MENU
  • Gebruikers online : 23
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 343
  • Geregistreerde bedrijven : 57 140
  • Jobs : 10 184
  • CV : 3 178


    Vacature details


Gelegenheid: Werkvoorbereider Glasvezel:

Functie-omschrijving:

Vacature Werkvoorbereider Glasvezel

Direct solliciteren Vacature opslaan Naar opgeslagen vacatures
   » Meerkerk
   » Connetix - meer informatie
   » Vandaag
   » 30802

Functie inhoud

Projecten verzorgen van A tot Z? Als Werkvoorbereider binnen de glasvezelbranche is je werk nooit saai! Door jou weet het personeel wat er gedaan moet worden en wordt er een Nederland gerealiseerd met razendsnel internet! Al enige ervaring in deze rol? Dan nodig ik je uit om te solliciteren!
Organisatie- en afdelingsomschrijving
OrganisatieOnze opdrachtgever is een grote speler binnen de telecombranche en staat er om bekend projecten van A tot Z te verzorgen voor hun klanten waar zij lange termijnafspraken mee hebben!Het portfolio aan klanten en projecten wordt alsmaar groter, waardoor er wederom ruimte is voor een nieuwe Werkvoorbereider.Afdeling en werksfeerHet bedrijfsbureau bestaat uit een leuk gemêleerd gezelschap, van jong tot oud, van werkvoorbereiders tot aan engineers. Iedereen brengt zijn eigen kennis en ervaring met zich mee. Het betreft een gepassioneerd team dat hun werk serieus neemt en assertief is in hun handelswijze.
Functiebeschrijving
Als Werkvoorbereider heb je een zeer diverse job. Uiteenlopend van het opstellen van planningen, het verzorgen van de technische calculatie tot aan het in kaart brengen van de capaciteitsbepaling. Je bent van A tot Z betrokken bij diverse projecten!
Eisen van de banen
Eisen van de banen
   » Je hebt Mbo/ Hbo-diploma op zak
   » Je hebt ervaring als Werkvoorbereider in de glasvezelbranche
   » Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel in woord als in geschriftProfielAls Werkvoorbereider dien je snel te kunnen schakelen en flexibel te zijn. Daarnaast ben je organisatorisch sterk en weet je je eigen tijd goed in te plannen!
Arbeidsvoorwaarden / Aanbod
   » Een concurrerend salaris
   » 8% vakantiegeld
   » Pensioenregeling
   » Reiskostenvergoeding
   » Opleidingsmogelijkheden
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct!Voor vragen mag je mij, Evie, altijd bellen (06 82 29 18 04) of mailen ([email protected]).

Over Connetix

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

Direct solliciteren Vacature opslaan Naar opgeslagen vacatures

 

Direct solliciteren

Adres
Rivium Quadrant 81
2909 LC Capelle aan den IJssel

Contact
Connetix
info@connetix.nl
https://www.connetix.nl

Meer weten over dit bedrijf
Vacature doorsturen
Vacature opslaan Naar opgeslagen vacatures
Vacature printen

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Meerkerk Ander
Adres: Meerkerk
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 05/21/2022 / Viewed 34 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: info@connetix.nl


Solliciteer online