MENU
  • Gebruikers online : 23
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 343
  • Geregistreerde bedrijven : 57 140
  • Jobs : 10 184
  • CV : 3 178


    Vacature details


Gelegenheid: Finance Strategy Consultant Nieuw :

Functie-omschrijving:


Terug naar resultaten
   » Vorige
   » Volgende

Finance Strategy Consultant

OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Bedrijf
   . Achmea
Plaats
   . Zeist, Utrecht
vergoeding
   . €4528 - €6305
Begint
   . 17 mei 2022
Online via Jobs in Finance t/m
   . 16 jun 2022
Functie type
   . Financieel Adviseur, Financieel Medewerker
Regio
   . Utrecht, Randstad
Praktijkgebied
   . Controlling, Financiele Administratie
Bedrijfssector
   . Dienstverlening algemeen, Gezondheidszorg/Welzijn
salarisspecificatie
   . € 3.000 - € 5.000, € 5.000 - € 7.000
Dienstverband
   . Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd
niveau van het onderwijs
   . WO
professionele ervaring
   . 1-3 jaar, 3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
   . Fulltime, Parttime
Solliciteren (de link wordt geopend in een nieuw venster)

Als financial kijk je verder dan de processen alleen. Jij beoordeelt en adviseert op strategisch niveau en dat het liefst in een internationale context. Die combinatie zorgt voor een afwisselende en dynamische rol waar jij je consulting en Finance vaardigheden kan doorontwikkelen. Interessant? Lees snel verder!
Internationale groei is een van de dominante groeipijlers van Achmea. Onze internationale ambitie gaat onverminderd vooruit. De trend is dat alles digitaler en klantgerichter gaat, bijvoorbeeld via apps. Vanuit deze unieke positie lever je toegevoegde waarde door mee te denken bij innovatieve business cases. Vanuit jouw expertise overzie je de brede range aan scenario's en herken je vroegtijdig de risico's om met elkaar tot de juiste oplossingen te komen. 
 
De scope van deze functie strekt zich uit van Canada tot Australië. Impact van actualiteiten komen terecht in de financiële rapportages op basis waarvan jij een vinger aan de pols houdt, vragen stelt en Nederlandse collega's meeneemt in de specifieke business ontwikkelingen die spelen bij de buitenlandse bedrijfsonderdelen. Je valt direct onder de Primus Inter Pares/SPOC Finance en ondersteunt bij financiële en strategische vraagstukken.
Je dagelijkse werk bestaat uit de volgende onderdelen:
   » Je ondersteunt de SPOC Finance in de operationele en financiële werkprocessen vanuit Groep Finance. Voorbeelden hiervan zijn de planning en performance cyclus en de reguliere financiële rapportages momenten. 
   » Je schrijft mee aan Board presentatie voor RvB en RvC van Achmea. Je denkt mee in strategische vraagstukken en vertaalt jouw adviezen naar presentaties op bestuurlijk niveau.
   » Je werkt cross-cultural met collega's uit verschillende landen en culturen om gezamenlijk dingen voor elkaar krijgen. Daarnaast werk je in een team van diverse specialismes binnen Achmea, waarmee je je scope vergroot en breed ontwikkelt.
JOUW AFDELING

Achmea Internationaal

Achmea Internationaal ondersteunt als kleinschalig virtueel team de RvB-verantwoordelijke op zijn internationale taken en verzorgt de coördinatie van de internationale activiteiten. Onderdeel hiervan is het voorbereiden en vaststellen van de Internationale strategie, in samenspraak met Group Strategie. Team Internationaal heeft ook het overzicht over het portfolio. Tevens worden van hier uit de RvC's en A&RC's voorbereid voor de buitenlandse bedrijfsonderdelen en worden de benodigde documentatie en analyses vanuit dit team opgepakt.  
Je komt terecht in het virtuele SPOC-team, die bestaat uit 15 professionals met allemaal hun eigen aandachtsgebied waardoor er korte communicatielijnen zijn. Dit zorgt voor ruimte om ondernemend en zelfstandig te kunnen handelen. Deze functie biedt de mogelijkheid om bestuurlijke en internationale ervaring op te doen. 
Jouw directe team bestaat uit 2 medewerkers, te weten de PiP/SPOC Finance en een ondersteuner. Naast Finance zijn er 5 SPOC's met allemaal hun eigen aandachtsgebied dit zijn: Risk Management / Actuariaat, Compliance, HR, Audit en IT. De SPOC's hebben namens de Staven contact met de OpCo's, voeren regie op de bediening richting de OpCo's. Andersom weten de OpCo's bij wie ze terecht kunnen. De standplaats van deze functie is Zeist maar het is mogelijk om een groot deel van je werkzaamheden locatie-onafhankelijk in te vullen. Naar verwachting zal je ongeveer drie keer jaar in het buitenland zijn om je internationale collega's bij de OpCo's te ontmoeten en uit eerste hand te horen hoe het loopt.
JOUW ACHTERGROND

Wat jou uniek maakt als Finance Strategy Consultant

Je bent snel comfortabel in je rol als je bekend bent met diverse financiële processen binnen een grote corporate waarbij je met IFRS en Solvecy 2 te maken hebt gehad. Je neemt daardoor verbeterkracht mee die je in deze functie kan toepassen. Je bent niet terughoudend, maar neemt het initiatief om gezamenlijk tot verbeteringen in strategie en finance processen te komen. Hierbij is het belangrijk om nauw met elkaar samen te werken waarbij jij uiteenlopende belangen en verwachtingen goed kan inschatten. Want de manier van denken en doen in Griekenland, is weer heel anders dan in Turkije of Australië. Dat vergt aanpassingsvermogen. Jij haalt juist energie uit het laveren tussen die culturen.

Je brengt mee:
   » Academisch werk- en denkniveau 
   » Enkele jaren ervaring binnen Finance en een verzekeraar 
   » Goede beheersing van de Engelse taal 
   » Ervaring met en kennis van strategie/verzekeringstechniek is een pré
   » Het is een voordeel als je al eerder ervaring hebt opgedaan met werken in een internationale context.
Dit is een brede functie met veel afwisseling, die ook een beroep doet op je consulting capaciteiten. Hierdoor biedt deze functie de ideale mogelijkheid om vanuit deze rol door te groeien binnen Achmea.  
DIT IS ACHMEA

Wat wij bieden

Als Hartloper bij Achmea zet jij je elke dag in voor een gezonde, veilige én duurzame toekomst. En daar belonen we je graag voor! Natuurlijk krijg je bij ons een goed salaris, een mooie pensioenregeling mét lage eigen bijdrage (3,25%), 136 verlofuren (op basis van 34 uur per week) én korting op onze verzekeringen. Maar er is meer:??
   » Een 34-urige werkweek is bij Achmea de standaard! Je werkt dan bijvoorbeeld 4 dagen van 8,5 uur. Zo heb je nóg meer tijd voor vrijwilligerswerk, een goed boek, mantelzorg óf jouw favoriete sport!?
   » Onder de noemer All You Can Learn volg je onbeperkt opleidingen, cursussen en trainingen. Achmea betaalt en toestemming van je leidinggevende is niet nodig.?
   » In 2023 ontvang je een uniek klimaatbudget van €2500. Dit bedrag is bedoeld voor producten en diensten die een bijdrage leveren aan verduurzaming en dus de verbetering van het milieu.?
   » Gezond werken vinden we belangrijk, dus zorgen we ook dat dit kan met een berg healthy initiatieven!?? 
   » Je ontvangt maandelijks een persoonlijk keuzebudget, opgebouwd uit 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en 3,85% bovenwettelijk verlof. Je kiest zelf op welk moment je dit budget laat uitbetalen, je het gebruikt voor verlofsparen of dat je er vakantie-uren van koopt.
Interesse?
Reageren op deze vacature kan via de  "solliciteren button" .
Eerst Extra Informatie? Neem dan contact op met Jurriaan Rang (recruiter bij Achmea) jurriaan.rang@achmea.nl

Vergelijkbare zoekopdrachten:Onbepaalde tijd,WO,Fulltime,Bepaalde tijd,1-3 jaar,Parttime,3-5 jaar,€ 3.000 - € 5.000,5-10 jaar,€ 5.000 - € 7.000,Dienstverlening algemeen,Controlling,Utrecht,Financiele Administratie,Gezondheidszorg/Welzijn,Randstad,Financieel Adviseur,Financieel MedewerkerDelen

Delen

Solliciteren (de link wordt geopend in een nieuw venster)
OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Meer zoekresultaten

   »

Reporting Financial Controller

Achmea
   »

Senior Auditor

Achmea
   »

Internal Auditor

Achmea
   »

Specialist Naleving & Controle

Zilveren Kruis
   »

Auditor Horizontaal Toezicht

Zilveren Kruis

 

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 05/18/2022 / Viewed 5 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: jurriaan.rang@achmea.nl


Solliciteer online