MENU
  • Gebruikers online : 18
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 342
  • Geregistreerde bedrijven : 56 831
  • Jobs : 7 489
  • CV : 3 178


    Vacature details


Vacature: Finance Talent Program Nieuw :

Functie-omschrijving:


Terug naar resultaten
   » Vorige
   » Volgende

Finance Talent Program

OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Bedrijf
   . Achmea
Plaats
   . Amsterdam, Apeldoorn, Leeuwarden, Leiden, Tilburg
vergoeding
   . €3993 - €5557
Begint
   . 12 mei 2022
Online via Jobs in Finance t/m
   . 11 jun 2022
Functie type
   . Financieel Adviseur, Financieel Medewerker
Regio
   . Heel Nederland
Praktijkgebied
   . Consultancy, Controlling
Bedrijfssector
   . Dienstverlening algemeen, Gezondheidszorg/Welzijn
salarisspecificatie
   . € 3.000 - € 5.000, € 5.000 - € 7.000
Dienstverband
   . Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd
niveau van het onderwijs
   . WO
professionele ervaring
   . 1-3 jaar, 3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
   . Fulltime, Parttime
Solliciteren (de link wordt geopend in een nieuw venster)

Jij: De financial van de toekomst! Je bent professioneel, creatief en analytisch.
Wij: het grootste verzekeringsbedrijf van Nederland met een uniek Finance Talent Program voor veelbelovende financieel professionals met 2-6 jaar werkervaring. Een programma dat jou de kans biedt om binnen 3 jaar aanvullende en brede ervaring op te doen binnen het financiële domein. Iets waar je de rest van je carrière profijt van hebt. De perfecte match? Lees snel verder en geef jouw financiële loopbaan een boost met ons versnellingsprogramma.

?In deze functie kan je echt verantwoordelijkheid pakken om de toekomst van Finance vorm te geven. Daarnaast heb je de vrijheid om je eigen pad te bepalen binnen deze toekomst?, Marleen (Financial Talent Program)

Jouw functie in detail
Jij gaat niet over 1 nacht ijs, dat begrijpen wij. Het moet immers kloppen tot op het laatste cijfer achter de komma. Laat ons je overtuigen. Jouw talent en ambitie staat voor ons voorop. Bijt jij je graag vast in complexe vraagstukken en financiële analyses over het verbeteren van de business performance, of heeft de implementatie van veranderende wet- en regelgevingen meer jouw interesse? Misschien verdiep jij je wel veel liever in Solvency II. Bij ons hoef je niet te kiezen.
De komende 3 jaar neem jij een kijkje in de keuken bij 3 verschillende Finance afdelingen binnen Achmea. Dat kan bij Zilveren Kruis, bij Centraal Beheer of ook bij Groep Financiën zijn. Een heel jaar lang draai je volledig mee in het team, om na dat jaar je horizon te verbreden bij je collega's van een ander team. Welke teams dat zijn, hangt helemaal af van je ervaring en ambitie. Van Business Controller tot Expert Finance & Control tot Solvency II; er zijn genoeg mogelijkheden. Razendsnel de fijne kneepjes van het vak leren én een groot netwerk opbouwen dus. Ook bieden we je tal van vakinhoudelijke en competentiegerichte trainingen bij onze Business School Finance & Risk in samenwerkingen met onder andere Nyenrode. Dit betreft maatwerk, immers jij bepaalt.

?Het Financial Talent Program heeft mij een enorme boost gegeven aan mijn carrière, waarin ik zelf de regie heb over een 3 jarig financieel traject binnen een groot financieel bedrijf, Achmea.? Victor (Financial Talent Program)

Een unieke kans om in relatief korte tijd ontzettend veel te leren over de financiële bedrijfsvoering bij Achmea. Niet onderaan de ladder beginnen, maar meteen in het hart van de financiële organisatie. Je gaat hier aan de slag met uitdagende en complexe financiële vraagstukken met een maatschappelijke impact. In een platte organisatie met veel slagkracht waar je al gauw met senior management en directie schakelt. Ook krijg je volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief.
We staan aan de vooravond van een data gedreven transformatie binnen Financiën en kunnen jouw talenten goed gebruiken!
Overtuigd? Grijp deze unieke kans dan met beide handen aan. De koffie staat alvast voor je klaar, wij kunnen niet wachten om kennis te maken met onze toekomstige collega.

Finance Transformation

Mensen verschillen, gelukkig maar. Wij geloven erin dat diversiteit ons helpt om tot de beste oplossingen te komen. Elke dag werken we daarom aan een nog meer diverse en inclusieve omgeving, waarin iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn. Samen werken we aan een gezonde, veilige en duurzame samenleving.

Wat jou uniek maakt als Finance Talent Program

Wie ben jij?
   » Een wo-diploma Bedrijfseconomie of vergelijkbaar
   » Zo'n 2 à 6 jaar werkervaring, opgedaan bij een grote Corporate, een consultancy kantoor of één van de ?Big 4' accountantskantoren bijvoorbeeld in de vorm van een traineeship of talentprogramma.
   » Affiniteit met het inzetten van nieuwe technologieën
Jij bent iemand die graag uitgedaagd wordt en niet terugschrikt voor flink wat verantwoordelijkheid. Een presentatie geven aan de Directie? Jij draait er je hand niet voor om. Ook ben je analytisch sterk en leg je snel verbanden. Wat dat betreft ben je iemand die graag midden in een grote complexe financiële organisatie staat en makkelijk communiceert. Je ziet het grotere plaatje en kunt jouw boodschap over brengen. Je laat je niet snel gek maken en je werkt goed onder druk. Dit doe je met een frisse blik waarbij je ons én jezelf blijft uitdagen met kritische vragen en inzichten. Je bezit de drive om constant te onderzoeken hoe processen verbeterd kunnen worden en op welke manier jij waarde kunt toevoegen.

Wat wij bieden

Een unieke kans om in relatief korte tijd ontzettend veel te leren over de financiële bedrijfsvoering bij Achmea. Niet onderaan de ladder beginnen, maar meteen in het hart van de financiële organisatie. Je gaat hier aan de slag met uitdagende en complexe financiële vraagstukken met een maatschappelijke impact. In een platte organisatie met veel slagkracht waar je al gauw met senior management en directie schakelt. Ook krijg je volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief.
Bij Achmea zet jij je elke dag in voor een gezonde, veilige én duurzame toekomst. En daar belonen we je graag voor! Natuurlijk krijg je bij ons een goed salaris, een mooie pensioenregeling mét lage eigen bijdrage (3,25%), 136 verlofuren (op basis van 34 uur per week) én korting op onze verzekeringen (ka-ching!). Maar er is meer:?? 
   » Een 34-urige werkweek is bij Achmea de standaard! Je werkt dan bijvoorbeeld 4 dagen van 8,5 uur. Zo heb je nóg meer tijd voor vrijwilligerswerk, een goed boek, mantelzorg óf jouw favoriete sport!?
   » Onder de noemer All You Can Learn volg je onbeperkt opleidingen, cursussen en trainingen. Achmea betaalt en toestemming van je leidinggevende is niet nodig.?? 
   » In 2023 ontvang je een uniek klimaatbudget van €2500. Dit bedrag is bedoeld voor producten en diensten die een bijdrage leveren aan verduurzaming en dus de verbetering van het milieu.? 
   » Gezond werken vinden we belangrijk, dus zorgen we ook dat dit kan met een berg healthy initiatieven!?? 
   » Je ontvangt maandelijks een persoonlijk keuzebudget, opgebouwd uit 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en 3,85% bovenwettelijk verlof. Je kiest zelf op welk moment je dit budget laat uitbetalen, je het gebruikt voor verlofsparen of dat je er vakantie-uren van koopt.? 
Goed om te weten: een assessment en pre-employment screening maken deel uit van de procedure. 
Interesse?
Reageren op deze vacature kan via de  "solliciteren button" .
Eerst Extra Informatie? Neem dan contact op met Jens Tjalsma (recruiter bij Achmea) jens.tjalsma@achmea.nl

Vergelijkbare zoekopdrachten:Onbepaalde tijd,WO,Fulltime,Bepaalde tijd,1-3 jaar,Parttime,3-5 jaar,€ 3.000 - € 5.000,5-10 jaar,€ 5.000 - € 7.000,Dienstverlening algemeen,Consultancy,Controlling,Gezondheidszorg/Welzijn,Financieel Adviseur,Financieel Medewerker,Heel NederlandDelen

Delen

Solliciteren (de link wordt geopend in een nieuw venster)
OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Meer zoekresultaten

   »

Medewerker Financiën

Leystromen
   »

Senior medewerker Transactieverwerking (team Cred?

Gemeente Den Haag
   »

Teamlead FA

Hivos
   »

Senior medewerker Transactieverwerking (Team Debi?

Gemeente Den Haag
   »

Medior medewerker Transactieverwerking (Team Debi?

Gemeente Den Haag

 

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 05/13/2022 / Viewed 31 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: jens.tjalsma@achmea.nl


Solliciteer online