MENU
  • Gebruikers online : 28
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 342
  • Geregistreerde bedrijven : 56 846
  • Jobs : 7 616
  • CV : 3 178


    Vacature details


Vacature: Senior medewerker Transactieverwerking (Team Debiteuren) Nieuw :

Functie-omschrijving:


Terug naar resultaten
   » Vorige
   » Volgende

Senior medewerker Transactieverwerking (Team Debiteuren)

OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Bedrijf
   . Gemeente Den Haag
Plaats
   . Den Haag
vergoeding
   . Schaal 9
Ref
   . 20222711
Begint
   . 12 mei 2022
Online via Jobs in Finance t/m
   . 11 jul 2022
Functie type
   . Administratief Medewerker
Regio
   . Zuid-Holland
Praktijkgebied
   . Debiteuren Administratie
Bedrijfssector
   . Overheid
salarisspecificatie
   . € 2.000 - € 3.000, € 3.000 - € 5.000
Dienstverband
   . Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd
niveau van het onderwijs
   . HBO
professionele ervaring
   . 1-3 jaar
Aanstelling
   . Fulltime
Solliciteren (de link wordt geopend in een nieuw venster)

Senior medewerker Transactieverwerking (Team Debiteuren)
Ben jij een administratief toptalent met stevige ervaring en toe een stap in je carrière? Kom dan werken bij ons team Debiteuren.
De financiële professionals van de afdeling Transactieverwerking werken aan een betrouwbare en digitale verwerking van financiële transacties: inkooporders, inkoopfacturen, verkoopfacturen, betalingen en ontvangsten. Hier wordt de basis gelegd voor relevante, juiste, volledige en tijdige managementinformatie en financiële verantwoordingen. Samen streven we naar eenduidigheid en eenvoud van de financiële systemen en procedures.
Voor het team Debiteuren zoeken we een senior collega die naast de administratieve taken, de werkzaamheden binnen het team gaat coördineren en als sparringspartner voor de teammanager de expertise laat zien. Klinkt dit als jouw nieuwe baan? Kom dan bij ons werken!
?Wil je ook als medewerker Transactieverwerking aan de slag maar heb je minder werkervaring? We zoeken ook een medior medewerkers S8! Kijk voor de vacature op onze vacaturesite van werkenvoordenhaag.nl
Wat ga je doen?
Binnen de debiteurenadministratie evalueren we continu de processen en kijken we naar de implementatie en toepasbaarheid van nieuwe technieken, zoals e-facturatie en RPA. Als senior ben je de aanjager voor het aandragen van verbetervoorstellen en begeleid je de collega’s in hoe het werkproces verandert. Je bent dé inhoudelijke vraagbaak voor (beginnende) collega’s binnen het team/proces-specialisme/afdeling bij het uitvoeren van werkzaamheden.
Verder verzorg je de debiteurenadministratie en die werkzaamheden bestaan o.a. uit:
   » controleren en bewaken van de juistheid van mutaties en verbanden binnen en tussen de (sub)administraties;
   » zorgdragen voor de periodeafsluiting en grootboekspecificaties opstellen;
   » bewaken van de kwaliteit van de aangeleverde transacties en zoeken van een passende oplossing voor geconstateerde afwijkingen;
   » analyseren van saldi op tussenrekeningen, je doet voorstellen voor opschoning van vervuiling, bewaakt oude posten en lost complexe probleemgevallen op.
Je adviseert over verbeteringen van richtlijnen en procedures en je adviseert over de inrichting van de modules van het bedrijfsvoeringsysteem. Je houdt je bezig met de actualisering van documentatie en je behandelt diverse onvoorziene complexe vraagstukken.
Als senior coördineer je de werkzaamheden binnen het team Debiteuren en schakel je tijdig de teammanager in bij personele en capaciteitsproblemen. Je bent de sparringpartner voor de teammanager. Je zorgt voor een passend werkrooster binnen de venstertijden van de afdeling Transactieverwerking (9.00u - 16.00u). Je verzorgt instructies en opleidingen voor de teamleden. Ook informeer en instrueer je hen over (aanpassingen van) de procedures en technieken in het primaire proces. Je neemt deel aan werkgroepen en projectteams en vertegenwoordigt daarbij het team/processpecialisme.
Wat vragen wij?
We zoeken een enthousiaste collega die zelfstandig een inschatting maken van complexiteit,  zelfstandig eenvoudige vraagstukken oplost en verwijst door of vraagt begeleiding bij complexe problemen.
Daarnaast beschik je over:
   » hbo werk- en denkniveau;
   » een relevante opleiding, bijvoorbeeld SPD, HEAO;
   » minimaal 1 tot 3 jaar aantoonbare ervaring in het vakgebied.
Wat bieden wij?
Een verantwoordelijke en veelzijdige functie in een dynamische omgeving met veel ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast kun je rekenen op:
   » een salaris van minimaal € 2.865,- en maximaal € 4.208,- bruto per maand (schaal 9);
   » een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar met eventueel een proeftijd, die we bij goed functioneren graag omzetten in een vast dienstverband. Heb je bij de gemeente Den Haag een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd of heb je recht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd in verband met de ketenbepaling, dan behoud je je arbeidsrecht;
   » een 32 tot 36-urige werkweek;
   » uitstekende opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
   » een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket met opname in het ABP-pensioenfonds, een maandelijkse bijdrage aan de ziektekostenverzekering en een individueel Keuzebudget (IKB) ter waarde van 17,05% bovenop je salaris, dat je naar keuze kunt inzetten voor bijvoorbeeld extra verlof, salaris of lidmaatschap van de sportschool in het Stadhuis.
Onderaan vind je de link naar onze arbeidsvoorwaarden.
Wie zijn wij?
De Financiële Administratie is verantwoordelijk voor de betrouwbaarheid van de financiële vastlegging binnen de gemeente Den Haag. De Financiële Administratie bestaat uit twee afdelingen, namelijk Transactieverwerking (debiteuren, crediteuren, betalen) en Administratie (grootboek, projecten, support). We streven naar eenduidigheid en eenvoud van de financiële systemen en procedures binnen de gemeente Den Haag. De afdeling financiële administratie kijkt naar welke stappen er gemaakt kunnen worden op het gebied van uniformering, digitalisering en automatisering. Hierbij wordt de kwaliteit van de informatie steeds belangrijker.
Je wordt onderdeel van de Dienst Bedrijfsvoering. Bij de Dienst Bedrijfsvoering maken we het werk van de gemeente mogelijk. Van schone en veilige werkplekken, een solide ICT-infrastructuur, één financiële administratie, communicatie in de stad tot en met beleid voor maatschappelijk verantwoord inkopen en modern werkgeverschap. Wij regelen het, zodat de bijna 10.000 ambtenaren hun werk voor de inwoners van Den Haag goed kunnen doen.  De komende jaren bouwen we stap voor stap samen verder aan de Dienst Bedrijfsvoering. Het is onze ambitie om er een dienst van te maken, die zich snel kan aanpassen aan nieuwe werkelijkheden en moderne dienstverlening biedt. Daarbij is volop ruimte om met elkaar te werken aan nieuwe, slimme oplossingen, innovatie en persoonlijke ontwikkeling.
Meer weten
Als u meer informatie wilt over de functie en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Priscilla Bonemeijer op Telefoon nummer +31610725951. Mailen kan ook naar priscilla.bonemeijer@denhaag.nl of laat je Hervatten en motivatie achter door te klikken op de sollicitatiebutton .
Extra informatie
   » Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je op www.werkenvoordenhaag.nl/arbeidsvoorwaarden.
   » Afhankelijk van je opleiding en werkervaring kun je in de aanloopschaal geplaatst worden.
   » Het opvragen van referenties kan een onderdeel zijn van de procedure.
   » Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt bij externe sollicitanten deel uit van de selectieprocedure;
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vergelijkbare zoekopdrachten:Onbepaalde tijd,Fulltime,Bepaalde tijd,1-3 jaar,€ 2.000 - € 3.000,HBO,Administratief Medewerker,€ 3.000 - € 5.000,Debiteuren Administratie,Zuid-Holland,OverheidDelen

Delen

Solliciteren (de link wordt geopend in een nieuw venster)
OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Meer zoekresultaten

   »

Medewerker Financiën

Leystromen
   »

Senior medewerker Transactieverwerking (team Cred?

Gemeente Den Haag
   »

Teamlead FA

Hivos
   »

Medior medewerker Transactieverwerking (Team Debi?

Gemeente Den Haag
   »

Finance Talent Program

Achmea

 

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 05/13/2022 / Viewed 14 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: priscilla.bonemeijer@denhaag.nl


Solliciteer online