MENU
  • Gebruikers online : 6
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 343
  • Geregistreerde bedrijven : 526 021
  • Jobs : 45 785
  • CV : 3 178


    Vacature details


Gelegenheid: BBL Verkoopadviseur - Apeldoorn:Pouw Automotive

Functie-omschrijving:

BBL Verkoopadviseur

Vacature BBL Verkoopadviseur

Ben jij die BBL'er die een commerciële opleiding volgt en opzoek is naar een veelzijdige leer-werkplek? Dan ben jij degene die we nodig hebben! Bij Pouw Apeldoorn zijn wij namelijk op zoek naar een enthousiaste lerende verkoopadviseur voor onze nieuwe en gebruikte auto`s!

Dit ga je doen
Als verkoopadviseur ben jij verantwoordelijk voor het verkopen van zowel nieuwe als gebruikte auto`s. Contact met onze klanten, oprecht luisteren en feilloos aanvoelen wat hun wensen zijn, is jou op het lijf geschreven. Middels je gastvrouw of gastheerschap ben jij in staat onze klanten mee te nemen in de ?customer journey' en creëert daarmee een unieke beleving. Daarbij breng je passende offertes uit en geef je advies over onze aanvullende diensten en financieringsmogelijkheden.Tot slot zorg je ervoor dat de verkochte Volkswagen in perfecte staat worden afgeleverd.

Dit ben jij
Je bent die energieke en representatieve leerling verkoopadviseur die graag de opgedane theorie in de praktijk inzet. Je durft initiatief durft te nemen, bent leergierig ingesteld en je wil graag ontwikkelen. Je krijgt een kick van een mooie auto, een leuk verkoopgesprek en een klant die vervolgens vol tevredenheid onze showroom uitrijdt. Je hoeft nog geen werkervaring als verkoopadviseur te hebben, maar met jouw communicatieve en commerciële vaardigheden weet jij alle kansen te benutten en ga je geen uitdagingen uit de weg.

Werken bij Pouw Apeldoorn Volkswagen
Werken voor Pouw betekent werken voor een moderne organisatie met betrokken aanpakkers. Iedere dag doen zij er alles aan om onze klanten vol plezier vooruit te laten gaan. Zo zijn wij in 75 jaar uitgegroeid tot een sterke autodealer met ruim 500 medewerkers, 11 prachtige vestigingen en 2 schadeherstelbedrijven. We zijn het bekende gezicht voor de vooruitstrevende merken Volkswagen, Audi, SEAT, ?KODA, Cupra en Volkswagen Bedrijfswagens.

Wij zijn er voor de verkoop van nieuwe en gebruikte personenauto's en bedrijfswagens. Verder staan we voor onze klanten klaar met onze hypermoderne werkplaatsen, nieuwe leaseproducten, financierings- en verhuuractiviteiten en onze schadeherstelbedrijven. En met ons aanbod laadpalen, fietsen en concepten voor deelmobiliteit maken we ons helemaal klaar voor de toekomst.

Wat breng je mee
   » Je volgt een commerciële opleiding op tenminste MBO-niveau.
   » Je hebt een rijbewijs.
   » Je bent voor 30 tot 40 uur per week beschikbaar.
Dit krijg je
   » Een salaris waar je blij van wordt, met toffe secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. voordeel op je fitness abonnement, mogelijkheid tot deelname aan het fietsplan/ Lease a Bike of personeelsaankopen)
   » 24 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband, tevens heb je de mogelijkheid extra verlof bij te kopen
   » Een fijne werkomgeving waar we ook snappen dat een goede werk-privébalans belangrijk is
   » Natuurlijk je eigen gereedschapskist en state-of-the-art gereedschap
   » De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te groeien
   » Een super leuke functie in een professioneel en enthousiast team
   » We vinden je persoonlijke groei meer dan belangrijk. Daarom investeren we in relevante opleidingen en (merk)trainingen binnen jouw vakgebied zodat jij de beste versie van jezelf wordt. Dit doen we in samenwerking met o.a. onze importeur, het Innovam, de Emil Frey Academy en onze interne bedrijfstrainer

Plaats

Apeldoorn

Werkgever

Pouw AutomotiveBBL Verkoopadviseur
Bedrijf van der Velden B.V.

Pouw Automotive

 

Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan

Snel zoeken
Trefwoord

 
titelomschrijvingprofiel cultuursalariskorte omschrijvingreferentienummerBedrijfsnaam
Regio
---DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-Ho llandOverijsselUtrechtZeelandZuid-HollandRandstadLandelijkBeneluxInternation aal
Meer zoekopties

Uitgebreid zoeken

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Apeldoorn Gelderland
Adres: Apeldoorn
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 05/18/2024 / Viewed 137 times
Contact Informatie
Bedrijf: Pouw Automotive


Solliciteer online