MENU
  • Gebruikers online : 38
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 342
  • Geregistreerde bedrijven : 55 798
  • Jobs : 1 417
  • CV : 3 178


    Vacature details


Werkgelegenheid: Medewerker Kredietondersteuning Qredits:

Functie-omschrijving:


Terug naar resultaten
   » Vorige
   » Volgende

Medewerker Kredietondersteuning

OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Bedrijf
   . Qredits Microfinanciering Nederland
Plaats
   . Almelo, Overijssel
Begint
   . 17 sep 2021
Online via Jobs in Finance t/m
   . 15 nov 2021
Functie type
   . Financial Controller, Financieel Medewerker
Regio
   . Overijssel
Praktijkgebied
   . Betalingen, Financiele Administratie
Bedrijfssector
   . Financiele dienstverlening
Dienstverband
   . Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd
niveau van het onderwijs
   . HBO, MBO
professionele ervaring
   . < 1 jaar, 1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
   . Fulltime, Parttime
Solliciteren

Onze ambitie is duidelijk: nummer 1 zijn én blijven op het gebied van zakelijk krediet, coaching & training voor ondernemend Nederland! Om deze ambitie waar te kunnen maken zoeken we een proactieve Medewerker Kredietondersteuning

Wie zijn wij?

Qredits. Aangenaam. Ook wel bekend als ?De sociale kredietverstrekker'. Qredits helpt startende en bestaande ondernemers. We bieden hen gratis ondernemingstools, training, coaching én we verstrekken zakelijk krediet tot €250.000. Dit alles doen we niet om winst te maken, maar om winst te laten maken. Dat scheelt één woord, maar daarmee de wereld. Gaat jouw hart hier ook sneller van kloppen? Lees dan verder. Misschien beschik jij wel over het felbegeerde Qredits DNA.

Wat ga je doen?

Als klant- en servicegerichte Medewerker Kredietondersteuning ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van de kredietdocumentatie na goedkeuring van het kredietdossier. Je begint vaak met het controleren van de door de klant getekende kredietdocumentatie, het verifiëren van handtekeningen en het checken van zekerheden en andere voorbehouden om vervolgens het krediet te kunnen uitboeken. Vanuit jouw rol heb je dan ook regelmatig (telefonisch) contact met notarissen, intermediairs en collega's om eventuele onduidelijkheden op te lossen. Qredits gaat voor het meest haalbare voor onze ondernemers en een persoonlijke aanpak vinden we daarbij belangrijk. 

Het team Kredietondersteuning waarvan je deel gaat uitmaken bestaat nu uit vier collega's en wordt aangestuurd door Melvin Pietersz (Manager Risk & Kredietbeheer). Samen met jouw team lever jij een bijdrage aan onze ambitie. Maar! Wij dragen ook graag bij aan jouw ambitie. Je krijgt dan ook alle ruimte om je verder te ontwikkelen. 

Wat bieden wij

   » Een functie bij een ambitieuze organisatie waarbij wij ervoor zorgen dat je met plezier naar je werk komt.
   » Een contract voor de duur van 12 maanden met uitzicht op een vast dienstverband.
   » Een salaris dat past bij jouw functie en ervaring.
   » De ruimte om trainingen en opleidingen te volgen ten behoeve van jouw eigen ontwikkeling. Ideaal om al je skills te verbeteren en je kennis te vergroten. Worden zowel jij als wij beter van!
   » Goede arbeidsvoorwaarden. Je hebt vast wel eens gehoord over een 13e maand? Die krijg je bij ons. Een leuke bonus na een jaar hard werken! Ons pensioen is ook meer dan goed geregeld! Wel zo fijn voor de oude dag. Nog leuker: ons pensioen is premievrij voor jou als medewerker.

Wat neem jij mee?

   » Jouw oog voor detail pas je het liefst overal in toe! Nauwkeurig en secuur werken zijn voor jou dan ook geen enkel probleem.
   » Je bent sterk in het sociale contact en werkt graag zowel samen als zelfstandig. Uiteindelijk gaat het jou erom de best haalbare kwaliteit te leveren.
   » Jouw gedrevenheid maakt het mede mogelijk om concrete doelen en resultaten te behalen. De ?handen uit de mouwen' mentaliteit is jou dan ook niet onbekend.
   » Last but not least: je beschikt over MBO/HBO werk- en denkniveau en je hebt bij voorkeur ervaring op het gebied van zakelijke kredietondersteuning. 

Qanjer, ben je er nog?

Top! Solliciteer dan nu door een mail te sturen naar  Laura Knobben  (HR-adviseur) via hr@qredits.nl. Hopelijk spring jij er dan tussenuit en drinken we binnenkort de befaamde ?kop koffie'. Wil je meer weten over deze functie? Dan moet je dichtbij het vuur zitten. Neem daarom voor inhoudelijke vragen contact op met  Melvin Pietersz  (Manager Risk & Kredietbeheer) via 06-30077001 of stuur een e-mail naar m.pietersz@qredits.nl.

Vergelijkbare zoekopdrachten:Onbepaalde tijd,< 1 jaar,Fulltime,Bepaalde tijd,1-3 jaar,Parttime,HBO,3-5 jaar,MBO,Betalingen,Financiele dienstverlening,Financiele Administratie,Financial Controller,Financieel Medewerker,OverijsselDelen

Delen

Toepassing
OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Meer zoekresultaten

   »

Financieel administratief medewerker

Top Mondzorg SSC B.V.
   »

Ervaren boekhouder/administrateur (24-32 uur per ?

Netaxis Nederland BV
   »

Teamleider Financiële Administratie

Afvalenergiebedrijf AVR
   »

Financieel Specialist

ON THAT ASS
   »

Financial Analyst

Applied Materials

 

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 09/23/2021 / Viewed 171 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: hr@qredits.nl


Solliciteer online