MENU
  • Gebruikers online : 30
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 342
  • Geregistreerde bedrijven : 55 640
  • Jobs : 1 731
  • CV : 3 178


    Vacature details


Vacature: Medewerker bandenhotel - Zoeterwoude:Wittebrug Autogroep

Functie-omschrijving:

Medewerker bandenhotel

Vacature Medewerker bandenhotelWittebrug zoekt een medewerker bandenhotel

Vanwege de groei van het aantal sets in ons bandenhotel in Zoeterwoude zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker Bandenhotel.
Functieomschrijving:
Als medewerker bandenhotel help je met het klaarzetten en in- en uitruimen van bandensets. Het is dus belangrijk dat je een fysieke aanpakker bent! Je moet niet alleen beschikken over spierballen, maar je moet ook kunnen werken met een locatiesysteem waar de banden liggen opgeslagen. Onze bandenhotelmanager geeft je instructies en helpt je mee en op weg. Heb je een heftruck rijbewijs is dat een prť.

Profiel Medewerker bandenhotel


Wij zoeken kandidaten:
   Ľ die fysiek sterk zijn
   Ľ een rijbewijs hebben
   Ľ die graag willen werken in een klein maar hecht team

Aanbod


Wat bieden wij
Werken bij Wittebrug is leuk! Bij ons werken inmiddels meer dan 750 medewerkers. We zijn een stabiele, innovatieve en betrouwbare werkgever, waar je met plezier naartoe gaat en waar je je kunt ontwikkelen. Je wordt begeleid, leert onze organisatie kennen en je zult merk specifieke trainingen gaan volgen.

werkgever


Wittebrug is een groot dealerbedrijf voor de merken Volkswagen, Audi en SEAT, ?KODA en Volkswagen Bedrijfswagens en opereert vanuit 11 vestigingen in de regio Den Haag, Zoetermeer, Westland, Leiden en de Duin- en Bollenstreek. Een tevreden klant, vakmanschap, klantvriendelijkheid en werken in een leuk team zijn belangrijke pijlers binnen Wittebrug.

Naast de verkoop en onderhoud van onze merken, biedt Wittebrug, dat onderdeel is van Riva Groep, een veel breder scala aan diensten aan, namelijk autoverhuur, onderhoud en verkoop Peugeot onder de naam DAVO, Alfa Romeo, Hyundai en Mitsubishi onder de naam Preuninger, een Profile Car & Tyre center, schadeherstel (4 bedrijven), lease en Finance & Insurance. Werken bij Wittebrug is leuk! Bij ons werken inmiddels meer dan 750 medewerkers. We zijn een stabiele, innovatieve en betrouwbare werkgever, waar je met plezier naartoe gaat en waar je je kunt ontwikkelen. Je wordt begeleid, leert onze organisatie kennen en je zult merk specifieke trainingen gaan volgen.

Contact


Belangstelling en meer informatie
Krijg je bij het lezen van deze vacature het gevoel dat deze functie helemaal past bij jouw wensen en interesses? Stuur ons dan gelijk je gegevens met Hervatten via de button in de advertentie op de website of via sollicitatie@wittebrug.nl
Bij Wittebrug werven we graag zelf onze nieuwe collega's en werken samen met preferente partners. Acquisitie is daarom niet nodig.
Website: www.wittebrug.nl

Plaats

Zoeterwoude

Werkgever

Wittebrug AutogroepMedewerker bandenhotel
Bedrijf van der Velden B.V.

Wittebrug Autogroep

 

Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan

Snel zoeken
Trefwoord

 
titelomschrijvingprofiel cultuursalariskorte omschrijvingreferentienummerBedrijfsnaam
Regio
---DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-Ho llandOverijsselUtrechtZeelandZuid-HollandRandstadLandelijkBeneluxInternation aal
Meer zoekopties

Uitgebreid zoeken

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Zoeterwoude Zuid-Holland
Adres: Zoeterwoude
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 09/14/2021 / Viewed 21 times
Contact Informatie
Bedrijf: Wittebrug Autogroep
E-mail: sollicitatie@wittebrug.nl


Solliciteer online