MENU
  • Gebruikers online : 28
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 342
  • Geregistreerde bedrijven : 55 234
  • Jobs : 4 810
  • CV : 3 178


    Vacature details


Gelegenheid: Sales Support Medewerker - Beesd:Volvo Group Nederland

Functie-omschrijving:

Sales Support Medewerker

Vacature Sales Support Medewerker

Word jij enthousiast van een echte spin in het web functie, met veel klantcontact, zaken regelen en zorg jij dat administratief alle puntjes op de i staan? Heb je affiniteit met de lease- en/of transportbranche? Dan hebben wij de uitdaging voor jou!

Werkzaamheden

Als Sales Support Medewerker heb een veelzijdige functie, waarbij jij er voor verantwoordelijk bent dat het hele proces van contract tot aan betaling soepel verloopt. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel onze klanten als de dealers en je werkt nauw samen met de accountmanager voor het opstellen van leasecontracten voor onze onderdelen Volvo Trucks, Bus, Construction Equipment en Renault Trucks. Denk hierbij aan onder andere de financiering van vrachtwagens, bedrijfsauto's, bussen en graafmachines.

Jij maakt het contract op, controleert de contracten op juistheid, bewaakt de levertijden en beheert de gemaakt afspraken richting de klant en de dealer. Daarnaast ben je dagelijks in contact met de accountmanager(s) over de gesloten contracten en de verdere voortgang. Wanneer de dealer de aflevering van de truck richting de klant verzorgt, heb jij de betaling richting de dealer al geregeld. In de tussentijd beantwoord je vragen van de accountmanager ter ondersteuning voor zijn volgende afspraak, je meldt een verzekering aan en hebt contact met klanten om navraag te doen voor aanvullende informatie. Tot slot vind je het leuk om mee te denken hoe we onze processen kunnen optimaliseren.

In deze functie ben je onderdeel van het sales support team en maak je samen met de accountmanagers onderdeel uit van het volledige sales team van Volvo Financial Services.

Profiel Sales Support Medewerker


Wij vragen
Uitstekende administratieve vaardigheden. Jij zorgt ervoor dat de contracten tot op detail kloppen voor ze richting de klant gaan. Jij ziet het als een uitdaging om alle ballen hoog te houden, ook als het druk is. Daarbij weet je goed het overzicht te bewaren. Daarnaast ben je servicegericht ingesteld en verlies je het belang van onze klanten niet uit het oog. Verder vragen wij:
   » HBO werk- en denkniveau, met een opleiding in financiële / economische richting.
   » Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
   » Vergelijkbare werkervaring is een pre.

Aanbod


Wij bieden
   » Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
   » 25 vakantiedagen en 7 ADV-dagen;
   » Een afwisselende en dynamische functie;
   » Goede werksfeer met gedreven collega's en ruime ontwikkelingsmogelijkheden.

werkgever

Onze organisatie

Volvo Financial Services (VFS) is onderdeel van de Volvo Group en de financiële tak van een van 's werelds meest vooraanstaande fabrikanten van transportoplossingen. In Nederland zijn we actief sinds 1987. Dit betekent dat we inmiddels ruim 30 jaar onze klanten bijstaan met financieringen en verzekeringen op maat. Met meer dan 25 collega's in Nederland staan we klaar om onze klanten te ondersteunen in hun business.

Contact


Interesse? Solliciteer dan nu!
Stuur jouw Hervatten en korte motivatie naar Manon van Weelden via humanresources@volvo.com of via het onderstaande formulier.

Als u meer informatie wilt over Volvo Financial Services; ga naar vfsco.nl. Bij vragen kun je contact opnemen met Manon van Weelden op Telefoon nummer +31 (0)619281770 of mail humanresources@volvo.com

Op deze vacature is de Volvo Privacyverklaring van toepassing.

Plaats

Beesd

Werkgever

Volvo Group NederlandSales Support Medewerker
Bedrijf van der Velden B.V.

Volvo Group Nederland

 

Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan

Snel zoeken
Trefwoord

 
titelomschrijvingprofiel cultuursalariskorte omschrijvingreferentienummerBedrijfsnaam
Regio
---DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-Ho llandOverijsselUtrechtZeelandZuid-HollandRandstadLandelijkBeneluxInternation aal
Meer zoekopties

Uitgebreid zoeken

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Beesd Ander
Adres: Beesd
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 06/01/2021 / Viewed 279 times
Contact Informatie
Bedrijf: Volvo Group Nederland
E-mail: humanresources@volvo.com


Solliciteer online