MENU
  • Gebruikers online : 26
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 342
  • Geregistreerde bedrijven : 55 234
  • Jobs : 4 810
  • CV : 3 178


    Vacature details


Werkgelegenheid: LEERLING EERSTE AUTOTECHNICUS - Dodewaard:Wassink Autogroep

Functie-omschrijving:

LEERLING EERSTE AUTOTECHNICUS

Vacature LEERLING EERSTE AUTOTECHNICUS


Wil je graag onderdeel uitmaken van het technische team en ben je nog op zoek naar een leer-werkplek? Ben jij een echte teamplayer en vind je het een uitdaging om met jouw kennis tot de juiste oplossing te komen? Werk je graag klant- en servicegericht en zie je de klant graag tevreden wegrijden? Dan is dit jouw kans! Ga aan de slag als leerling eerste autotechnicus op onze vestiging in Dodewaard!
Wat ga je doen?
innen deze functie krijg je de mogelijkheden om te leren en te groeien tot een volwaardig eerste automonteur. Zelfstandig maar onder toeziend oog van je leermeester verricht je alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van onderhoud reparatie, airco- en bandenservice. Je werkt in een team met gedreven en ambitieuze collega's en je rapporteert direct aan de chef werkplaats. Hij draagt samen met de servicemanager de eindverantwoordelijkheid voor de werkplaats van de vestiging. Gezamenlijk, maar ieder met een eigen takenpakket, zorgen jullie ervoor dat de klant tevreden wegrijdt! Wil jij graag leren en jezelf ontwikkelen tot een goede eerste automonteur en zoek jij nog een leuke leer-werkplaats? Dan zoeken wij jou!

Profiel LEERLING EERSTE AUTOTECHNICUS


Wat vragen wij?
e bent in opleiding voor eerste autotechnicus niveau 3. Je werkt klant- en servicegericht, bent proactief en werkt gestructureerd. En niet onbelangrijk, je wilt graag onderdeel uitmaken van Wassink Autogroep!

Aanbod


Wat bieden wij?
Bij Wassink Autogroep heb je volop leer- en doorgroeimogelijkheden en werk je met gave merken! Daarnaast bieden wij jou een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals:
   » Parttime dienstverband op basis van 32 uur per week.
   » Een marktconform salaris
   » Pensioen conform CAO MvT
   » 24 vakantiedagen per jaar o.b.v. fulltime aanstelling
   » Een mooi groeipad met de mogelijkheid diverse opleidingen en trainingen te volgen
   » Een mooie werkplek op onze vestiging Dodewaard
   » Een team waarin plezier, uitdaging en leren centraal staat

werkgever


Over Wassink Autogroep
Wassink Autogroep is een grote merkdealer met 11 vestigingen in Gelderland, Brabant en Limburg. Wassink Autogroep heeft ruim 300 medewerkers in dienst en is volop in ontwikkeling! Wij zijn ondernemend en ambitieus. Wij zijn dealer voor de merken Peugeot, Citroën, DS, Ford en Kia. Wat ons kenmerkt? Werkplezier vinden wij belangrijk! Collega’s mogen actief meedenken en meebeslissen. Eigen initiatief wordt gestimuleerd. Een goede sfeer, fijne collega’s en leuk werk draagt bij aan een hoge klanttevredenheid. En blije en tevreden klanten, daar doen wij het voor!
Waarom werken bij Wassink Autogroep? De collega’s vertellen:
   » Ik werk als eerste monteur en volg nu de opleiding voor technisch specialist. Ik kan mij blijven ontwikkelen bij Wassink Autogroep.
   » Ik kom van een ander autobedrijf, maar kon als eerste monteur geen stappen meer maken. Hier kun je volop doorgroeien en zijn er altijd mogelijkheden. Wat je ambities ook zijn!
   » We zijn een leuk team en hebben plezier met elkaar. Er wordt hard gewerkt op de werkplaats, maar er is ook ruimte voor een kletspraatje en grappen maken.
   » De aftersalesmanager geeft mij veel ruimte en vrijheid. Er is hier veel mogelijk in goed overleg!
   » We worden gewaardeerd en hebben plezier met elkaar.

Contact


Meer weten?
Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met Jan van Werkhoven, servicemanager, 088 - 9277 663, voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Inge Hogenkamp, HR adviseur, 088 - 9277 433. Wij staan je graag te woord!
Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden door onze vacature en heb jij de competenties die wij vragen? Vul dan onderstaand formulier in of stuur je Hervatten en motivatiebrief naar vacatures@wassinkautogroep.nl.
Tot binnenkort?

Plaats

Dodewaard

Werkgever

Wassink AutogroepLEERLING EERSTE AUTOTECHNICUS
Bedrijf van der Velden B.V.

Wassink Autogroep

 

Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Zoek en vind jouw Automotive baan
De meeste keus, de beste baan

Snel zoeken
Trefwoord

 
titelomschrijvingprofiel cultuursalariskorte omschrijvingreferentienummerBedrijfsnaam
Regio
---DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-Ho llandOverijsselUtrechtZeelandZuid-HollandRandstadLandelijkBeneluxInternation aal
Meer zoekopties

Uitgebreid zoeken

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Dodewaard Ander
Adres: Dodewaard
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 06/01/2021 / Viewed 353 times
Contact Informatie
Bedrijf: Wassink Autogroep
E-mail: vacatures@wassinkautogroep.nl


Solliciteer online