MENU
  • Gebruikers online : 20
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 343
  • Geregistreerde bedrijven : 55 095
  • Jobs : 2 741
  • CV : 3 179


    Vacature details


Vacature: Specialist Marketing Automation War Child :

Functie-omschrijving:

Specialist Marketing Automation

War Child werkgever War Child
Publicatiedatum: 30 apr 2021
Vervaldatum 20 may 2021
Aantal uren 32-40
Locatie werkgelegenheid Amsterdam

werkgever
War Child is een dynamische organisatie waar een informele sfeer heerst en waar veel ruimte is voor creativiteit en eigen initiatief. Het imago dat War Child extern uitdraagt, is een blauwdruk van het werk op het hoofdkantoor: het is dynamisch, vernieuwend, integer en gericht op het behalen van resultaten tegen lage kosten. War Child besteedt zoveel mogelijk budget aan het helpen van kinderen in oorlog en doet er daarom alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Onze arbeidsvoorwaarden zijn op het niveau van de Nederlandse NGO sector. Het kantoor is gevestigd in de Amsterdamse wijk Watergraafsmeer.
Taken
‘uitdagende innovatieve nieuwe rol waarmee je extra groei in Online inkomsten gaat genereren’
Jouw uitdaging
Als Specialist Marketing Automation stap je in een geheel nieuwe rol bij War Child. Je krijgt de ruimte om deze rol in te vullen naar jouw eigen ideeėn en de best practices die je meeneemt. Je ontwikkelt een visie gedacht vanuit onze (potentiėle) Friends. Je wordt gedreven door de wens zo veel mogelijk kennis op te bouwen door testen en evalueren. Je focus ligt vooral op het verbeteren van de webformulieren en emailmarketing. Via verschillende customer journeys draag je bij aan meer inkomsten en/of behoud van Friends. Je helpt mee de Online strategie verder te ontwikkelen en de relatie met onze Friends te verbeteren.
Als Specialist Marketing Automation ben je onderdeel van het team Particuliere Fondsenwerving (PF) dat verantwoordelijk is voor ruim 100.000 Friends (particuliere donateurs) en €9 miljoen inkomsten per jaar. Je werkt ook nauw samen in een Online team met de Online Fondsenwerver, de Marketing Database Analist en onze communicatie collega’s.
Jouw verantwoordelijkheden
   » Je zorgt voor het dagelijks beheer en de ontwikkeling van de marketing automation omgeving
   » Je draagt bij aan het ontwikkelen van een visie van de emailmarketing
   » Je verstuurt nieuwsbrief- en campagne e-mails
   » Je ontwikkelt en optimaliseert customer journeys en webformulieren
   » Je draagt bij aan het werven en/of behouden van Friends
   » Je denkt vanuit de gedachte van onze (potentiėle) Friends
   » Je ontwikkelt, test, ondersteunt en evalueert online campagnes en acties gericht op conversie.
Functie-eisen en profiel
   » HBO+ werk- en denkniveau
   » Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van digitale marketing, en marketing automation in het bijzonder (ervaring binnen fondsenwerving is een pre)
   » Je bent een echte 'ketendenker' en houdt altijd oog voor consequenties die informatiestromen hebben op andere processen
   » Ervaring met SQL en Marketing Cloud is een must
   » Ervaring met, A/B testen, CRO, kennis van CMS systemen, Google Analytics en formulieren is een pre
   » Je bent analytisch sterk en data gedreven
   » Je stelt de Friend centraal en zorgt dat zij zich verbonden voelen met War Child
   » Je bent initiatiefrijk, slagvaardig en op zoek naar kansen
   » Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat contacten te onderhouden op diverse niveaus
   » Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal
   » Je staat volledig achter de doelstellingen van War Child.
   » Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur.
Ons aanbod
   » Salaris tussen €3090 en €3997 bruto per maand o.b.v. 40 uur/week (de inschaling vindt plaats o.b.v. jaren relevante werkervaring)
   » 26 vakantiedagen per jaar op fulltime basis (plus 2 extra vastgestelde vrije dagen)
   » Een premievrije pensioenregeling
   » Vergoeding van je woon-werk traject kosten
   » Maandelijkse vergoeding voor mobiele telefoon van €25
   » Mogelijkheid om opleidingen te volgen
Informeren en solliciteren
Herken je jezelf in het bovenstaande profiel en wil je met een gemotiveerd team aan de slag om bij te dragen aan een betere toekomst voor kinderen in oorlogsgebieden? Solliciteer dan uiterlijk 20 mei 2021. Upload je Nederlandstalige Hervatten (maximaal twee pagina’s) en motivatiebrief via deze link . Vermeld alsjeblieft waar je deze vacature gevonden hebt. Is dit niet jouw droombaan? Steun War Child door deze vacature met je netwerk te delen! Door te solliciteren op deze vacature, verklaar je dat de verklaringen en informatie die je in je sollicitatie hebt opgenomen zijn juist, volledig en te goeder trouw gedaan. Je begrijpt dat het geven van een verkeerde voorstelling van zaken, onjuiste informatie en het achterhouden van informatie een reden is om je sollicitatie af te wijzen, een aanbod of benoeming in te trekken en, indien deze is al aanvaard, dit kan leiden tot sancties, zoals, maar niet uitsluitend, ontslag op staande voet. Daarnaast begrijp je dat je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) moet overleggen en dat, als je die niet kan overleggen, er geen arbeidsrelatie kan ontstaan.
War Child is een internationale organisatie en we zijn toegewijd om een diverse en inclusieve werkgever te zijn. Wij werven onze nieuwe collega’s op basis van hun talenten, competenties en gedeelde waarden; daarbij letten we niet op de leeftijd, geslacht of gender identiteit, ras, kleur, etniciteit, geloof, cultuur, seksuele oriėntatie, fysieke beperking, etc.
Veiligheid van kinderen en jongeren is voor War Child essentieel. War Child tolereert en accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt aan bod in onze werving- en selectieprocedures. Bovendien vragen wij alle geselecteerde kandidaten aan te tonen dat ze op de hoogte zijn van, en zich committeren aan de minimale standaarden die van toepassing zijn in de ontwikkelings- en humanitaire context, zoals humanitaire normen en waarden, Sphere Humanitarian Charter, normen in de Humanitarian Standards Partnership, Core Humanitarian Standard, internationaal humanitair recht, de gedragscode voor het Internationale Rode Kruis en de Rode Halvemaan Beweging, en Goede Doelen (ngo’s) in rampenbestrijding en de 6 IASC basisprincipes ten aanzien van seksuele exploitatie en misbruik.
Disclaimer:
   » Alleen sollicitaties die via onze website binnenkomen, worden in behandeling genomen.
   » Indien we voor de genoemde sluitingsdatum een geschikte kandidaat hebben gevonden, kan het zijn dat we de vacature eerder dan de vermelde sluitingsdatum van onze website verwijderen. Reacties die na sluitingsdatum binnenkomen, nemen we dan helaas niet meer in behandeling.
   » De sluitingsdatum kan verlengd worden tijdens ons selectieproces. Indien je nog niets van ons vernomen hebt, nemen we je sollicitatie mee in de verlengde procedure.

Andere Vacatures
   » 04 mei 2021 Hoofd Financiėn en Control
Vereniging Humanitas
   » 04 mei 2021 ToC Lead, Power of Voices "FAIR FOR ALL"
Oxfam Novib
   » 03 mei 2021 Marketing & Communicatiemedewerker
WOMEN Inc.
   » 03 mei 2021 Directeur Bedrijfsvoering / Zakelijk...
WOMEN Inc.
   » 03 mei 2021 Volunteer Mica Programme
Terre des Hommes Lees meer vacatures

 

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 05/04/2021 / Viewed 2 times
Contact Informatie
Bedrijf:


Solliciteer online