MENU
  • Gebruikers online : 21
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 343
  • Geregistreerde bedrijven : 55 095
  • Jobs : 2 740
  • CV : 3 179


    Vacature details


Werkgelegenheid: Calculator:

Functie-omschrijving:

Vacature Calculator

Direct solliciteren Vacature opslaan Naar opgeslagen vacatures
   » DORDRECHT
   » Xelvin - meer informatie
   » Vandaag
   » A040221865-BWJ-NL-040511

Functie inhoud

Ben jij toe aan de volgende stap in je ontwikkeling als calculator?
Heb jij een aantal jaar ervaring als calculator en ben je toe aan meer uitdaging? Wij zoeken iemand (m/v) die tot het uiterste gaat om kwaliteit te leveren, die verder denkt ook als de klant daar niet om gevraagd heeft en die het leuk vindt om collega's op te leiden in het vak. Herken jij je hierin? Dan komen we graag met jou in contact.

Eisen van de banen

Bouwkundige opleiding

Overig

Xelvin
Xelvin is een internationaal opererende organisatie. Verspreid over Europa zijn er 15 kantoren. We hebben een groot netwerk van professionals opgeleid van MBO, HBO tot Universiteit die vanuit een vast of flexibel dienstverband projecten uitvoeren voor toonaangevende opdrachtgevers.
Xelvin biedt haar medewerkers de beste balans tussen flexibiliteit en zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei in een stimulerende en uitdagende werkomgeving. Xelvin is actief in de sectoren Technologie | Food, Chemie & Pharma | Bouw, Infra & Milieu | Energie & Water.
Toepassing
Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Rik Meerman, Telefoon nummer 010-7009710 of verstuur uw sollicitatie per e-mail naar [email protected]

Over Xelvin

Xelvin is specialist in het detacheren van ondernemende technici.
Dit heeft Xelvin bewerkstelligd door kandidaten en bedrijven de kracht van vrijheid te bieden die voortkomt uit het kunnen maken van een oprechte keuze.
Open organisatie
Door een open organisatie te zijn waarin oprecht geïnteresseerde mensen werken in een gezonde vrijheid, is Xelvin in staat mensen vanuit vertrouwen een oprecht eigen keuze te laten maken. Geen keuze dus die voorbedacht is, of is voorgekauwd vanuit vooraf bepaalde efficiëntieprocessen, maar een keuze die op geen enkele andere manier door de persoon beter gemaakt had kunnen worden. Een keuze die kandidaten en bedrijven in alle eerlijkheid kunnen betitelen als hun eigen oprechte keuze.
Persoonlijk
Xelvin gelooft in een persoonlijke touch, in elkaar kennen. Niet voor niets nemen de consultants regelmatig een kijkje in de keuken van opdrachtgevers. Want alleen zo is het mogelijk adequaat in te spelen op de specifieke vragen en behoeften van bedrijven en medewerkers.
Direct contact en korte communicatielijnen staan bij Xelvin hoog in het vaandel.
Vrijheid
Xelvin is dan ook wars van de hiërarchische piramide. Voor ons geen vertragende managementlagen en onnodige staf. Doordat Xelvin de vrijheid heeft gecreëerd voor een open platte organisatie is alle ruis tot een minimum beperkt. Een beweeglijke organisatie met slagkracht op de plaatsen waar deze het hardst nodig is.

Direct solliciteren Vacature opslaan Naar opgeslagen vacatures

 

Direct solliciteren

Adres
Looier 3
5253RA Nieuwkuijk

Contact
Rik Meerman
T: 010 7009710
r.meerman@xelvin.nl
https://www.xelvin.nl

Meer weten over dit bedrijf
Vacature doorsturen
Vacature opslaan Naar opgeslagen vacatures
Vacature printen

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: DORDRECHT Zuid-Holland
Adres: DORDRECHT
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 05/04/2021 / Viewed 2 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: r.meerman@xelvin.nl


Solliciteer online