MENU
  • Gebruikers online : 24
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 53 862
  • Jobs : 5 976
  • CV : 3 180


    Vacature details


Vacature: Calulator/ Kostendeskundige:

Functie-omschrijving:

Vacature Calulator/ Kostendeskundige

Direct solliciteren Vacature opslaan Naar opgeslagen vacatures
   » TILBURG
   » Propylon - meer informatie
   » Vandaag
   » 1294

Profiel opdrachtgever

Deze opdrachtgever is een dynamische en veelzijdige ontwikkelende bouwer. Ze zijn gevestigd in de omgeving van Tilburg en met bijna 100 jaar aan ervaring weten zij ieder project tot een succes te maken. Dit door toepassing van moderne technieken en werkwijzen, slimme concepten en duurzame innovaties. Ze zijn actief binnen de woning- en utiliteitsbouw en bouwen winkels, kantoren, complexe appartementencomplexen en woningbouwprojecten. De focus ligt op nieuwbouwbouw, maar ook verbouw en transformatieprojecten behoren tot hun expertise. Binnen de projecten wordt BIM en LEAN toegepast en deze bouwer is continue bezig om zichzelf te vernieuwen en te verbeteren. Als medewerker wordt je gestimuleerd om jezelf te blijven ontwikkelen en om jouw kennis en ideeën te delen met je collega'som zo elkaar te blijven inspireren. De sfeer is open, de lijnen kort, humor is belangrijk en successen worden gevierd. 

Functie inhoud

Voor deze innovatieve opdrachtgever ben ik op zoek naar een Calculator/ Kostendeskundige die als kostprijsdeskundige vanaf het begin verantwoordelijk is voor het bepalen van de kostprijs tot het maken van een gedetailleerde werkbegroting. Tot jouw taken behoort o.a.: 
   » Het opstellen van algemene bouwplaatskosten
   » Het meedenken in alternatieven en optimalisaties
   » Het vertalen van het programma van eisen
   » De begroting actueel houden
   » Het opstellen van risico-analysesVerder denk je mee om de afdeling calculatie te verbeteren en heb je kennis van diverse bouwmethoden. 

Eisen van de banen

Ik zoek een kandidaat met minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie met een HBO diploma Bouwkunde op zak. Verder ben je communicatief sterk, zowel schriftelijk als mondeling en je werkt zelfstandig en accuraat. Je hebt de ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen en daarbij ben je pro-actief en heb je een positieve instelling. Ook heb je affiniteit met BIM, Solibri en Vico en ben je veranderingsbereid. 

Geboden wordt

Wij bieden naast goede voorwaarden een uitdagende functie bij een sterk en stabiel bouwbedrijf waarbij je werkt aan uitdagende en complexe bouwprojecten. Ontwikkeling en ambitie staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf en jou wordt gevraagd het beste uit jezelf te halen. Er wordt gewerkt met de nieuwste technologieën, waardoor jij weer mooie nieuwe ervaringen op kunt doen. Ben jij toe aan afwisseling binnen een dynamisch bedrijf? Dan is dit de rol voor jou! 

Over Propylon

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.
Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.

Direct solliciteren Vacature opslaan Naar opgeslagen vacatures

 

Direct solliciteren

Adres
Bovendonk 13c
4707ZH Roosendaal

Contact
Cynthia Kuijpers-Hess
T: 0165 56 11 88
cynthia@propylon.nl

Meer weten over dit bedrijf
Vacature doorsturen
Vacature opslaan Naar opgeslagen vacatures
Vacature printen

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: TILBURG Noord-Brabant
Adres: TILBURG
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 11/21/2020 / Viewed 290 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: cynthia@propylon.nl


Solliciteer online