MENU
  • Gebruikers online : 30
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 53 862
  • Jobs : 5 976
  • CV : 3 180


    Vacature details


Gelegenheid: Werkvoorbereider:

Functie-omschrijving:

Vacature Werkvoorbereider

Direct solliciteren Vacature opslaan Naar opgeslagen vacatures
   » Eindhoven
   » Centerpoint Den Bosch
   » Vandaag
   » 6806

Profiel opdrachtgever

De orderportefeuille varieert van een exclusieve villa tot een complete woonwijk en van hotel tot aan bedrijventerrein. Je vind bij de opdrachtgever altijd een project dat bij jouw kwaliteiten past. Samen met een gedreven en vakkundig projectteam maken jullie van ieder project een succes!

Functie inhoud

Je bent als werkvoorbereider verantwoordelijk voor de planning, kostenbewaking, tijdsbewaking, het controleren van de werktekeningen en het uitvoeren van overige voorbereidende taken. Als werkvoorbereider zorg je ook voor een correcte projectadministratie, het signaleren van bestekafwijkingen en ben je dagelijks in contact met de uitvoerder en projectleider.

Eisen van de banen

Je hebt een afgeronde MBO opleiding bouwkunde en ervaring in de werkvoorbereiding bij een middelgrote aannemer. Je voelt je helemaal thuis in een hecht en betrokken familiebedrijf en je houdt van diversiteit in projecten. Je kunt makkelijk communiceren met betrokken partijen. Je kan goed zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Geboden wordt

De opdrachtgever biedt je een goed gevulde orderportefeuille aan. Het is een warm en betrokken familiebedrijf waar er voldoende kansen zijn om jezelf te ontwikkelen en je kan rekenen op een goed primair en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket.

Overig

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.
Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Over Centerpoint Den Bosch

Centerpoint is in 1991 opgezet als algemene detacheringorganisatie. Vanaf 1995 is Centerpoint zich gaan specialiseren in het werven, selecteren en detacheren van uitvoerend en technisch personeel vanaf MBO niveau voor de bouwkunde en civiele techniek. Onze consultants kennen het vakgebied als geen ander en beschikken over een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers en professionals. Centerpoint levert maatwerk en altijd op basis van no result-no pay.

Direct solliciteren Vacature opslaan Naar opgeslagen vacatures

 

Direct solliciteren

Adres
Stationsplein 91-105
5211 BM 's-Hertogenbosch

Contact
Mevrouw T.J.H. van Gelderen
T: 073-7040409
t.vangelderen@centerpointadvies.nl

Alle vacatures van dit bedrijf
Vacature doorsturen
Vacature opslaan Naar opgeslagen vacatures
Vacature printen

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Eindhoven Noord-Brabant
Adres: Eindhoven
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 11/20/2020 / Viewed 146 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: t.vangelderen@centerpointadvies.nl


Solliciteer online