MENU
  • Gebruikers online : 37
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 53 860
  • Jobs : 6 258
  • CV : 3 180


    Vacature details


Werkgelegenheid: Adviseur accommodatiebeleid:

Functie-omschrijving:

Vacature Adviseur accommodatiebeleid

Direct solliciteren Vacature opslaan Naar opgeslagen vacatures
   » Uden
   » Matchd
   » Vandaag
   » MASN27655

Functie inhoud

StartPublicatiedatum: 05-01-2021
EindPublicatiedatum: 31-05-2021
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 28
SluitingsPublicatiedatum: 03-12-2020 om 17:00 uur
Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar een adviseur die handson alle voorkomende beleidsvragen mbt gemeentelijk vastgoed met de nadruk op Wijkaccommodaties en sporthallen kan vertalen naar uitvoerende acties
Graag ontvangen wij een offerte voor een professional in begeleiden en adviseren bij (zelf)beheer van Wijkaccommodaties en Sporthallen. Het gaat hierbij over gemeentelijke voorzieningen die ingezet worden voor ontmoeten en participatie op welzijn, jeugd en sport. De adviseur dient ervaring te hebben als zelfstandig werkend uitvoerend adviseur bij processen die over meerdere kennisgebieden heen lopen. Tevens dient de persoon als intermediair (ook bij tegengestelde belangen) op te treden tussen collega's en interne en externe partijen zoals de beheerder van de accommodatie en verengingen. De functionaris moet snel kunnen schakelen tussen beleid en uitvoering in een politieke omgeving: Advisering aan het management en het college o.a. over de mogelijkheden binnen wettelijke kaders zoals Wet markt en overheid en het opstellen en succesvol doorvoeren van B&W voorstellen horen onder de taken als ook het vertalen van het sport- en accommodatiebeleid, dat opgesteld wordt in samenwerking met beleidscollega's, naar praktische uitvoeringregels en (corona)protocollen.
De persoon is gewend om als projectleider projecten te coördineren De projecten zijn breed en divers. Lopende projecten waar inbreng op gevraagd wordt zijn: realisatie en ingebruikname van een nieuw ontmoetingsplein inclusief het begeleiden van inrichting van de processen van beheerorganisatie en gedeeltelijk zelfbeheer. Daarnaast werk je mee aan de harmonisatie van beleid, werkwijzen, processen binnen de herindelingsagenda. Werkzaamheden in de avonduren komt gemiddeld 2 keer per maand voor.
Waar kom je te werken?
De gemeente Uden is een ondernemende en toekomstgerichte organisatie waar werken met plezier en vertrouwen centraal staat. Lef, resultaatgerichtheid en verbinding met de Udense samenleving. Dát is waar de gemeente Uden voor staat. Daarnaast zijn we als gemeente volop bezig met een kansrijke ontwikkeling om samen te gaan met de gemeente Landerd per 1 januari 2022.
Bij de gemeente Uden werken ongeveer 380 collega's in 4 afdelingen. Eén van die afdelingen is de afdeling Middelen. De afdeling Middelen is verantwoordelijk voor ondersteuning en advisering naar de extern gerichte afdelingen binnen de gemeente Uden. Er werken 110 mensen verdeeld over 5 teams: Bedrijfsbureau, Financiële Administratie, Vastgoed, Accommodaties & Facilitair, Communicatie & Creatie en Personeel & Organisatie.
Het cluster Vastgoed, Accommodaties en Facilitair is onderdeel van de afdeling Middelen en is verantwoordelijk voor het beheer en exploitatie van het gemeentelijk vastgoed. Het cluster bestaat uit de onderdelen bouwkunde, eigendommen (beheer, exploitatie vastgoed, verhuur) en facilitaire zaken.

Eisen van de banen

- Beschikt over een relevante maatschappijgerichte of op het gebied van vastgoedmanagement afgeronde HBO opleiding;
- Werkervaring bij het opstellen van accommodatiebeleid, in de begeleiding naar zelfbeheer in wijkgebouwen, dorpshuizen of andere publieke ontmoetingscentra en op het gebied van exploitatie van (gemeentelijk) vastgoed.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.
U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw Hervatten selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat u altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.
Reacties ontvangen wij graag voorzien van een Hervatten in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Direct solliciteren Vacature opslaan Naar opgeslagen vacatures

 

Direct solliciteren

Adres
HOGEBRINKERWEG 10
3871KN Hoevelaken

Contact
Sara Nieuwenhuizen
T: +31332048209
info@matchd.nl
https://www.matchd.nl

Alle vacatures van dit bedrijf
Vacature doorsturen
Vacature opslaan Naar opgeslagen vacatures
Vacature printen

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Uden Noord-Brabant
Adres: Uden
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 11/20/2020 / Viewed 57 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: info@matchd.nl


Solliciteer online