MENU
  • Gebruikers online : 14
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 343
  • Geregistreerde bedrijven : 539 253
  • Jobs : 46 835
  • CV : 3 178


    Vacature details


Gelegenheid: Fiscaal medewerker loonheffingen west Nederland Nieuw :

Functie-omschrijving:


Terug naar resultaten
   » Vorige
   » Volgende

Fiscaal medewerker loonheffingen west Nederland

OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Bedrijf
   . Belastingdienst
Plaats
   . Den Haag, Rotterdam
Ref
   . 290162
Begint
   . 22 sep 2023
Online via Jobs in Finance t/m
   . 12 okt 2023
Functie type
   . Administratief Medewerker, Financieel Medewerker
Regio
   . Rotterdam, Den Haag
Praktijkgebied
   . Belasting
Bedrijfssector
   . Overheid
Dienstverband
   . Onbepaalde tijd
niveau van het onderwijs
   . HBO
professionele ervaring
   . 1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
   . Fulltime, Parttime
Solliciteren (de link wordt geopend in een nieuw venster)

Fiscaal medewerker loonheffingen west Nederland 
Midden in het kloppend hart van de fiscaliteit; daar werk jij als fiscaal medewerker loonheffingen binnen de directie Grote Ondernemingen van de Belastingdienst. Afhankelijk van je standplaats streef jij ernaar om samen met het behandelteam de compliance van ondernemers én organisaties in de regio west te verbeteren. 
Dit doe je bij de Belastingdienst 
In jouw functie als fiscaal medewerker loonheffingen heb je overleg met grote ondernemingen over de fiscale consequenties van hun activiteiten en plannen. Ook behandel je bezwaarschriften en verzoeken (waaronder verzoeken om vooroverleg). Je werkt hierbij intensief samen in behandelteams onder regie van klantcoördinatoren. Samen zorgen jullie voor een adequate en actuele klantbehandeling die past bij de belastingplichtige. 
Als fiscaal medewerker loonheffingen deel je ook vakinhoudelijke kennis, kunde en informatie rondom loonheffingen met jouw collega’s. Met zichtbaar plezier treed je op als vraagbaak. Zo realiseren jullie samen een aansprekend resultaat. Steeds weer streef je ernaar de compliance van ondernemers te verbeteren. Zo speel je een rol van betekenis in de uitvoering van onze fiscale wet- en regelgeving en draag je bij aan een gezonde bv Nederland! 
Een bijzondere baan, omdat... 
   » je samenwerkt met specialisten in de controle, heffing, invordering, klantcoördinatie en management. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de kwaliteit van de individuele klantbehandeling. 
   » je in een uitdagende omgeving aan de slag gaat waar je jezelf zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk gebied kunt ontwikkelen. 
   » je een gesprekspartner bent voor verschillende grote werkgevers. Dit maakt jouw werk erg divers. 
“Mijn werk is veelzijdig en uitdagend. Geen dag is hetzelfde, zowel op kantoor als bij bedrijven aan tafel. Het geeft mij energie om met collega’s de actuele onderwerpen binnen de loonheffingen, de grootste inkomstenbron van de Rijksoverheid, te bespreken.” Erik, specialist loonheffingen 
Wanneer past deze baan bij je? 
   » Je hebt een hbo-werk- en -denkniveau. Dat kan onder andere blijken uit een hbo-diploma, bij voorkeur in de richting van fiscaal recht, fiscale economie of binnen een ander vergelijkbaar en relevant vakgebied. 
   » Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als fiscaal medewerker 
   » Je hebt actuele kennis van de loonheffingen. 
   » Je hebt affiniteit met de loonheffingen Dit kun je duidelijk motiveren in je sollicitatiebrief. 
   » Je hebt bij voorkeur enige (basis)kennis en ervaring op fiscaal gebied. 
Jouw competenties 
   » klantgerichtheid 
   » organisatiesensitiviteit 
   » overtuigingskracht 
   » samenwerken 
   » zelfontwikkeling 
De afdeling - Directie Grote Ondernemingen 
De Directie Grote Ondernemingen (GO) is verantwoordelijk voor de fiscale behandeling van de ongeveer 9.000 grootste ondernemingen en non-profit organisaties in Nederland. Daarnaast behandelt GO een aantal dossiers van zeer vermogende personen en voeren we een aantal zeer uiteenlopende specialistische taken uit zoals de kansspelbelasting en constructiebestrijding. Onze klanten vertegenwoordigen zo’n 75% van de belastinginkomsten van de rijksoverheid. Ook genereren zij veel informatie die de overheid gebruikt voor bijvoorbeeld toeslagen of studiefinanciering. 
De uitvoerings- en toezichtstrategie van GO is gericht op bereidwillige naleving van wet- en regelgeving door deze organisaties. Zij kenmerken zich door relatief grote financiële belangen en complexere fiscale vraagstukken. In het geval van multinationals komt daar nog een component bij in de vorm van internationale wet- en regelgeving en samenwerking met buitenlandse belastingdiensten. 
Om er voor te zorgen dat de belastingafdracht van deze organisaties soepel blijft lopen werkt GO met behandelteams. In deze teams wordt kennis over de specifieke branche, de individuele ondernemingen en kennis van de verschillende belastingmiddelen samengebracht. 
Zo werkt GO aan een zo efficiënt en effectief mogelijk proces voor het heffen, controleren en innen van de belastingen bij de grootste ondernemingen en non profit organisaties en zo dragen we bij aan een financieel gezond Nederland. 
De organisatie - Belastingdienst 
Bij de Belastingdienst werken ongeveer 25.000 mensen verspreid over het hele land aan een financieel gezond Nederland. Dit doen we door eerlijk en zorgvuldig belastingen en premies volksverzekeringen te heffen, te innen en te controleren en fraude op te sporen. De Belastingdienst maakt het burgers en bedrijven zo gemakkelijk mogelijk om verplichtingen na te kunnen komen en gebruik te kunnen maken van rechten. Dat gebeurt met passende dienstverlening, door massale processen juist en tijdig uit te voeren én door adequaat toezicht uit te oefenen. De Belastingdienst is sterk in ontwikkeling en heeft de ambitie om de beste Belastingdienst voor Nederland te zijn met focus op fiscale taken en vakmanschap. Lees meer over de Belastingdienst op: https://over-ons.belastingdienst.nl/ 
Bijzonderheden 
We ontvangen je brief en Hervatten graag in een Word- of PDF-bestand. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die kennisgeving mee. 
Onze selectieprocedure voor deze functie ziet er als volgt uit: 
   » Allereerst wordt beoordeeld of een voorrangskandidaat binnen de Rijksoverheid in aanmerking komt voor deze functie. 
   » Daarna wordt beoordeeld of jouw Hervatten en motivatiebrief voldoen aan de gestelde functie-eisen. Als dat het geval is, vindt van 20 september tot en met 12 oktober de online voorselectietest plaats en de zogenaamde controletest vindt plaats op 18 oktober op locatie in Utrecht. 
   » Op 25 oktober vinden de selectiegesprekken plaats.  Onderaan deze vacature vind je meer uitleg over de stappen die je doorloopt in de sollicitatieprocedure. 
De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde kennis en werkervaring als op het opleidingsniveau. Vermeld deze daarom duidelijk in je Hervatten. 
De Belastingdienst zet zich in voor de banenafspraak: zoveel mogelijk banen realiseren voor mensen met een arbeidsbeperking. Val jij in deze doelgroep? Wij zullen je ondersteunen zodat je optimaal kunt functioneren, en daarmee jouw bijdrage aan Nederland kunt leveren. Of het nu gaat om aanpassingen op je werkplek, bepaalde voorzieningen in het vervoer of bijvoorbeeld vergoedingen van het UWV: samen met jou, je leidinggevende én een jobcoach gaan wij kijken naar jouw kwaliteiten en mogelijkheden om een passend werkpakket uit te voeren. Wil jij weten of je hierbij hoort en wat dit exact betekent voor jou? Lees hier meer. 
Een (online) voorselectietest en/of een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure, evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken. 
Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatie-button reageert en je Hervatten en motivatiebrief zijn bijgesloten. Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Houd er rekening mee dat het solliciteren technische problemen met zich mee kan brengen. Wacht hiermee dus niet tot het laatste moment.  
Solliciteren bij de Belastingdienst 
Het sollicitatietraject bij de Belastingdienst loopt via onderstaande stappen. Hiermee willen we zo veel mogelijk te weten komen over jou, maar laten we je ook kennismaken met ons. 
   » Sollicitatie + selectie 
   » Voorselectietest 
   » Sollicitatiegesprek 
   » Assessment 
   » Arbeidsvoorwaarden 
Meer over de sollicitatieprocedure? 
Neem contact op met Petra Brouwer, adviseur Werving & Selectie 
Contact via Whatsapp: +31629294196 
Meer over de vacature? 
Neem contact op met mr. Edith Hajema-van Wanrooy 
Contact via Whatsapp: +31625411683 

Vergelijkbare zoekopdrachten:Onbepaalde tijd,Fulltime,1-3 jaar,Parttime,HBO,3-5 jaar,Administratief Medewerker,Belasting,Rotterdam,Financieel Medewerker,Overheid,Den HaagDelen

Delen

Solliciteren (de link wordt geopend in een nieuw venster)
OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Meer zoekresultaten

   »

Expert toezicht op operationele & IT-risico's bij?

De Nederlandsche Bank
   »

Fiscaal medewerker loonheffingen noordoost Nederl?

Belastingdienst
   »

Fiscaal medewerker loonheffingen noordwest Nederl?

Belastingdienst
   »

Senior financieel medewerker

Polestar Capital
   »

Toezichthouder pensioenfondsen

De Nederlandsche Bank

 

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 09/23/2023 / Viewed 23 times
Contact Informatie
Bedrijf:


Solliciteer online