MENU
  • Gebruikers online : 6
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 343
  • Geregistreerde bedrijven : 57 545
  • Jobs : 33 080
  • CV : 3 178


    Vacature details


Vacature: Assistent Calculator Woningbouw:

Functie-omschrijving:

Vacature Assistent Calculator Woningbouw

Direct solliciteren Vacature opslaan Naar opgeslagen vacatures
    Regio Amsterdam
    Propylon - meer informatie
    Vandaag
    2201

Profiel opdrachtgever

Deze bouwgroep heeft diverse vestigingen door het land waarbij deze vestiging de grootste is qua omzet. Dit ligt namelijk rond de 50 miljoen euro op jaarbasis. Van de in totaal 250 medewerkers werken er 60 op deze vestiging. Er zit nu enkele jaren een nieuwe directeur. Sinds zijn komst zijn er ook meerdere collega's aangenomen en is er veel nieuwe energie de organisatie in gekomen. Het team is momenteel goed op orde. Het is een familiebedrijf en deze cultuur willen ze bewaken. Qua omzet zal de vestiging dan ook niet verder groeien, er zal dan eerder worden gekozen om een nieuwe vestiging te openen. Anders komt de directie te ver van de timmerlieden af te staan, is er een tussenlaag nodig, dit willen ze dus niet. Ze vinden het belangrijk dat iedereen elkaar bij naam kent, ze willen menselijk blijven, echte bouwers blijven. De werksfeer vinden ze enorm belangrijk. Denk hierbij aan samenwerken, er is geen haantjesgedrag. Er is tevens geen (voelbare) hiŰrarchie.
De projecten zijn allemaal in de nieuwbouw en daarbinnen grotendeels woningbouw (hoogbouw). Een klein gedeelte zijn pure utilitaire werken. De omvang van de projecten ligt tussen 5 en 45 miljoen euro en het werkgebied is de driehoek Utrecht - Haarlem - Purmerend. De orderportefeuille is meer dan goed op orde. Er wordt gewerkt vanuit een projectteam met daarin een projectleider, uitvoerder, projectco÷rdinator/senior werkvoorbereider, werkvoorbereider en aankomend werkvoorbereider.

Functie inhoud

Ambieer je een functie als calculator, maar heb je tot op heden weinig of nog geen ervaring opgedaan? Dan is een functie als junior calculator iets voor jou! In deze rol werk je onder begeleiding van een ervaren collega aan diverse woningbouwprojecten, waarbij je stap voor stap het vak leert. Op deze manier groei je door naar een rol als zelfstandige calculator. Je collega staat je in eerste instantie bij, waarna je steeds meer taken zelfstandig op gaat pakken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uittrekken van hoeveelheden, het aanvragen en vergelijken van offertes, opstellen van detail- en elementbegrotingen en het bijhouden van calculatiedossiers. Naast de begeleiding vanuit je collega of collega's krijg je ook de mogelijkheid om door middel van diverse vakgerelateerde cursussen en opleidingen je kennis uit te breiden.

Eisen van de banen

    Afgeronde MBO- /HBO Bouwkunde opleiding of gelijkwaardig
    Enige jaren aantoonbare ervaring als calculator (woningbouw)
    Ervaring met Ibis-Trad of een ander vergelijkbaar calculatieprogramma;
    Resultaatgericht en stressbestendig;
    Je bent enthousiast, flexibel en collegiaal;

Geboden wordt

    Uitstekend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
    Een vast dienstverband;
    Een prettige en professionele werkomgeving;
    Veel doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
    Veel leuke en gezellige momenten met je collega's;

Over Propylon

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.
Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.

Direct solliciteren Vacature opslaan Naar opgeslagen vacatures

 

Direct solliciteren

Adres
Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam

Contact
Justin Kr÷der
T: 020 244 10 76
justin@propylon.nl

Meer weten over dit bedrijf
Vacature doorsturen
Vacature opslaan Naar opgeslagen vacatures
Vacature printen

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Regio Amsterdam Ander
Adres: Regio Amsterdam
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 05/29/2023 / Viewed 7 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: justin@propylon.nl


Solliciteer online