MENU
  • Gebruikers online : 6
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 343
  • Geregistreerde bedrijven : 525 733
  • Jobs : 45 785
  • CV : 3 178


    Vacature details


Gelegenheid: Allround projectleider:

Functie-omschrijving:

Vacature Allround projectleider

Direct solliciteren Vacature opslaan Naar opgeslagen vacatures
   » 's-hertogenbosch
   » CAJA
   » Vandaag
   » V-00001825-'s-hertogenbosch-2023-05-27

Profiel opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een ontwikkelende aannemer actief in woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie en onderhoud. Kenmerkend voor het bedrijf zijn de open cultuur en de doorgroeimogelijkheden.

Functie inhoud

Wij zoeken een projectleider die ervaring heeft in alle takken van sport in de bouw. Je draait je hand niet om voor woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud en transformatie. Als projectleider bij onze opdrachtgever ben je van A tot en met Z verantwoordelijk voor je projecten. Je stuurt meerdere projecten tegelijk aan, zowel in nieuwbouw als in onderhoud. Je stuurt je uitvoeringsteam aan en je woont diverse overleggen bij. De projecten zijn zeer gevarieerd, zowel in aard als in omvang. Je hebt een mensgerichte stijl van leidinggeven.
Je werkt nauw samen met je collega's. Een fijn team waar men wat voor elkaar overheeft. Als projectleider ben je ook verantwoordelijk voor de inkoop en vanaf een vroeg stadium betrokken bij je projecten. Je stuurt op kwaliteit en resultaat waarbij de veiligheid altijd voorop staat. Je rapporteert aan de directie. Ook je ondernemende kwaliteiten komen goed van pas in deze veelzijdige functie.

Eisen van de banen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste projectleider die het beste uit het team weet te halen. Een energieke projectleider die energie krijgt van uitdagende projecten en die niet van gebaande paden houdt. Een ondernemende zelfstarter met commercieel talent. Verder ben je in het bezit van een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde en je hebt minimaal 5 jaar ervaring als projectleider bij een aannemer.
   » Je bent een teamspeler die gericht is op samenwerking
   » Je weet het beste uit je team te halen.
   » Je bent gericht op persoonlijke ontwikkeling en nog lang niet uitgeleerd.
   » Je woont bij voorkeur in Noord Brabant.

Geboden wordt

Je gaat deel uitmaken van een snelgroeiend bedrijf met een mensgerichte cultuur. Bij dit bedrijf bouwen ze samen en neemt iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid. De sfeer binnen het bedrijf is erg goed. Een modern bedrijf waar veel aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend zowel primair als secundair. Je gaat deel uitmaken van een team enthousiaste collega's.

Over CAJA

Wij geloven dat het leven leuker wordt als je voldoening en plezier haalt uit je werk. Bij CAJA werken zeer ervaren consultants die met je meedenken, aan relaties bouwen en persoonlijk contact met jou erg belangrijk vinden. Onze consultants hebben een sterk netwerk in de bouw opgebouwd, mensen blij maken met een mooi project of een nieuwe baan is wat ze met veel enthousiasme doen. Wij denken mee, adviseren én investeren in het persoonlijke contact. Heb je de behoefte aan zekerheid? Dan kom je bij ons of de opdrachtgever in de bouw in vaste dienst. Blijf je liever flexibel? Dan kan je op interim-basis aan de slag als freelancer/zzp'er. Wij kennen de bouw als geen ander. Of je nu de voorkeur geeft aan een groot bouwbedrijf, een middelgroot of klein bouwbedrijf, we vinden altijd een opdracht of een vaste baan die bij jou past!

Direct solliciteren Vacature opslaan Naar opgeslagen vacatures

 

Direct solliciteren

Adres
Traaij 100
3971 GS Driebergen-Rijsenburg

Contact
Caroline Wassenaar
T: +31 (0)6 21 99 46 26
caroline@cajaprojecten.nl
https://www.cajaprojecten.nl

Alle vacatures van dit bedrijf
Vacature doorsturen
Vacature opslaan Naar opgeslagen vacatures
Vacature printen

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: 's-hertogenbosch Ander
Adres: 's-hertogenbosch
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 05/28/2023 / Viewed 152 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: caroline@cajaprojecten.nl


Solliciteer online