MENU
  • Gebruikers online : 8
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 343
  • Geregistreerde bedrijven : 539 253
  • Jobs : 46 835
  • CV : 3 178


    Vacature details


Werkgelegenheid: Projectmanager VOR:

Functie-omschrijving:

Vacature Projectmanager VOR

Direct solliciteren Vacature opslaan Naar opgeslagen vacatures
   » regio-amsterdam
   » CAJA
   » Vandaag
   » V-00001943-regio-amsterdam-2023-05-26

Profiel opdrachtgever

Een bekende ontwikkelende aannemer in utiliteitsbouw, zowel in nieuwbouw als onderhoud & renovatie, stabiele aannemer, diversiteit aan projecten en alle mogelijkheden tot groei.

Functie inhoud

Je bent tegelijkertijd visitekaartje aanspreekpunt voor de klant en voor je team. Je zorgt samen met je team voor een perfecte uitvoering van één of meerdere projecten en je onderhoudt je relaties zodanig dat je precies weet wat er speelt en welke kansen zich voordoen..Een commerciële blik op zaken is meer dan handig en je bouwt actief mee aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf, de portefeuille en het team.De lijnen binnen het bedrijf zijn kort en informeel en bieden alle ruimte ter verbetering.In deze functie krijg je een grote verantwoordelijkheidsgevoel ; zowel naar het team als naar de opdrachtgever. Je zorgt er voor dat mensen gezond, veilig en vakkundig hun werk (kunnen) doen en dat de klanten tevreden zijn over het resultaat.

Eisen van de banen

Als projectmanager ligt de focus veiligheid, planning, budgetbewaking en kwaliteit. Je bewaakt de grenzen duidelijk, intern en extern, de klantwens staat uiteraard centraal. Als leidinggevende inspireer je je team om het beste naar boven te halen op het gebied van goede samenwerking, goede communicatie en ontwikkeling. Verder beschik je over het volgende een afgeronde hbo-opleiding Bouwkunde, zeker 5 jaar relevante werkervaring, ervaring in een leidinggevende rol en ervaring met Verbouw-, Onderhoud- en Renovatieprojecten.

Geboden wordt

We bieden je een functie in de landelijke top van de utiliteitsbouw., waar je meewerkt aan complexe projecten waarin je het beste uit jezelf kunt halen. Je gaat samenwerken met inspirerende en gezellige collega's die het beste uit zichzelf willen halen.Uiteraard praten we hier over een zeer goed pakket voorwaarden waaronder;
   » Een salaris tussen de € 6000 en € 7000 bruto afhankelijk van je ervaring
   » 43 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek
   » Een leaseauto
   » Een 13e maand
   » Een laptop en telefoon
   » Een goede pensioenregeling
   » Mogelijkheid om in overleg thuis te werken
   » Alle mogelijkheden om jezelf zowel persoonlijk als professioneel verder te ontwikkelen
   » Een heleboel werkplezier

Over CAJA

Wij geloven dat het leven leuker wordt als je voldoening en plezier haalt uit je werk. Bij CAJA werken zeer ervaren consultants die met je meedenken, aan relaties bouwen en persoonlijk contact met jou erg belangrijk vinden. Onze consultants hebben een sterk netwerk in de bouw opgebouwd, mensen blij maken met een mooi project of een nieuwe baan is wat ze met veel enthousiasme doen. Wij denken mee, adviseren én investeren in het persoonlijke contact. Heb je de behoefte aan zekerheid? Dan kom je bij ons of de opdrachtgever in de bouw in vaste dienst. Blijf je liever flexibel? Dan kan je op interim-basis aan de slag als freelancer/zzp'er. Wij kennen de bouw als geen ander. Of je nu de voorkeur geeft aan een groot bouwbedrijf, een middelgroot of klein bouwbedrijf, we vinden altijd een opdracht of een vaste baan die bij jou past!

Direct solliciteren Vacature opslaan Naar opgeslagen vacatures

 

Direct solliciteren

Adres
Traaij 100
3971 GS Driebergen-Rijsenburg

Contact
Kees de Hoog
T: +31 (0)6 10 05 60 19
keesdehoog@cajaprojecten.nl
https://www.cajaprojecten.nl

Alle vacatures van dit bedrijf
Vacature doorsturen
Vacature opslaan Naar opgeslagen vacatures
Vacature printen

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: regio-amsterdam Ander
Adres: regio-amsterdam
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 05/27/2023 / Viewed 226 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: keesdehoog@cajaprojecten.nl


Solliciteer online