MENU
  • Gebruikers online : 5
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 343
  • Geregistreerde bedrijven : 374 420
  • Jobs : 44 699
  • CV : 3 178


    Vacature details


Werkgelegenheid: Projectleider verduurzaming:

Functie-omschrijving:

Vacature Projectleider verduurzaming

Direct solliciteren Vacature opslaan Naar opgeslagen vacatures
   » 's-hertogenbosch
   » CAJA
   » Vandaag
   » V-00001918-'s-hertogenbosch-2023-05-27

Profiel opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een mensgerichte aannemer waar veel aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling. Het bedrijf maakt een gezonde groei door, de sfeer binnen het bedrijf is erg goed. Doorgroeimogelijkheden zijn zeker aanwezig.

Functie inhoud

Als projectleider verduurzaming bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het realiseren van grootschalige projecten in verduurzaming en renovatie. Het betreft met name projecten die voor woningcorporaties uitgevoerd worden. Samen met je team zorg je ervoor dat aan de vraag van de klant voldaan wordt. Je communiceert met alle stakeholders en weet de complexe aanpassingen in de woningen in goede banen te leiden.
Je stimuleert en motiveert je team en weet het beste uit je mensen te halen. Je bent van A tot en met Z verantwoordelijk voor je projecten en je bent vaak al betrokken in het voortraject. Je rapporteert aan de directie.

Eisen van de banen

Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding en minimaal 5 jaar ervaring als projectleider in verduurzaming en renovatie en onderhoud bij een aannemer. Je bent in staat verder te kijken dan het project zelf en je levert graag een bijdrage aan het verder ontwikkelen en professionaliseren van de organisatie. Je bent commercieel vaardig en vindt het leuk om aan acquisitie te doen.
Je denkt graag mee over innovatie binnen het bedrijf en je denkt na over verbeteringen. Je hebt aantoonbaar affiniteit met verduurzaming en je woont in Noord-Brabant. Vanzelfsprekend ben je communicatief vaardig, gericht op samenwerking en je bent een inspirerende leider.

Geboden wordt

Onze opdrachtgever biedt je een zelfstandige veelzijdige functie waarin je je ondernemersvaardigheden kwijt kunt. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed, zowel primair als secundair. Wil je liever als zzp-er aan de slag? Ook dan zijn er mogelijkheden bij deze opdrachtgever.

Over CAJA

Wij geloven dat het leven leuker wordt als je voldoening en plezier haalt uit je werk. Bij CAJA werken zeer ervaren consultants die met je meedenken, aan relaties bouwen en persoonlijk contact met jou erg belangrijk vinden. Onze consultants hebben een sterk netwerk in de bouw opgebouwd, mensen blij maken met een mooi project of een nieuwe baan is wat ze met veel enthousiasme doen. Wij denken mee, adviseren én investeren in het persoonlijke contact. Heb je de behoefte aan zekerheid? Dan kom je bij ons of de opdrachtgever in de bouw in vaste dienst. Blijf je liever flexibel? Dan kan je op interim-basis aan de slag als freelancer/zzp'er. Wij kennen de bouw als geen ander. Of je nu de voorkeur geeft aan een groot bouwbedrijf, een middelgroot of klein bouwbedrijf, we vinden altijd een opdracht of een vaste baan die bij jou past!

Direct solliciteren Vacature opslaan Naar opgeslagen vacatures

 

Direct solliciteren

Adres
Traaij 100
3971 GS Driebergen-Rijsenburg

Contact
Caroline Wassenaar
T: +31 (0)6 21 99 46 26
caroline@cajaprojecten.nl
https://www.cajaprojecten.nl

Alle vacatures van dit bedrijf
Vacature doorsturen
Vacature opslaan Naar opgeslagen vacatures
Vacature printen

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: 's-hertogenbosch Ander
Adres: 's-hertogenbosch
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 05/27/2023 / Viewed 403 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: caroline@cajaprojecten.nl


Solliciteer online