MENU
  • Gebruikers online : 7
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 343
  • Geregistreerde bedrijven : 539 253
  • Jobs : 46 835
  • CV : 3 178


    Vacature details


Gelegenheid: Beleidsadviseur planning en control Nieuw :

Functie-omschrijving:


Terug naar resultaten
   » Vorige
   » Volgende

Beleidsadviseur planning en control

OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Bedrijf
   . Gemeente Voorst
Plaats
   . Twello
vergoeding
   . € 5009,00
Begint
   . 25 mei 2023
Online via Jobs in Finance t/m
   . 24 jun 2023
Functie type
   . Controller, Financial Controller
Regio
   . Gelderland
Praktijkgebied
   . Controlling
Bedrijfssector
   . Energie, Gemeente
salarisspecificatie
   . € 3.000 - € 5.000, € 5.000 - € 7.000
Dienstverband
   . Onbepaalde tijd
niveau van het onderwijs
   . HBO+, HBO
professionele ervaring
   . < 1 jaar, 1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
   . Fulltime
Solliciteren

Beleidsadviseur planning en control
voor 36 uur per week (tijdelijk met uitzicht op vast)
Wat ga je doen?
Je ontwikkelt plannen en maatregelen op het gebied van het beleids- en beheersingsinstrumentarium en van integrale kwaliteitszorg. Je verricht onderzoeken naar rechtmatigheid en doelmatigheid van de gemeentelijke organisatie en de doeltreffendheid van het beleid. Je analyseert processen en resultaten, formuleert conclusies en aanbevelingen en zorgt voor kwaliteitsborging en ondersteuning. Je stelt verantwoordings- en monitoringsrapportages op. Je stelt integrale en complexe adviezen op en je bent een vraagbaak en adviseur voor collega’s.
 
Wie zijn wij?
Werken bij de gemeente Voorst betekent werken in een open, informele en professionele sfeer. Doordat we een relatief kleine gemeente zijn, hebben we korte lijnen met ons bestuur. De verantwoordelijkheden liggen laag in onze organisatie, je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en we zijn betrokken bij elkaar. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de kwaliteit van ons werk. Samen zetten wij ons met plezier in voor àlle inwoners van de gemeente Voorst.
 
Voorst kent geen cultuur van dikke boeken schrijven. Voorst kent een cultuur van je gezond verstand gebruiken en de mouwen opstropen. Van uitdagingen samen aangaan. Nuchter, realistisch met inlevingsvermogen. Altijd gericht op resultaat.
 
Wat bieden wij jou?
Allereerst een modern ingerichte werkplek in ons geheel duurzaam verbouwde gemeentehuis. Op enkele minuten loopafstand vind je het gezellige centrum van Twello en het NS station. Verder bieden wij:
   » Bruto salaris van maximaal €5009,- per maand op fulltime basis (schaal 10). Inpassing vindt plaats afhankelijk van opleiding en ervaring;
   » 17,05% Individueel Keuzebudget bovenop het maandsalaris. Je kunt het IKB gebruiken voor het kopen van extra verlof, het betalen van opleidingen en uiteraard kun je het budget laten uitbetalen op elk gewenst moment;
   » Reiskostenvergoeding wanneer je verder dan 13 km van ons gemeentehuis woont. Kom je met het openbaar vervoer? Dan worden jouw reiskosten volledig vergoed!
Maar dat is niet alles. Zo stimuleren wij flexibel werken, onafhankelijk van plaats en tijd. Thuiswerken valt dus onder de mogelijkheden, waarbij je een thuiswerkvergoeding van € 3, per dag ontvangt. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Daarom bieden wij de ruimte om opleidingen/cursussen te volgen.
 
Wat zoeken wij?
Enthousiasme, energie en pro-activiteit. Integraal werken is voor jou vanzelfsprekend. Voor deze functie vragen we een HBO werk- en denkniveau met een bedrijfskundige achtergrond. Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré. Je beschikt over een uitstekend analytisch vermogen en over een goed cijfermatig en procesmatig inzicht. Je bent in staat om vanuit concrete vraagstukken verbanden te leggen naar processen in de gehele organisatie. Je bent slagvaardig en beschikt over overtuigingskracht, waarbij je verbindend en tegelijkertijd doortastend bent.  Bij nieuwe ontwikkelingen adviseer jij hoe we dit op de goede manier in de Voorster organisatie kunnen inzetten.
 
Waar kom je te werken?
Bij de gemeente Voorst werken ongeveer 220 enthousiaste medewerkers. Je komt te werken in het team Financiën en Controlling, wat bestaat uit 12 collega’s. Samen zijn jullie in brede zin verantwoordelijk voor het financiële beleid en beheer, de planning en controlcyclus én alles wat daarbij komt kijken.
 
Hoe solliciteer je?
Wij streven naar een inclusief en divers personeelsbestand. Reageren op de vacature kan via de solliciteerbutton.
Procedure informatie.
Als er al voldoende kandidaten zijn vóór de sluitingsdatum, dan sluiten wij de vacature eerder. Integriteit vinden we erg belangrijk. Daarom is het aanvragen van een VOG onderdeel van de sollicitatie. 
 
Heb je nog vragen?
Als u meer informatie wilt kun je terecht bij Ellis Brinkman, manager, telefoon 0571–27 98 10 of bij Freek War, controller, telefoon 0571-27 93 40. Zij vertellen je graag meer!
 
Iedereen is welkom
De gemeente Voorst investeert in een fijne werksfeer waarin iedereen zichzelf mag en kan zijn. Bij ons is iedereen welkom. We zijn er namelijk van overtuigd dat verschillende talenten en perspectieven elkaar versterken. Herken jij jezelf in de vacaturetekst? We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Vergelijkbare zoekopdrachten:Onbepaalde tijd,< 1 jaar,Fulltime,HBO+,1-3 jaar,HBO,3-5 jaar,€ 3.000 - € 5.000,€ 5.000 - € 7.000,Energie,Controlling,Gemeente,Controller,Gelderland,Financial ControllerDelen

Delen

Toepassing
OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Meer zoekresultaten

   »

Senior IT Audit Manager

De Nederlandsche Bank
   »

Coördinator Crediteurenadministratie

Career Control
   »

Concerncontroller

Publiek Netwerk
   »

Manager Financiėle Administratie

ROC Midden Nederland
   »

Accounting Medewerker

Career Control

 

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 05/27/2023 / Viewed 225 times
Contact Informatie
Bedrijf:


Solliciteer online