MENU
  • Gebruikers online : 12
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 343
  • Geregistreerde bedrijven : 525 718
  • Jobs : 45 785
  • CV : 3 178


    Vacature details


Werkgelegenheid: Manager Financiėle Administratie Nieuw :

Functie-omschrijving:


Terug naar resultaten
   » Vorige
   » Volgende

Manager Financiėle Administratie

OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Bedrijf
   . ROC Midden Nederland
Plaats
   . Utrecht
Ref
   . 213239
Begint
   . 25 mei 2023
Online via Jobs in Finance t/m
   . 12 jun 2023
Functie type
   . Administratief Medewerker, Financieel Manager
Regio
   . Utrecht
Praktijkgebied
   . Financiele Administratie
Bedrijfssector
   . Onderwijs/Training
salarisspecificatie
   . € 3.000 - € 5.000, € 5.000 - € 7.000
Dienstverband
   . Onbepaalde tijd
niveau van het onderwijs
   . WO
professionele ervaring
   . 3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
   . Fulltime, Parttime
Solliciteren (de link wordt geopend in een nieuw venster)

Manager Financiële Administratie
Utrecht, 0.8 - 1.0 fte

Als manager financiële afdeling bij ROC Midden Nederland ben je strategisch, tactisch en operationeel verantwoordelijk voor de resultaten. Je bent continu bezig met het verbeteren van de organisatie, de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers en de onderlinge samenwerking.

Wat je doet
Als manager financiële administratie geef je leiding aan 2 teams, namelijk de backoffice en de frontoffice. Beide afdelingen dragen zorg voor de gehele financiële verwerking van de administratie. Een goed draaiende financiële administratie is immers essentieel voor een gezonde organisatie. De backoffice is onder andere verantwoordelijk voor check en balance op betalingen, de maand- en jaarafsluiting, opmaken van de balans(jaarwerk) dossiers projectadministratie, internationaliseringsprojecten en de frontoffice draagt zorg voor ál het operationele werk. Denk dan bijvoorbeeld aan het verwerken van, facturen (Crediteuren/Debiteuren) banken, declaraties in- en externe medewerkers/studenten/personen.

Er is de afgelopen jaren hard gewerkt aan een stabiel en professioneel team. En met resultaat. We zien dat we zodanig kwaliteit hebben in het verwerken van gegevens dat nagenoeg vlekkeloos verlopen. Het móet in 1 keer goed zijn. Dat is ons streven. Bevestiging hiervan zien we terug bij externe controles van o.a. de accountant.

Het team is hecht, veel kennis en kunde aanwezig, recht door zee en helpt elkaar wanneer nodig.

Je werkt in deze rol in vier verschillende taakgebieden:
   » Je geeft individueel en groepsgericht leiding vanuit een coachende leiderschapsstijl. De afdeling staat, echter staat je team niet stil. Je stemt persoonlijke ontwikkel- en (door)groeimogelijkheden individueel af. Daarnaast zorg je ervoor dat je met je team goede resultaten bereikt. Een constructieve en samenwerkingsgerichte cultuur binnen jouw team creëren en behouden, is hierbij van groot belang.
   » Je stelt afdelingsplannen (binnen het begrotingskader) op en bewaakt financiële budgetten van je team. Het analyseren en optimaliseren van financiële processen valt ook onder jouw verantwoordelijkheid.
   » Je bent verantwoordelijk voor het bijdragen aan de ontwikkeling van de lange termijnvisie en -doelen van de organisatie en de eigen dienst. Je laat je in je werk leiden door de visie van het ROC, maar bent ook altijd kritisch, denkt in mogelijkheden en staat open voor nieuwe initiatieven en samenwerkingen.
   » Je neemt deel aan projecten binnen ROC Midden Nederland en zoekt de verbinding met andere partijen in de branche.

Naast de langere termijn doelen ben je ook een hands-on manager die samen met het team zorgt draagt dat de dagelijkse praktijk soepel verloopt.

Als manager financiële administratie maak je onderdeel uit van het MT FP&C.

Jij bent
.. een people manager. Je hebt een visie op ‘financiën’ en kan ons goed uitleggen waarom je voor dit vakgebied staat. Je bent zichtbaar op de afdeling en weet de goede balans te vinden tussen ‘er zijn’ voor je team en de aandacht te geven die ze verdienen als het vertrouwen en vrijheid te geven zaken zelf op te pakken. Met jouw positieve mindset weet je je team altijd weer te motiveren en de teamspirit erin te houden, ook wanneer er bulk werk ligt te wachten dat snel ‘weggewerkt’ moet worden. De afdeling staat, echter willen we onszelf en de dienst altijd blijven ontwikkelen. Jij hebt hier ideeën over en weet je team daarin mee te krijgen. Je houdt van overzicht en duidelijkheid. Je biedt geen ruimte voor onduidelijkheden.

Daarnaast vragen wij:
   » Je hebt een relevant wo-werk- en -denkniveau.
   » Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.
   » Aantoonbaar ervaring in financiële administratie, maand (hard-soft close) en jaarafsluiting, jaarrekening / opmaken balans (jaarwerk) dossiers, projectadministratie, kennis van fiscaliteit en het onderhouden van het contact met externe partijen o.a. de accountant.
   » Aantoonbaar ervaring als leidinggevende.

Jij mag rekenen op
Wanneer je bij ons komt werken mag je rekenen op een betekenisvolle en inspirerende werkomgeving. Een omgeving waar je wordt gestimuleerd in je eigen ontwikkeling en er ruimte is voor frisse ideeën en nieuwe initiatieven! Wat je functie ook is, iedere dag weet je waar je het voor doet: de toekomst van onze studenten. Om samen voor het succes van onze studenten te zorgen, hebben we de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden goed geregeld.

Denk hierbij aan:
   » Een jaarcontract van 0.8 - 1.0 fte, met uitzicht op verlenging.
   » Een salaris van maximaal € 5924,- bij een volledige aanstelling (schaal 12, cao mbo), afhankelijk van opleiding en ervaring.
   » Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand).
   » Mooi aantal vakantiedagen.
   » Goede pensioenregeling bij ABP.
   »Diverse aantrekkelijke opleidings- en ontwikkelmogelijkheden .
   » Flexibel arbeidsvoorwaardenpakket waarbij je o.a. een vergoeding krijgt op je sportabonnement of een nieuwe fiets kan aanschaffen.
   »Faciliteiten en activiteiten rondom positieve gezondheid . We vinden het belangrijk dat je de juiste balans hebt tussen werk en privé en daar helpen we je bij.

Dit zijn wij
Met onze colleges en diversiteit aan opleidingen is ROC Midden Nederland een afspiegeling van de maatschappij. Elke student brengt eigen levenservaring en een unieke set van talenten, kennis en vaardigheden mee. Daarom streven wij naar een divers personeelsbestand op het gebied van talenten, leeftijd, hobby’s, afkomst, karakter, voorkeuren, geloof en ervaring zodat wij samen kunnen bijdragen aan het succesvol opleiden en ontwikkelen van onze studenten.

De dienst Finance, Planning en Control bestaat uit vijf teams: Kwaliteitszorg, Compliance, Control & Informatievoorziening, Projectmanagement en de Financiële Administratie.

De Financiële Administratie bestaat uit een stabiel, hecht en divers team van 16 FTE. Er is veel kennis in huis, een goede onderlinge samenwerking en ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven. Het team werkt hybride waardoor er de ruimte is om thuis te werken, maar het belang van de persoonlijke ontmoeting op kantoor en de binding als team staat ook centraal.

Toepassing
Solliciteren kan enkel via het sollicitatieformulier op onze website. Wij streven er naar per september met elkaar te starten. Reacties ontvangen wij daarom graag ?uiterlijk 12 juni 2023 .

Om iedereen gelijke kansen te bieden is het maken van een assessment, vóór het eerste gesprek, onderdeel van deze procedure. Hoe werkt dat precies?

Wij ontvangen graag je Hervatten en motivatie. Voldoe jij aan onze harde eisen, dan vragen we je een assessment te maken. Dit (selecterend) assessment bestaat uit een persoonlijkheidsvragenlijst en een cognitieve test. Is de uitslag bij ons bekend gemaakt én positief ervaren, nemen wij graag contact met je op om een eerste kennismaking in te plannen op 28 juni 2023.

Uiteraard ontvang je meer informatie over het assessment zodra je hiervoor wordt uitgenodigd.

Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Marco Pater, directeur PF&C, via? recruitment@werkenbij.rocmn.nl .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vergelijkbare zoekopdrachten:Onbepaalde tijd,WO,Fulltime,Parttime,3-5 jaar,Administratief Medewerker,€ 3.000 - € 5.000,5-10 jaar,€ 5.000 - € 7.000,Utrecht,Financiele Administratie,Onderwijs/Training,Financieel ManagerDelen

Delen

Solliciteren (de link wordt geopend in een nieuw venster)
OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Meer zoekresultaten

   »

Senior IT Audit Manager

De Nederlandsche Bank
   »

Coördinator Crediteurenadministratie

Career Control
   »

Concerncontroller

Publiek Netwerk
   »

Beleidsadviseur planning en control

Gemeente Voorst
   »

Accounting Medewerker

Career Control

 

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 05/27/2023 / Viewed 250 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: recruitment@werkenbij.rocmn.nl


Solliciteer online