MENU
  • Gebruikers online : 10
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 343
  • Geregistreerde bedrijven : 539 253
  • Jobs : 46 835
  • CV : 3 178


    Vacature details


Werkgelegenheid: Senior IT Audit Manager Nieuw :

Functie-omschrijving:


Terug naar resultaten
   » Vorige
   » Volgende

Senior IT Audit Manager

OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Bedrijf
   . De Nederlandsche Bank
Plaats
   . Amsterdam, Randstad
Ref
   . 2124652824
Begint
   . 26 mei 2023
Online via Jobs in Finance t/m
   . 25 jul 2023
Functie type
   . Business analist, Compliance Manager, Compliance medewerker, Financieel Adviseur, Financieel Manager, Financieel Medewerker, Risk Analist, Risk consultant, Risk Manager
Regio
   . Amsterdam
Praktijkgebied
   . Compliance, Financiele Administratie, Risk Management
Bedrijfssector
   . Banken, Financiele dienstverlening
salarisspecificatie
   . € 5.000 - € 7.000, € 7.000 - € 10.000
Dienstverband
   . Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd
niveau van het onderwijs
   . WO
professionele ervaring
   . 1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
   . Parttime
Solliciteren (de link wordt geopend in een nieuw venster)

Jij bent het gezicht en aanspreekpunt voor onze interne organisatie als senior IT audit manager.

Jij hebt impact

Bij DNB werk je met impact op financiële stabiliteit en duurzame welvaart. DNB zet zich in voor stabiele prijzen, solide financiële instellingen en een goed werkend betalingsverkeer. Met name in Nederland, maar ook in Europees verband. Het is van groot belang dat de onderliggende IT-processen perfect verlopen. Met jouw ervaring als IT auditor, kritische geest en praktische instelling word je een belangrijke schakel in onze audits waarmee we processen verder verbeteren, risico’s in kaart brengen en beperken. Zo draag je er concreet aan bij dat DNB zijn taken in de breedste zin optimaal kan uitvoeren.

Zo doe je dat als senior IT audit manager bij DNB
Je zet in kleine teams veelzijdige audits op naar het functioneren van de IT-risicobeheersing op het hele werkterrein van DNB. Het gaat hierbij niet alleen om audits voor DNB in Nederland, maar ook voor het Europees Stelstel van Centrale Banken (ESCB) en het Single Supervisory Mechanism (SSM) in Europa. Je bespreekt je bevindingen met het senior management van DNB en weet hen te overtuigen van de juiste risicobeheersing.

Wat ga je precies doen?
   » Je bent het gezicht en aanspreekpunt voor onze interne organisatie, voor het senior management van DNB en voor relevante externe stakeholders, zoals onze externe accountant.
   » Je bent verantwoordelijk voor en werkt mee aan de planning, scoping en uitvoering van audits naar IT-processen binnen DNB, binnen het Europees Stelsel van Centrale Banken (ESCB) en binnen het Single Supervisory Mechanism (SSM).
   » Je bespreekt de bevindingen uit audits met het verantwoordelijk senior management en je overtuigt hen de aanbevelingen uit de audits op te volgen.
   » Je monitort op vasthoudende én realistische wijze de opvolging van je aanbevelingen.
   » Je levert een actieve bijdrage aan kwaliteitsverbeteringen binnen de afdeling. Hiertoe volg je onder meer de ontwikkelingen binnen je vakgebied op de voet en je vertaalt deze naar onze eigen organisatie.

Hier doe je dat

Je werkt als senior IT audit manager bij de Interne Auditdienst (IAD) in Amsterdam. Een afdeling met 15 collega’s met heel diverse expertises (RE, RO, RA), leeftijden en ervaringsniveaus. Als afdeling richten wij ons op alle belangrijke processen en geldstromen binnen DNB en op de kwaliteit van de risicobeheersing daarbij. Een team waarin we op een informele manier en met korte lijnen samenwerken. Daarbij heeft iedereen veel zelfstandigheid en vrijheid in zijn of haar rol en alle ruimte om mee te denken over verdere verbetering van de manier waarop we werken en onze taken uitvoeren.
Er heerst een goede en collegiale sfeer op de afdeling waarin we samen zorgen voor kwaliteit en resultaat. Binnen DNB vinden we de work-life balance van onze medewerkers van groot belang. Zo kunnen onze collega’s gebruik maken van de sportschool (in het pand aanwezig), om zo gezond en vitaal te blijven.
Bij DNB werken we hybride. Ons kantoor in Amsterdam is onze thuisbasis, de plek waar we elkaar ontmoeten, waar we met elkaar kennis delen en (samen)werken. Tegelijkertijd is er ook voldoende ruimte om een werkplek en -tijd te kiezen waar we ons werk het beste kunnen doen en waar we zo veel mogelijk waarde kunnen toevoegen. En natuurlijk zorgen we dat je ook thuis uitstekend kunt werken met laptop, telefoon en een goede thuiswerkplekinrichting.

Dit breng je mee

Je beschikt over een ijzersterk analytisch vermogen en uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Als IT audit manager heb je een passie voor IT en haal je binnen het IT landschap graag de onderste steen boven. Je hebt concrete kennis van en ervaring met (audit van) technische systemen (zoals Cloud, database management systemen en netwerken) en de bijbehorende informatiebeveiligingsproblematiek is niet vreemd voor je. Je bent resultaatgericht, vasthoudend en je kunt als geen ander prioriteiten stellen. Je houdt van projectmatig werken en je weet je staande te houden in complexe afstem-, advies- en overlegsituaties. Bovendien ben je in staat scherp en onafhankelijk onderzoek te doen, je onderbouwt je oordeel gedegen en je laat je niet uit het veld slaan door een stevige discussie.
Waar zijn we verder nog naar op zoek?
   » Je hebt wo-werk- en -denkniveau, aangevuld met een afgeronde IT auditopleiding RE, CISA) of met een post-master IT riskmanagement.
   » Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als IT audit manager, IT risk consultant of als IT riskmanager bij/voor grote organisaties.
   » Je hebt kennis van (het auditen van) (Microsoft) Cloud en Windows omgeving, infrastructuur, Datamanagement en Cyber Security.
   » Je houdt je vakkennis als vanzelfsprekend op peil en je deelt je kennis graag met collega’s.
   » Je kunt uitstekend communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. In het Nederlands en in het Engels.

Dit bieden we je

36-urige werkweek - 32 uur kan ook - met werk midden in de financiële en economische actualiteit. Bij een betrouwbare en maatschappelijk betrokken werkgever in Amsterdam, die voortdurend inspeelt op de veranderende eisen van onze omgeving. En die doorlopend innoveert. We staan als instelling midden in de samenleving. Onze mensen zijn gedreven en betrokken bij hun werk binnen een maatschappelijke context. Wij zien een diverse en inclusieve werkomgeving als één van de voorwaarden om als organisatie succesvol te zijn en onze doelstellingen te blijven bereiken. Benieuwd hoe wij dat doen en wat onze collega’s hiervan vinden? Lees en bekijk hier meer.
Dit biedt jou volop kansen je verder te verdiepen en nieuwe ervaringen op te doen. In Nederland, maar ook daarbuiten. Je start met een jaarcontract, bij goed functioneren en wanneer de (organisatorische) omstandigheden niet wijzigen is er uitzicht op voortzetting.

De overige goede arbeidsvoorwaarden die horen bij deze functie:
   » Een salaris van minimaal € 4.050,-- en maximaal € 6.650,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek. De uiteindelijke inschaling is onder meer afhankelijk van je kennis en ervaring.
   » Een 13de maand, 8% vakantietoeslag berekend over 13 maanden en een vrij besteedbaar persoonlijk budget van 5,9% van je 12-maandssalaris.
   » Pensioenopbouw op basis van middelloon met voorwaardelijke indexatie. Eigen bijdrage in de premie 6,68%.
   » Een volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer.
   » Veel mogelijkheden jezelf door opleiding en training zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te blijven ontwikkelen.
   » Een goede balans tussen je professionele en je privéleven. In deze functie is het mogelijk om 4 dagen van 9 uur te werken.

Zo solliciteer je bij DNB

01 - Verstuur je sollicitatie

Na het versturen van je sollicitatie ontvang je direct een ontvangstbevestiging per e-mail. Binnen twee weken ontvang je een inhoudelijke reactie op je sollicitatie.

02 - E-assessment

Voor de meeste vacatures vragen wij je om een online assessment te maken voorafgaand aan het eerste gesprek. Het assessment bestaat uit cognitieve testen en/of een persoonlijkheidsvragenlijst, en kun je gewoon thuis uitvoeren.

03 - Eerste gesprek

Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen. Dit gesprek vindt meestal plaats met de manager of een ervaren teamlid van de afdeling waar jouw vacature uitstaat en een recruiter.

04 - Tweede gesprek

Wanneer zowel jij als wij positief zijn na het eerste gesprek zien we je graag nogmaals terug. Bij dit vervolggesprek zijn meestal een andere manager uit dezelfde divisie en een (senior) teamlid van de afdeling waar jouw vacature uitstaat aanwezig.

05 - Casus, derde gesprek en/of assessment

Solliciteer je op een functie als toezichthouder of beleidsmedewerker? Dan wordt het eerste of het tweede gesprek vaak gecombineerd met het maken van een schrijfopdracht of een case study. Dit hoor je uiteraard ruim van tevoren. Afhankelijk van het niveau van de functie kan er nog een derde gesprek met de divisiedirecteur en/of een functiegericht (extern) assessment plaatsvinden.

06 - Arbeidsvoorwaardengesprek

Past DNB bij jou? En ben jij de juiste persoon voor de functie? Dan doet de recruiter je een contractaanbod tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek. DNB valt als overheidswerkgever onder de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra). Dit bekent dat medewerkers van DNB de ambtenarenstatus krijgen. Dit wordt tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek toegelicht.

07 - Screening

Na de arbeidsvoorwaardelijke overeenstemming volgt een screening. Het specifieke screeningsprofiel vind je terug in de vacaturetekst. Hier kun je meer informatie vinden over de screening.

08 - Welkom bij DNB

Na het ondertekenen van je contract heten wij je van harte welkom bij DNB! Dit doen we met een introductieprogramma, waarin je kennismaakt met onze organisatie en je nieuwe collega’s. Het interactieve programma bestaat onder andere uit twee introductiedagen.

Solliciteer nu!

Wil jij als senior IT audit manager werken met impact? Solliciteer dan direct op deze vacature! Als sollicitatie ontvangen we graag uiterlijk 15 juni 2023 een motivatiebrief en je complete Hervatten.
Wil je ons nog wat beter leren kennen? Bekijk hier de video's en testimonials van collega's en luister naar onze podcasts. Heb je eerst nog vragen? Hieronder staan onze contactgegevens, we vertellen je graag meer!
Voor de justitiële screening is deze functie ingedeeld in profiel 2a. Meer informatie over de verschillende screeningsprofielen vind je op deze pagina.
Deze vacature is bedoeld om op te solliciteren, niet voor acquisitie.

Vergelijkbare zoekopdrachten:Onbepaalde tijd,WO,Amsterdam,Bepaalde tijd,1-3 jaar,Parttime,3-5 jaar,Banken,€ 5.000 - € 7.000,Compliance,€ 7.000 - € 10.000,Financiele dienstverlening,Business analist,Financiele Administratie,Compliance Manager,Risk Management,Compliance medewerker,Financieel Adviseur,Financieel Manager,Financieel Medewerker,Risk Analist,Risk consultant,Risk ManagerDelen

Delen

Solliciteren (de link wordt geopend in een nieuw venster)
OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Meer zoekresultaten

   »

Coördinator Crediteurenadministratie

Career Control
   »

Concerncontroller

Publiek Netwerk
   »

Manager Financiële Administratie

ROC Midden Nederland
   »

Beleidsadviseur planning en control

Gemeente Voorst
   »

Accounting Medewerker

Career Control

 

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 05/27/2023 / Viewed 207 times
Contact Informatie
Bedrijf:


Solliciteer online