MENU
  • Gebruikers online : 32
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 343
  • Geregistreerde bedrijven : 57 383
  • Jobs : 23 086
  • CV : 3 178


    Vacature details


Gelegenheid: Business Analist expertise proces / organisatie :

Functie-omschrijving:


Terug naar resultaten
   » Vorige
   » Volgende

Business Analist expertise proces / organisatie

OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Bedrijf
   . Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
Plaats
   . Den Haag
vergoeding
   . €4.092 - €6.045
Ref
   . 20231846
Begint
   . 13 mrt 2023
Online via Jobs in Finance t/m
   . 27 mrt 2023
Functie type
   . Business analist
Regio
   . Zuid-Holland
Praktijkgebied
   . Consultancy
Bedrijfssector
   . Overheid
salarisspecificatie
   . € 3.000 - € 5.000, € 5.000 - € 7.000
Dienstverband
   . Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd
niveau van het onderwijs
   . HBO+, HBO
professionele ervaring
   . 3-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar
Aanstelling
   . Fulltime
Solliciteren (de link wordt geopend in een nieuw venster)

Business Analist expertise proces / organisatie
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
Detail banen
Alle geldstromen van de ministeries van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Financiën, Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Volksgezondheid, Welzijn en Sport komen bij elkaar in het Financieel Dienstencentrum (FDC) in Den Haag. Als business analist bij het FDC ben je de schakel tussen techniek en eindgebruiker. Jouw verantwoordelijkheid betreft vooral het verder verbeteren en uitbreiden van de processen die het FDC aan haar klanten levert. Je volgt tevens de ontwikkelingen in het financiële domein en vertaalt deze naar adviezen en concrete oplossingen voor het FDC en haar klanten. Zo creëer je waarde voor het gehele samenwerkingsverband waarbinnen het FDC opereert.
Het FDC is bezig met de transitie naar lean portfoliomanagement en agile werken, met als ambitie om strategische prioriteiten nog sneller te vertalen naar de uitvoering. Dit is een dynamische en uitdagende omgeving, waarin je bruggen moet weten te slaan en diplomatiek moet kunnen laveren tussen verschillende belangen.
Als business analist werk je nauw samen met alle geledingen binnen het FDC, de business analisten en de directies FEZ van de aangesloten departementen. Verder beschik je over een goed netwerk binnen de rijksoverheid.
Hoofdtaken
   » het ontwikkelen van instrumenten, zoals normen, kaders en regelingen, die bijdragen aan verbeterde processen en dienstverlening van het FDC
   » het inhoudelijk adviseren over het uitvoeren van (maatwerk)oplossingen;
   » het zorgdragen voor de implementatie van gewijzigde financiële processen;
   » het leveren van inhoudelijke bijdragen aan het portfolio-overleg
   » het monitoren van ontwikkelingen op het gebied van (overheids)financiën en dit uitwerken in adviezen voor het MT-FDC en/of haar klanten
   » het analyseren en optimaliseren van bestaande processen, het toetsen van de werking hiervan en het hierover rapporteren aan het MT-FDC.
   » het deelnemen, c.q. optreden als projectleider in departementale en interdepartementale werk- en projectgroepen.
Inclusief samenwerken aan een belangrijke missie
Je komt in een organisatie te werken die zich inzet voor een belangrijke missie: eerlijk, gezond en veilig werk, en bestaanszekerheid voor iedereen. Om aan te sluiten bij de behoeften uit de samenleving, streven we naar diversiteit in de samenstelling van onze teams. En naar een cultuur waarin we verschillen zien, waarderen en benutten. Zo vergroten we onze denkkracht, blijven we van elkaar leren en verstevigen we contact met de mensen waarvoor we ons werk doen. Met welk perspectief en vanuit welke levenservaring verrijk jij onze organisatie? En wat drijft jou om je in te zetten voor Nederland? We zijn benieuwd naar de ervaringen die jij meeneemt in jouw werk.
Eisen van de banen
   » Je hebt minimaal een hbo-diploma in een relevante richting. Denk aan financiën, bedrijfskunde of informatiekunde.
   » Je hebt kennis van overheidsfinanciën en -regelgeving en de P&C cyclus (begrotingskennis) of je bent bereid en in staat om je daar snel in te verdiepen
   » Jouw boekhoudkundige kennis is tenminste op MBO niveau, bij voorkeur ben je ook bekend met een GVKA administratie.
   » Je bent bekend met agile/scrum werkwijze en bij voorkeur met bijbehorende tooling zoals Jira, Confluence, Testersuite
   » Je hebt aantoonbare ervaring met procesoptimalisatie in een financiële omgeving
   » Je hebt ruime ervaring met gebruik van financiële toepassingen en rapportages in een SAP omgeving en het leveren van bijdragen aan (door)ontwikkeling van SAP systemen.
   » Ervaring met Microsoft Office 365, PowerBI is een pre
Salarisniveau:
schaal 12
Salarisomschrijving: Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal €6045,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, volgens schaal 12 van de CAO Rijk.
MaandVergoeding: Min €4.092 – Max. €6.045 (bruto)
Werkgelegenheid type: Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
Minimaal aantal uren per week: 32
Maximaal aantal uren per week: 36
Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.
Bijzonderheden
   » Je bent standvastig, maar niet rigide in je denken en doen. Je hebt een proactieve werkhouding en je bent een goede verbinder. Je durft te kijken naar niet voor de hand liggende alternatieven, en bent bereid om knopen door te hakken.
   » Omgevingsbewustzijn, organisatievermogen, overtuigingskracht, creativiteit, politieke en bestuurlijke sensitiviteit vinden we belangrijk voor deze functie. Daarom toetsen we die vaardigheden mogelijk in een assessment.
   » Je bent niet verplicht om je geboortedatum en geslacht in je Hervatten en sollicitatieformulier te vermelden.
   » Ben je een van-werk-naar-werkkandidaat? Stuur dan jouw sollicitatie uitsluitend in via hrmwerving@minszw.nl. Andere sollicitanten kunnen solliciteren met behulp van het sollicitatieformulier via de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.
Solliciteren?
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid nodigt je uit op hun site te solliciteren. Via onderstaande knop verlaat je deze site ga je direct naar het sollicitatieformulier. Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

Vergelijkbare zoekopdrachten:Onbepaalde tijd,Fulltime,Bepaalde tijd,HBO+,HBO,3-5 jaar,€ 3.000 - € 5.000,5-10 jaar,€ 5.000 - € 7.000,> 10 jaar,Consultancy,Business analist,Zuid-Holland,OverheidDelen

Delen

Solliciteren (de link wordt geopend in een nieuw venster)
OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Meer zoekresultaten

   »

Junior Debiteurenbeheerder

Career Control
   »

Assistent Cash Manager

Career Control
   »

Assistent Controller

Dormio
   »

Financial Controller

Career Control
   »

Junior Administrateur

Dormio

 

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 03/18/2023 / Viewed 155 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: hrmwerving@minszw.nl


Solliciteer online