MENU
  • Gebruikers online : 34
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 343
  • Geregistreerde bedrijven : 57 335
  • Jobs : 20 182
  • CV : 3 178


    Vacature details


Gelegenheid: Programma Co÷rdinator IMC Weekendschool Noord :

Functie-omschrijving:

Programma Co÷rdinator IMC Weekendschool Noord

Stichting IMC Weekendschool werkgever Stichting IMC Weekendschool
Publicatiedatum: 23 jan 2023
Vervaldatum 29 apr 2023
Aantal uren 32
Locatie werkgelegenheid Amsterdam Noord

werkgever
Over ons: Stichting IMC Weekendschool    
‘’Ik wil graag ingenieur worden, kent u misschien een ingenieur?’’ vroeg een leerling aan psycholoog Heleen Terwijn. Heleen deed onderzoek naar de motivatie van leerlingen in het basisonderwijs en met deze vraag kwam het besef: leerlingen zitten op school om te ‘leren voor later’, terwijl niemand hen laat zien wat ‘later’ nou eigenlijk is. Vanuit dit besef ontstond haar idee om kinderen op jonge leeftijd kennis te laten maken met interessante professionals en hun vakgebieden, juÝst op die plekken in Nederland waar dat het hardst nodig is.
Stichting IMC Weekendschool stelt zich ten doel dat alle jongeren van alle schoolniveaus, zo worden opgeleid dat ze gemotiveerd hun plek in de samenleving kunnen innemen. Samen met de betrokken gastdocenten en organisaties creŰren wij prikkelende, magische momenten. We stimuleren het lef van onze leerlingen en bieden hen een ijzersterk netwerk, zodat zij mogen worden wie ze willen zijn.
’Doordeweeks ben ik programmamaker; ik schakel en overleg met de verschillende gastdocenten, om zo iedere zondag weer inspirerend onderwijs neer te zetten. Niet alleen leer ik zelf enorm veel hiervan, ook is het fantastisch om de kinderen te zien groeien.’’ – Anne, co÷rdinator.
Samen sterk, voor een goed doel
Samen maken we de toekomst, met een open blik en een warm hart. Binnen onze diverse Stichting is er ÚÚn ding dat wij allen delen: stuk voor stuk doorleven wij de ambitie om middels motivatiegericht onderwijs kansengelijkheid voor kinderen te creŰren. Dit gezamenlijke doel sijpelt door in alle lagen van onze organisatie en zorgt niet alleen voor een verbinding met de maatschappij maar ook voor een diepe verbinding met elkaar.
TAKEN
Kansengelijkheid creŰren als Programma co÷rdinator
Als Programma co÷rdinator ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en voorbereiding van vakken en lesprogramma’s. Samen met de locatiemanager bouw je aan een duurzaam curriculum voor onze locatie in Amsterdam Noord. Je activeert ons netwerk en weet de juiste gastdocenten te vinden voor onze 15 vakken.  Samen met deze gastdocenten kom je tot ervaringsgerichte werkvormen en inspirerende lesprogramma’s. Doordeweeks ben je intensief en praktisch bezig met de voorbereidingen van de lessen. Op zondag worden deze lesprogramma’s uitgevoerd door ons team van klassendocenten. Als programma co÷rdinator vinden we het belangrijk dat je binding hebt met de praktijk. We vragen onze co÷rdinator om regelmatig aanwezig te zijn op zondag, om aansluiting te blijven houden met onze doelgroep en docenten, maar ook omdat onze programma co÷rdinator samen met de locatiemanager verantwoordelijk is voor de kwaliteit, evaluatie en doorontwikkeling van onze lesprogramma’s.
Voor het samenstellen van de programma’s zet jij jouw organisatie- Ún communicatie skills in. Je wordt enthousiast van productiewerk en didactisch onderlegd.
FUNCTIE-EISEN EN PROFIEL
Om de vacature van programma co÷rdinator te kunnen vervullen heb jij…    Ervaring als docent, co÷rdinator, of programmamaker? Binnen onze Stichting zien we dat de Co÷rdinator rol vanuit verschillende achtergronden goed opgepakt kan worden. Echter is het essentieel dat jij gemotiveerd bent om maatschappelijke impact te creŰren en wil bijdragen aan kansengelijkheid middels motivatiegericht onderwijs. Daarnaast:         
    Beschik je over HBO werk- en denkniveau;
    Ben je ondernemend, communicatief en organisatorisch sterk;
    Heb jij binding met Amsterdam en de diversiteit waar de stad rijk aan is;
    Sta jij voor inclusie en kansengelijkheid;
ONS AANBOD
Naast deze Maatschappelijke Impact bieden wij onze toekomstige Programma co÷rdinator…
Verantwoordelijkheid, vrijheid en flexibiliteit. Samen met het team deel jij je eigen uren in. Daarnaast krijg je:        
    Een (tijdelijk) contract voor 32 uur per week; met uitzicht op verlenging.
    Een startsalaris tussen de €2.900,- en 3.100,- bruto op basis van 40 uur;
    Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring;
    Voor elke drie gewerkte zondagen een Úxtra vakantiedag;
    Deelname aan een goede pensioenregeling;
    De mogelijkheid om aanvullende opleidingen te volgen.
    Een laptop, werktelefoon en NS Businesscard
INFORMEREN EN SOLLICITEREN
Stichting IMC Weekendschool werkt aan een goed doel, werk jij met ons mee?
Samen maken we de toekomst. Werk jij, met een open blik en een warm hart, met ons mee? De vacature ‘programma co÷rdinator’ sluit op 31 januari, dus uploadt via onderstaande button jouw Hervatten en motivatie t.a.v. Heleen Barrera Chagala – Locatiemanager Amsterdam Noord
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met locatiemanager Heleen Barrera Chagala,  heleen.barrera@weekendschool.nl tel: 0650247919.

Andere Vacatures
    24 jan 2023 Fondsenwerver/relatiemanager
BartimÚus Fonds
    24 jan 2023 Channel Manager Telemarketing
Save the Children Nederland
    24 jan 2023 Broadcast Manager
Save the Children Nederland
    24 jan 2023 Facilitair medewerker
Aidsfonds - Soa Aids Nederland
    24 jan 2023 Creatief vormgever
Hartstichting Lees meer vacatures

 

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 01/24/2023 / Viewed 2 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: heleen.barrera@weekendschool.nl


Solliciteer online