MENU
  • Gebruikers online : 1
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 343
  • Geregistreerde bedrijven : 75 540
  • Jobs : 40 840
  • CV : 3 178


    Vacature details


Werkgelegenheid: Assistent controller Koninklijke Biblio:

Functie-omschrijving:


Terug naar resultaten
   » Vorige
   » Volgende

Assistent controller

OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Bedrijf
   . Koninklijke Bibliotheek
Plaats
   . Den Haag
Ref
   . 198984
Begint
   . 22 nov 2022
Online via Jobs in Finance t/m
   . 05 dec 2022
Functie type
   . Assistent Controller
Regio
   . Zuid-Holland
Praktijkgebied
   . Controlling
Bedrijfssector
   . Sport/Cultuur
salarisspecificatie
   . € 3.000 - € 5.000
Dienstverband
   . Onbepaalde tijd
niveau van het onderwijs
   . HBO
professionele ervaring
   . 3-5 jaar
Aanstelling
   . Fulltime, Parttime
Solliciteren (de link wordt geopend in een nieuw venster)

Assistent controller
Den Haag, 32-40 uur per week

Waar de eerste Donald Duck, een linked-data omgeving en projectcontrol samenkomen. Dat is de KB in Den Haag. En het is de plek waar jij als assistent controller de leiding neemt bij projectcontrol en de kwaliteit waarborgt.

Maak jij het mogelijk?
En daarom is deze baan iets voor jou. Je krijgt de kans om onze financiële beheersing te verbeteren. Met de andere collega’s werk je aan het verder optimaliseren van onze financiële processen, waaronder het nieuwe purchase-to-pay systeem. Je deinst niet terug voor het intern en extern rapporteren van subsidies en overheidssteun. En met publieksgelden ga jij zorgvuldig om en je legt hier verantwoording over af. En er is meer. Jij bent de assistent controller die:
   » Zorgt voor een goede projectverantwoording en subsidieafhandeling.
   » Op financieel beheersgebied oplost met het team.
   » De (project)administratie verzorgt en een inhoudelijke bijdrage levert aan de begroting en budgettering.
   » Boekingsperiodes snel en adequaat afsluit, inclusief het controleren van posities op tussenrekeningen, balansrekeningen en projecten.

Daar komt bij dat de KB volop in beweging is. De organisatorische sectorstructuur is afgeschaft en daarom moeten budgetten en verantwoordelijkheden worden aangepast in onze systemen. Het is aan jou en het financiële team de taak om te zorgen dat alle financiële gegevens juist zijn en, in deze verandering, juist blijven. Je stuurt op de dagelijkse gang van zaken op de afdeling waar 2 financieel administratief medewerkers zitten. En intern spar je met collega’s over verbetering en ontwikkeling. Je zorgt voor de bewaking en begrenzing van het hele financiële proces. En je bent aanspreekpunt voor veel projectleiders op het gebied van projectcontrol.

Ben jij het talent dat wij zoeken?
We zijn benieuwd naar wie jij bent en wat jou bijzonder maakt. Is dat jouw plek in de frontlinie van innovatie? Gecombineerd met jouw verbindende karakter om een team op te bouwen en doelen te halen? Dan scoor je punten als het gaat om deze vacature assistent controller. Nog meer punten in de wacht slepen?
   » Een hbo-diploma in de richting van Bedrijfseconomie, MBA of SPD.
   » Minimaal 3 jaar werkervaring als bijvoorbeeld assistent controller, project controller of senior financieel medewerker.
   » Kennis van ICT-systemen die betrekking hebben op financiële administraties.
   » Ervaring met Excel of andere BI-systemen.
   » Organisatiesensitiviteit en goede omgang met verandering.

Waar kan jij op rekenen?
Als je kiest voor de KB dan kies je ook voor uitstekende arbeidsvoorwaarden. Om precies te zijn valt jouw keuze op onder andere:
   » Een bruto maandsalaris tussen € 3.099 en € 4.273 (schaal 9).
   » Om te starten een dienstverband voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
   » Een goede werk- en privébalans. Zo heb je 42 vrije dagen en praten we graag met je over thuiswerken en flexibele werktijden.
   » Een dertiende maand (8,33%).
   » 100% vergoeding voor jouw reiskosten.
   » Pensioenopbouw via pensioenfonds ABP .

Deze arbeidsvoorwaarden gelden voor een fulltime dienstverband van 40 uur per week. Voor de vacature assistent controller is een dienstverband voor 32 tot 40 uur per week aan de orde. Ga naar www.kb.nl/organisatie/vacatures-en-stages/uitstekende-arbeidsvoorwaarden  Als u meer informatie wilt over onze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hoe is het om bij de KB te werken?
De KB is de nationale bibliotheek van Nederland. Wat meer mensen mogen weten, is dat de KB ook innoveert. Want dat doen we absoluut! Samen met 500 collega’s zetten we ons in om Nederland elke dag?slimmer, vaardiger en creatiever te maken. Dit lukt ons door bijvoorbeeld alle digitale publicaties van én over ons land te verzamelen, te bewaren en te delen. En door met elkaar te streven naar een samenleving waar iedereen volwaardig mee kan doen. Zo zijn we er ook voor de allerjongsten met voorleeskoffertjes en voor senioren met tabletcursussen en voor laaggeletterden met taalhulp. Maatschappelijke uitdagingen zoals deze gaan we aan met andere netwerkpartners.

We omarmen de verschillen van al onze collega’s. Sterker nog: we zien dat verschillen elkaar versterken. Dat ervaren we ook zo in ons team Financiën. Het team bestaat uit (assistent) business controllers, medewerkers financiële administratie en een rapportagespecialist. Hoe jouw negen toekomstige collega’s zelf de sfeer omschrijven? Als sociaal, gezellig en gestructureerd.

Hoe solliciteer ik naar deze vacature?
Wil jij bijdragen aan onze innovatie? Mooi! We kunnen niet wachten om jouw Hervatten en motivatie te ontvangen. Wil je daarnaast 3 manieren delen waarop jij deze baan tot een succes zal maken? Zo kunnen we zien hoe innovatief jij bent.

Vragen over de functie? Stel deze aan Frank Schrijvershof, tijdelijk afdelingshoofd, via frank.schrijvershof@kb.nl . Vragen over de sollicitatieprocedure? Mounir El Kaddouri geeft antwoord via solliciteren@kb.nl .
   » Solliciteren kan tot en met zondag 4 december 2022 via het sollicitatieformulier op onze website.
   » Zien we voldoende raakvlakken, dan gaan we graag met je in gesprek. Als een gesprek op locatie niet mogelijk is, ontmoeten we elkaar digitaal. Bij onvoldoende raakvlakken laten we je dit weten met een e-mail.
   » De eerste gespreksronde valt uiterlijk in week 50/51. De tweede gespreksronde vindt plaats uiterlijk in week 51, daarna maken we een keuze.
   » Tijdens de selectieprocedure bewaren we je gegevens. Uiterlijk 4 weken na het beëindigen van de sollicitatieprocedure verwijderen we deze op grond van de Algemene Verordening gegevensbescherming (AVG).

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Vergelijkbare zoekopdrachten:Onbepaalde tijd,Fulltime,Parttime,HBO,3-5 jaar,€ 3.000 - € 5.000,Assistent Controller,Controlling,Zuid-Holland,Sport/CultuurDelen

Delen

Solliciteren (de link wordt geopend in een nieuw venster)
OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Meer zoekresultaten

   »

Manager Bedrijfsvoering

HLG accountants adviseurs
   »

Marketing & Communicatie Medewerker

HLG accountants adviseurs
   »

Office Assistant

HLG accountants adviseurs
   »

Credit Controller

Mosaic World
   »

Directeur Finance & Control

KVK

 

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 05/19/2023 / Viewed 31 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: frank.schrijvershof@kb.nl


Solliciteer online