MENU
  • Gebruikers online : 27
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 343
  • Geregistreerde bedrijven : 57 338
  • Jobs : 20 869
  • CV : 3 178


    Vacature details


Gelegenheid: Assistent Belastingadviseur VvAA Ja:

Functie-omschrijving:


Terug naar resultaten
   » Vorige
   » Volgende

Assistent Belastingadviseur

OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Bedrijf
   . VvAA
Plaats
   . Utrecht, Randstad
vergoeding
   . € 3.724,80 (bruto per maand op basis van 38 uur)
Begint
   . 23 nov 2022
Online via Jobs in Finance t/m
   . 22 jan 2023
Functie type
   . Belastingadviseur
Regio
   . Utrecht, Randstad
Praktijkgebied
   . Belasting, Betalingen
Bedrijfssector
   . Gezondheidszorg/Welzijn
salarisspecificatie
   . € 2.000 - € 3.000, € 3.000 - € 5.000
Dienstverband
   . Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd
niveau van het onderwijs
   . WO, HBO
professionele ervaring
   . 1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
   . Fulltime, Parttime
Solliciteren (de link wordt geopend in een nieuw venster)

Jaarrekeningen opstellen is inhoudelijk nog erg boeiend voor je, maar je mist ook een fiscale verdiepingsslag. Herkenbaar? Werk met meer impact bij VvAA Utrecht!

Dit wordt je baan

Hey hallo, assistent accountant! Assistant accountant? Er staat toch assistent belastingadviseur? Dat klopt. Welke naam je dit beestje ook geeft: jij stelt bij ons met de grootste liefde jaarrekeningen op voor zorgverleners. Je assisteert hierbij de belastingadviseur. Je hebt veel klantcontact en kan ook je rol pakken in de jaargesprekken met de klant. Bij deze klantgroep - uiteenlopend van dierenarts, huisarts of apotheker - kan jij echt het verschil maken! Jij zorgt dat jouw klanten zich echt kunnen richten op hun zorgtaken. En dat is, zeker in deze rare tijd met COVID, belangrijker dan ooit. Met een eigen klantenportefeuille, heb je veel eigen verantwoordelijkheid en regie. Aangifte inkomstenbelasting, BTW en andere fiscale zaken. Daar draai jij je hand niet voor om. De fiscale verdiepingsslag boeit je en jij groeit hier graag in verder. Met ervaren collega's om je heen valt er nog veel te leren en kan je - als je wilt - razendsnel doorgroeien naar een senior rol, of zelfs naar belastingadviseur. Kortom: een baan met veel vrijheid, flexibiliteit en groeimogelijkheden.

Dit is wat je nodig hebt

Jij brengt vooral positiviteit, nauwkeurigheid en de juiste vaardigheden mee om optimaal advies te verlenen aan je klanten. Je bent analytisch scherp, schept snel vertrouwen en bent loyaal en integer. Service en klantgerichtheid zijn voor VvAA héél belangrijk. Jij bent in het bezit van een relevant diploma, zoals hbo bedrijfseconomie, fiscale economie, accountancy of een diploma MBA (moderne bedrijfsadministratie). Je hebt kennis van en ervaring met (computer)boekhouden. Is dit niet het geval, stuur dan alsnog gerust een berichtje, zodat we met elkaar in contact kunnen komen over de mogelijkheden.

Dit is waar je op kan rekenen

Jij kan rekenen op een plek bij een warm en ervaren team in Utrecht. Dit is het hoofdkantoor van VvAA. Het hoofdkantoor in Papendorp is goed te bereiken met auto en OV. Er is een open kantoorruimte, maar er zijn ook aparte ruimtes als jij je even wilt afzonderen voor een telefoontje of als je een afspraak hebt. Je kan daarnaast rekenen op flexibiliteit. VvAA biedt je de ruimte om je eigen uren in te vullen en hybride te werken. Je kan dus thuiswerken en op kantoor. Wat vind jij fijn en wat past bij jouw privéleven? Bij VvAA werken we hard, maar de werk-privé balans houden we altijd gezond. Grote kans dat je de gezelligheid van dit team niet wilt missen, dus word je op kantoor ingewerkt door je collega's en ga je regelmatig even mee wandelen in je pauze. Je krijgt een contract van minimaal 32 uur met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd Jij wordt optimaal ondersteund om je werk goed te kunnen doen als financieel fiscaal medewerker, ook thuis. Je krijgt een laptop, een telefoon en zelfs twee beeldschermen om al die cijfertjes goed te zien! Afhankelijk van je ervaring ontvang je een salaris van maximaal € 3.724,80 (bruto per maand op basis van 38 uur) conform Cao.

Dit is VvAA en jouw team

Ken je VvAA nog niet? Begrijpelijk hoor, we zijn vooral heel bekend bij de zorgverleners die lid bij ons zijn of producten en diensten bij ons afnemen. En struikel niet over onze naam. Wist je dat we van origine zelfs VvvAAA heetten? Toch is het even oefenen met uitspreken als je hier komt werken. VvAA staat voor Vereniging van Artsen & Automobilisten. We zijn een solide organisatie, met binnenkort dus een 100-jarig bestaan feestje. Dat wil je niet missen! Misschien ken je ons trouwens wel van het magazine Arts&Auto. Die heb je waarschijnlijk wel eens zien liggen bij de dokter of tandarts in de wachtruimte. Ons gezamenlijk doel is om zorgverleners te ontzorgen, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun zorgtaken. We bieden daarom uiteenlopende diensten aan als organisatie met bijna 800 medewerkers, en zijn vooral nog bekend vanwege onze verzekeringen. Maar ook onze financiële en fiscale dienstverlening breidt zich gestaag uit! En dat is precies de afdeling waar jij onder gaat vallen in Utrecht. Samen met zo'n 25 collega's ben je verantwoordelijk voor die dienstverlening in de regio. Is Utrecht niet bij jou om de hoek? Wij zoeken ook assistent belastingadviseurs voor onze regiokantoren in Zwolle, Nijmegen, Alkmaar en Maastricht. Bekijk hiervoor onze andere vacatures.

Vrijblijvend kennismaken of direct solliciteren?

Ja? Kriebelt het nu nog meer bij jou? Maar vind je direct solliciteren nog wel een heftige stap? Dan daag ik ( Amarens Kerkhof , recruiter) je graag uit om gewoon eens te appen, bellen of mailen. Kom maar op met je vragen en eventuele twijfels. Ik neem graag de tijd om met je te praten over deze vacature. Trouwens ook als je uit een andere regio komt. Laat deze kans niet zomaar schieten, er is veel mogelijk, mede dankzij onze hybride werkvorm. Mijn gegevens zijn: 06 13 12 64 37 of vacatures@vvaa.nl Ben je er al wel helemaal klaar voor om de sprong te wagen? Klik op die sollicitatieknop, stuur je gegevens in en ik bel je snel. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt WEL OP PRIJS GESTELD maar liever niet telefonisch

Vergelijkbare zoekopdrachten:Onbepaalde tijd,WO,Fulltime,Bepaalde tijd,1-3 jaar,Parttime,€ 2.000 - € 3.000,HBO,3-5 jaar,Belasting,€ 3.000 - € 5.000,Betalingen,Belastingadviseur,Utrecht,Gezondheidszorg/Welzijn,Randstad Delen

Delen

Solliciteren (de link wordt geopend in een nieuw venster)
OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Meer zoekresultaten

   »

Business Controller

Gemeente Deventer
   »

Assistent Belastingadviseur

VvAA
   »

Salarisadministrateur

VvAA
   »

Finance Director (plv directeur)

Statiegeld Nederland
   »

Allround Medewerker Finance

Maarsen Groep

 

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 11/29/2022 / Viewed 29 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: vacatures@vvaa.nl


Solliciteer online