MENU
  • Gebruikers online : 32
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 343
  • Geregistreerde bedrijven : 57 303
  • Jobs : 17 382
  • CV : 3 178


    Vacature details


Vacature: Controller (grond) Provincie Overijssel :

Functie-omschrijving:


Terug naar resultaten
   » Vorige
   » Volgende

Controller (grond)

OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Bedrijf
   . Provincie Overijssel
Plaats
   . zwolle
Begint
   . 30 sep 2022
Online via Jobs in Finance t/m
   . 28 okt 2022
Functie type
   . Controller
Regio
   . Overijssel
Praktijkgebied
   . Financiele Administratie
Bedrijfssector
   . Accountancy
salarisspecificatie
   . € 3.000 - € 5.000
Dienstverband
   . Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd
niveau van het onderwijs
   . WO, HBO
professionele ervaring
   . 1-3 jaar
Aanstelling
   . Fulltime
Solliciteren (de link wordt geopend in een nieuw venster)

Controller (grond)
36 uur | Zwolle

Het adviseren over reguliere activiteiten is geen kunst. Het wordt anders wanneer de opgaven nieuw en groot zijn, met innovatieve instrumenten worden opgepakt, niet binnen de bestaande kaders lijken te passen en een eigen aanpak vragen. Op dat moment is het de uitdaging om als financial bij provincie Overijssel een passende en verantwoorde oplossing te zoeken. Wij zoeken een nieuwe collega controller die deze uitdaging aan durft te gaan!
Jouw uitdaging?
Als controller adviseer je vanuit je financiële achtergrond integraal op provinciale beleidsvoorstellen en toetst deze aan de concernkaders. Denk daarbij aan vraagstukken op het brede werkterrein van de provincie zoals het Nationaal Programma Landelijk Gebied, de Natura 2000 opgave en/of digitalisering.
Als controller ben je de sparringpartner van, én luis in de pels voor, het management. Samen met een zestal collega-controllers draag je zorg voor de tweedelijns & brede control aan de beleidsafdelingen. Jij hebt als controller een voortrekkersrol bij het signaleren, analyseren en bespreekbaar maken van risico’s en het opstellen van de beheersmaatregelen.
Je volgt ontwikkelingen op het financiële vakgebied en onderzoekt, ontwikkelt en implementeert instrumenten die passen bij onze organisatie en jouw eenheid. Je hebt vanuit het financiële team een actieve rol in provinciale projectgroepen zoals formatiebeheer, fiscaliteit en/of subsidies.
Het team Financiën vormt de spil binnen de planning & control-publicaties waarmee Gedeputeerde Staten verantwoording afleggen aan Provinciale Staten. Als contactpersoon richting jouw eenheid zorg je voor de tijdige afstemming en juiste bijdrages.
Gezien de samenstelling van het team zal je starten als controller voor de afdeling Project- en Programmamanagement. Daarnaast word je vanuit het team Financiën de spin in het web voor de grond gerelateerde control.
Wat breng jij mee?
   » Je hebt een afgeronde hbo- of wo opleiding op het gebied van bedrijfseconomie, bedrijfskunde, public control, accountancy of vergelijkbaar. Je hebt ruime ervaring als controller binnen een politieke overheidsorganisatie of non-profit organisatie. Gevoel voor digitale rapportagesystemen is een must. Ervaring met SAP en/of Pepperflow is een pré.
   » De focus van deze functie ligt bij de aansturing van de administratieve processen rond en de brede control op de provinciale grondtransacties. Jij brengt kennis en ervaring op dit vlak mee.
   » Je adviseert effectief, creatief en denkt in mogelijkheden. Je verplaatst je in de adviesvrager en bent in staat om in jouw adviesstijl te variëren. Je beantwoordt niet alleen vragen die worden gesteld maar handelt proactief. Je zoekt daarbij op een natuurlijke wijze de samenwerking en verbinding met collega’s. Je organiseert draagkracht en kunt goed in teamverband werken. Politieke sensitiviteit is een belangrijke kwaliteit.
   » Wanneer je als controller bij de afdeling Bedrijfsvoering werkt, dan kloppen de cijfers. Dat vinden we vanzelfsprekend. Je maakt het verschil doordat je geïnteresseerd bent in het verhaal achter de cijfers en de verbinding tussen beiden weet te leggen. Je staat stevig in je schoenen. Je bent niet bang om op een prettige manier een afwijkend standpunt in te nemen, ook tegenover managers en bestuurders. Je adviezen kun je zowel mondeling als schriftelijk helder communiceren.
Wat bieden wij jou?
   » Een salaris van minimaal €3.935,54 en maximaal €5.564,56 (schaal 11) bij een 36-urige werkweek. Dit is afhankelijk van je kennis en ervaring.
   » Een Individueel Keuze Budget van maar liefst 22,37% van je jaarsalaris. Hierin is o.a. je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof ondergebracht. Je bepaalt zelf binnen grenzen wanneer en waarvoor je het budget inzet.
   » Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 100% loondoorbetaling bij ouderschapsverlof in het eerste jaar en diversiteitsverlof waardoor jij je eigen feestdag kunt kiezen.
   » Een Persoonlijk Ontwikkelbudget van €5.000 per 5 jaar, waardoor je je tal van mogelijkheden hebt om cursussen en opleidingen te volgen.
   » Een dienstverband voor 36 uren per week, voor de duur van 1 jaar met de intentie voor een vast dienstverband bij goed functioneren.
   » We hebben een informele werksfeer in een werkomgeving waar we hybride werken. Om ook je thuiswerkplek ergonomisch in te richten kennen wij een regeling voor thuiswerkmiddelen.
Jouw plek binnen onze organisatie
Het team Financiën is een professionele, klantgerichte financiële dienstverlener binnen provincie Overijssel. De ruim 20 medewerkers staan samen voor een gezonde, transparante en toekomstbestendige financiële huishouding. Proactief beweegt het team mee met de (veranderende) politieke actualiteit en maatschappelijke ontwikkelingen. De sfeer in het team is werkgericht en collegiaal. Plezier en humor zijn belangrijk!
Het team maakt deel uit van de afdeling Bedrijfsvoering, een van de acht afdelingen binnen provincie Overijssel. Deze afdeling telt ongeveer 150 medewerkers, verdeeld over teams Financiën, HR, Informatie, Faciliteiten en Juridische Zaken. De collega’s zijn professioneel, betrokken en trots op hun vak en vakkennis.
Meer informatie over deze vacature
Alle gesprekken zijn in Zwolle of online. Tijdens de selectie zal je kennismaken met een aantal teamleden. Voor vragen over de functie en procedure kun je contact opnemen via recruitment@overijssel.nl.
Je kunt solliciteren tot en met  2 november 2022 via de sollicitatiebutton.
  Voor in je agenda:
   » Het 1e sollicitatiegesprek is op 22 november (middag)
   » Het 2e sollicitatiegesprek is op 29 november (ochtend)
   » Het arbeidsvoorwaardengesprek is op 6 december (middag)
Provincie Overijssel maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van een Werving & Selectiebureau of andere Intermediair. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Vergelijkbare zoekopdrachten:Accountancy,Onbepaalde tijd,WO,Fulltime,Bepaalde tijd,1-3 jaar,HBO,€ 3.000 - € 5.000,Financiele Administratie,Controller,OverijsselDelen

Delen

Solliciteren (de link wordt geopend in een nieuw venster)
OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Meer zoekresultaten

   »

(Senior) Tax Manager BTW

RSM Netherlands
   »

Financieel-Administratief Medewerker(ster)

Solines
   »

Junior Business Controller

Crown Van Gelder B.V.
   »

Senior medewerker Financiële-Administratie

Gemeente Leidschendam-Voorburg
   »

Tax Manager

RSM Netherlands

 

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 10/05/2022 / Viewed 16 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: recruitment@overijssel.nl


Solliciteer online