MENU
  • Gebruikers online : 29
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 343
  • Geregistreerde bedrijven : 53 525
  • Jobs : 12 628
  • CV : 3 179


    Vacature details


Werkgelegenheid: Financieel expert Gemeente Raalte :

Functie-omschrijving:


Terug naar resultaten
   » Vorige
   » Volgende

Financieel expert

OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Bedrijf
   . Gemeente Raalte
Plaats
   . Raalte
Ref
   . 166589
Begint
   . 11 sep 2020
Online via Jobs in Finance t/m
   . 09 nov 2020
Functie type
   . Financieel Adviseur, Financieel Manager
Regio
   . Overijssel
Praktijkgebied
   . Consultancy, Betalingen
Bedrijfssector
   . Overheid
Dienstverband
   . Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd
niveau van het onderwijs
   . HBO
professionele ervaring
   . 5-10 jaar
Aanstelling
   . Fulltime
Solliciteren (de link wordt geopend in een nieuw venster)

In het hart van Salland ligt Raalte. We werken hard, helpen elkaar graag en weten hoe we een feestje moeten bouwen. Om te weten of het volgende feestje er ook vanaf kan, moeten onze financiën op orde zijn. Dat lukt alleen als we die kant van de organisatie continu ontwikkelen. Daarom gaan we ons versterken en zoeken we per direct een
Financieel expert
Dit doe jij voor ons
Je komt in een nieuwe functie met een mix van cyclische, korte en langer lopende uitdagingen. Zo zorg jij dat onze jaarrekening in een rimpelloos proces tot stand komt. Je gaat sleutelen aan onze systematiek, met meer digitalisering en meer bij de vraag passende ontsluiting van informatie. We willen de basis op orde hebben en onze adviesrol versterken. Bij procesinnovaties trek je op met de regisseur van het cluster en met collega’s in ons ambtelijk verband met gemeente Deventer en Olst-Wijhe. Met iedereen die een rol heeft op het onderwerp ga je een relatie aan en bouw je samen. Door jouw komst en jouw aanpak gaat het cluster mooie zichtbare stappen zetten in de dienstverlening. Rapportages met cijfers tot en met nu? Geen probleem. Presentaties met een vertaalslag vanuit financieel jargon, zodat het goed aansluit bij de plek waar je het levert? Doen we. Het resultaat van jouw inzet is dat we onze domeinen, directie en bestuur steeds beter bedienen met financiële informatie en inzichten om goed onderbouwde besluiten te nemen.

Dit ben jij in één zin
Je bent een nieuwsgierige, hartelijke, ervaren expert aan wie je niets hoeft uit te leggen over financieel beheer en strategie in het openbaar bestuur, die scherp luistert, geen genoegen neemt met de status quo als het eigenlijk beter kan, graag knopen doorhakt en met plezier de beste oplossing verkoopt aan een kritisch publiek om vervolgens in teamverband aan de slag te gaan en samen succes te hebben.

Dit krijg jij van ons
Weet dat je van harte welkom bent. En dat je werk wordt opgemerkt op alle niveaus. Want jouw ontwikkelkracht heeft direct effect op de soepelheid van de financiële gewrichten van Raalte. En dus op het functioneren van de gemeente. Dat ga je merken in de stevigheid en urgentie van de uitdagingen op je bord. Met verantwoordelijkheid én ruimte. En dat ga je merken in de waardering die je krijgt. We laten je niet zwemmen maar maken je snel wegwijs in de gemeente. Je krijgt bevlogen en betrokken collega’s die het onderste uit de kan halen voor Broekland, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem, Nieuw Heeten en Raalte.

Zo kom je aan tafel
In eerste instantie krijg je een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar. De functie beslaat 32-36 uur per week en wordt beloond vanuit schaal 10. Bevalt het van beide kanten goed? Dan willen we graag dat je blijft. Heb je zin om op de koffie te komen, stuur dan jouw Hervatten en motivatie vóór 24 september 2020 via het digitale sollicitatieformulier . Deze  vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet.  De gesprekken zijn gepland op 5 oktober 2020. Wil je eerst meer weten? Bel regisseur Financiën Egbert Nijenbanning via (0572) 347 799.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vergelijkbare zoekopdrachten:Onbepaalde tijd,Fulltime,Bepaalde tijd,HBO,5-10 jaar,Betalingen,Consultancy,Financieel Adviseur,Financieel Manager,Overijssel,OverheidDelen

Delen

Solliciteren (de link wordt geopend in een nieuw venster)
OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Meer zoekresultaten

   »

Business Analist

Solidus Solutions
   »

Assistent accountant

Rousch
   »

Assistent Controller M/V

WijZijn Traverse Groep
   »

Registeraccountant

Rousch
   »

Adviseur Financiën / Coördinator Planning en Cont?

HLTsamen

 

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 09/16/2020 / Viewed 3 times
Contact Informatie
Bedrijf:


Solliciteer online