MENU
  • Gebruikers online : 21
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 343
  • Geregistreerde bedrijven : 53 276
  • Jobs : 11 013
  • CV : 3 179


    Vacature details


Gelegenheid: Intercedent (Sales) - AMERSFOORT:Vertrouwelijk

Functie-omschrijving:

Intercedent (Sales)

Plaats

AMERSFOORT

Publicatiedatum

01-08-2020

Publish end date

30-09-2020

Werkgever

Vertrouwelijk

De functie

Wij zijn op zoek naar een intercedent voor onze afdeling Sales! Wil jij een commerciŽle baan in de uitzendbranche waarin jij al je verkoopskills in de strijd kan gooien? Zoek dan niet verder, want dit is de vacature voor jou!

Voor onze recent opgezette afdeling Sales zijn wij op zoek naar een intercedent. De afdeling Sales is verantwoordelijk voor alle commerciŽle activiteiten richting relaties en prospecten. Als intercedent op de afdeling Sales werk je in een team onder leiding van de operationeel directeur. Je belangrijkste taken zijn relatiebeheer en acquisitie. Je gaat op pad naar klanten en overtuigt hen van de vele voordelen van onze dienstverlening. Daarnaast help je mee om de acquisitiedoelstellingen te behalen en de afdeling Sales verder uit te bouwen.

Tot jouw werkzaamheden behoren onder andere:
- Het onderhouden van bestaande relaties en het genereren van nieuwe relaties
- Het bezoeken van relaties
- Het plaatsen van uitzendkrachten bij relaties
- Het plaatsen van verkoopprofielen op onze website

Het gaat om een fulltime functie voor 40 uur in de week. Je komt te werken op onze vestiging in Amersfoort in een team van ongeveer 4 collega's.

Wij vragen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat die goed kan improviseren. Je bent commercieel ingesteld en je weet wat er speelt op de arbeidsmarkt. Je bent goed in het onderhouden van relaties en je weet relaties en prospecten zowel schriftelijk als mondeling te overtuigen om te kiezen voor de uitzendkrachten en werving-en-selectiekandidaten van Kei Uitzendbureau.

Verder voldoe je aan het volgende:
- Mbo-werk- en -denkniveau
- Bij voorkeur ervaring binnen de uitzendbranche, anders in een commerciŽle functie (buitendienst of commercieel medewerker binnendienst)
- Basisdiploma binnen de uitzendbranche, of bereid deze te halen
- Ervaring met Microsoft Office

Je competenties:
Ambitieus
Commercieel
Doortastend

Wij bieden

Kei Uitzendbureau is een lokaal georiŽnteerd uitzendbureau met 3 vestigingen (Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk). Kei Uitzendbureau heeft een open en platte bedrijfscultuur. Wij werken resultaat- en mensgericht. Binnen onze organisatie heerst een no-nonsensementaliteit. Je komt te werken in een professionele werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en ambitie. Vanuit de rol van intercedent kun je doorgroeien naar de rol van senior intercedent.

Het fulltime salaris is 2200 euro bruto per maand (er wordt gekeken naar leeftijd en ervaring).
Boven op je salaris ontvang je een persoonlijk budget van 11,24% waarmee je je eigen arbeidsvoorwaardenpakket kunt samenstellen. Denk hierbij aan verlofdagen kopen, atv, een gedeelte netto-uitkering wanneer daar ruimte voor is, bruto-uitkering en flexibel uitbetaald vakantiegeld, waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wilt hebben. Daarnaast hebben wij een goede pensioenregeling.

Ben jij enthousiast geworden van deze commerciŽle functie als intercedent op onze afdeling Sales? Laat het ons weten en solliciteer direct via het onderstaande sollicitatieformulier! Heb je nog vragen over deze vacature? Je kunt ons altijd bellen op Telefoon nummer 033 - 711 0600 of stuur een mailtje naar Kei Uitzendbureau.

AanvraagprocedureOns referentienummer: 1777845
Toepassing

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: AMERSFOORT Utrecht
Adres: AMERSFOORT
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 08/01/2020 / Viewed 18 times
Contact Informatie
Bedrijf: Vertrouwelijk


Solliciteer online