MENU
  • Gebruikers online : 22
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 343
  • Geregistreerde bedrijven : 53 068
  • Jobs : 12 091
  • CV : 3 179


    Vacature details


Vacature: Senior Beleidsmedewerker Jeugd en Onderwijs:

Functie-omschrijving:


Senior Beleidsmedewerker Jeugd en Onderwijs

 

   Ľ Maassluis
   Ľ 32 uur
   Ľ 3526 - 5118
   Ľ HBO, WO

 

Maassluis is een ambitieuze stad met 33.000 inwoners en 14.000 woningen. Een stad die nieuwe ontwikkelingen stimuleert, maar tegelijkertijd het historische centrum koestert. Het stadsbestuur van Maassluis werkt op professionele wijze samen met 300 medewerkers van de gemeentelijke organisatie onder het motto: 'Samen werken aan de toekomst van de stad'.
Ben jij een ondernemende en ervaren beleidsmedewerker met visie, ga je samen met je collega's voor onze transformatieopgave en krijg je energie van het oplossen van complexe vraagstukken?
Senior Beleidsmedewerker Jeugd en Onderwijs 32 uur per week
Wat ga je doen?
Je werkt aan de transformatie van het jeugdbeleid en aan het onderwijsbeleid, altijd in wisselwerking met de praktijk. Als senior richt je je veelal op de meer complexe vraagstukken en heb je een overall-blik op de diverse beleidsterreinen en uitvoeringsagenda's. Je speelt een actieve en sturende rol om de opgaven en transformatie binnen het sociaal domein uit te voeren. Soms neem je onderdelen zelf ter hand, maar vaak ook zal je je collega's daar bij ondersteunen. Je adviseert op strategisch-tactisch niveau, ook in relatie tot ons bestuur, onze partners in de stad, de samenwerking in de regio (vooral Schiedam en Vlaardingen) en de diverse Gemeenschappelijke Regelingen.
Het coalitieakkoord 2018-2022 speelt naast de wettelijke taken een belangrijke rol. Je laat je voeden door wat er leeft in Maassluis en geeft met de organisatie en het bestuur richting aan opgaves en besluitvorming. Met je collega's signaleer en onderzoek je kansen en knelpunten in de praktijk, draag je mogelijke strategie√ęn en oplossingen aan en help je ze te realiseren. Ook lever je een bijdrage aan de planning en control cyclus.
Je komt te werken in het team Beleid van cluster Stad. We zetten ons in voor het realiseren van maatschappelijke effecten in onze Maassluise samenleving. We doen dat samen met onze partners en inwoners in de stad en in de regio. Kenmerkend voor ons werk is autonomie, leuke en betrokken collega's, samen echt iets betekenen en vooral zelf op zaken afstappen.
Wie zoeken wij?
Een ervaren, zelfstandige en inspirerende senior beleidsmedewerker, die de nodige kennis, expertise en een eigen visie meebrengt. Die kaders aanreikt, samenhang bevordert en planningen maakt en bewaakt. Die verbindingen legt om samen met collega's te verbreden, te verdiepen en te ontwikkelen. Die anderen kan meenemen en enthousiasmeren. Die oog heeft voor de bestuurlijk/politieke omgeving, contactpersoon en sparringpartner is en aanstuurt op het realiseren van resultaten voor de stad.
Een collega die · lef en overtuigingskracht heeft;
· initiatief neemt en kan relativeren;
· toegankelijk, coöperatief en bestuurlijk sensitief is;
· de eigen visie kan verwoorden en sterk is in communicatie;
· minimaal een hbo/wo-opleiding of werk- en denkniveau heeft;
· met plezier meedenkt en meedoet in een lerende organisatie in verandering;
· graag werkt aan nieuwe ontwikkelingen samen met collega's, bestuur en partners.
Wat bieden we jou?
Een boeiende klus in een organisatie met leuke collega's waar alle ruimte is voor jouw frisse blik, expertise en ondernemerschap. Het salaris bedraagt maximaal € 5.118,00 bruto permaand (schaal 11) bij een werkweek van 36 uur. Afhankelijk van ervaring kan inschaling in de aanloopschaal 10 tot de mogelijkheden behoren. We bieden flexibele werktijden en een Individueel Keuze Budget (17,05% van het bruto jaarsalaris). Maasluis kent de regeling voor fiscale uitruil van reiskosten via het Individueel Keuze Budget. Daarnaast kennen wij goede regelingen op het gebied van scholing en opleiding, het combineren van werk en priv√© en krijg je de ruimte om je rol effectief en op eigen wijze in te vullen. Ons kantoor is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Gestart wordt met een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor een jaar.
Ben je enthousiast?
Stuur dan je motivatiebrief en Hervatten onder vermelding van vacaturenummer 356, v√≥√≥r 19 juli 2020 via het digitale sollicitatieformulier op onze website. E-mailen kan ook naar gemeente@maassluis.nl. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een ‚ÄėVerklaring Omtrent het Gedrag' (VOG).

Informatie en sollicitatie Als u meer informatie wilt kan je bellen naar Hans Krämer, Teammanager Beleid, bereikbaar op Telefoon nummer 010-593 1847. Informatie over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure is verkrijgbaar bij Shirley Nieuwenhuijs, HR adviseur, bereikbaar via het algemene Telefoon nummer van de gemeente Maassluis: 14010.
Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: >Maassluis Ander
Adres: >Maassluis
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 06/30/2020 / Viewed 2 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: gemeente@maassluis.nl


Solliciteer online