MENU
  • Gebruikers online : 21
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 860
  • Jobs : 14 672
  • CV : 3 180


    Vacature details


Gelegenheid: Medewerker klantenservice Hypotheken , Nationale Nederlanden:

Functie-omschrijving:


vacature (64 van 2.340)

vorige
vacature (64 van 2.340) volgende

Detail banen

   » 25 maart 2020
   » vacaturenummer: 191950

Ben jij geïnteresseerd in de financiële wereld, wil jij alles weten over hypotheken én ervaring opdoen als klantenservice medewerker? Bij Nationale Nederlanden in Rotterdam zoeken ze dan naar jou! Lijkt je dit wel wat? Lees dan hieronder snel verder.
 
Heerlijk, zo'n warm zonnetje op deze mooie werkdag. Met de trein kom je aan en de lift brengt je naar de 14e etage. Even bijkletsen met de collega's en daarna ga je zitten om je eerste telefoongesprekken te voeren. Omdat je net bent gestart bij de afdeling Hypotheken, pak je eerst telefonische vragen op van klanten en in de toekomst ga je je ook verdiepen in de chat- en mailvragen van de klant. Je eerste telefoontje is met mevrouw Winston. Of je haar hypotheek kan wijzigen. Simpel klusje voor jou! Je helpt haar stap voor stap het proces door en de klant is blij met je hulp. Het volgende telefoontje heeft meer met hypotheken beheer te maken. Een tussenpersoon belt namens zijn cliënt: hij ligt in scheiding en vraag af hoe het verder moet met de hypotheek voor zijn huis. Dit is een pittige vraag. De tussenpersoon stelt verschillende en inhoudelijke vragen over de lastenverdeling voor de woning en hoe deze moeten worden afgelost. Hier komt je expertise bij kijken! Je geeft de tussenpersoon een duidelijke uitleg over de situatie en sluit het gesprek positief af. Als hypothekenexpert sta je stevig in je schoenen. Niet alleen omdat je kennis van zaken hebt en ook omdat je weet at ervaren collega's je zullen helpen bij vragen. Je kijkt op de klok. Is het alweer zo laat? Je dienst zit er bijna op. Voor je naar huis gaat doe je nog een laatste administratieve check: is alle informatie naar je klanten verstuurd?
WIE BEN JE?
Je start op 8 juni en heb geen vakantie gepland in de eerste vier maanden Zo word je goed opgeleid en heb je alle tips & tricks in een mum van tijd onder de knie. Voor die tijd al aan de slag? Geen probleem! Voordat je start, behaal je het WFT Basis diploma (op kosten van Randstad). Wil je blijven doorleren? Binnen een half jaar heb je ook WFT Hypothecair binnen. Telefonische ervaring, zoals bellen in een klantenservice of als secretaresse, heeft een pré en je bent per week 24-40 uur beschikbaar. Hierbij kan je zelf aangeven wanneer je wilt werken, maar ben je minimaal één keer per week tot 18 uur beschikbaar.
WAT KRIJG JE?
   » Een startsalaris van €12,72 bruto per uur.
   » Niet één, maar twee WFT-certificaten, op onze kosten
   » Mooi uitzicht vanaf je werkplek in het centrum van Rotterdam, één koprol vanaf Rotterdam Centraal.
Een kans die je niet kan laten liggen! Heb je interesse? Laat het ons dan weten via de ‘solliciteer' knop. Aan de hand van je motivatie en Hervatten, zien we graag waarom je de geschikte kandidaat bent voor deze functie. Binnen 24 uur hoor je van ons. Start jij morgen je nieuwe carrière?
Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

contact

Defne en Casper
werkenbijnn@nl.randstad.com
   » print
   » verstuur via email
   »
   »
   »
   »

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 03/26/2020 / Viewed 1 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: werkenbijnn@nl.randstad.com


Solliciteer online