MENU
  • Gebruikers online : 27
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 860
  • Jobs : 14 629
  • CV : 3 180


    Vacature details


Gelegenheid: Marketing en Sales Assistent:

Functie-omschrijving:


vacature (68 van 2.384)

vorige
vacature (68 van 2.384) volgende

Detail banen

   » 25 maart 2020
   » vacaturenummer: 189267

Voor een internationaal bedrijf in de Retail zijn wij opzoek naar een Marketing en Sales Assistent. Je standplaats is op het hoofdkantoor in Den Haag. Voor deze gave functie zijn wij per direct opzoek naar een kandidaat die van aanpakken weet, ambitieus is en cijfermatig onderlegd is.
Wij zoeken iemand voor 40 uur per week. Het gaat hierbij om een functie waarbij jij direct bij de opdrachtgever een contract aangeboden krijgt en rechtstreeks in dienst treden zal. Denk hierbij aan een salaris tussen de €3000,- en €3500,- bruto fulltime per maand.
Wat ga je doen?
Jij krijgt een bepaalde regio toegewezen waar je verantwoordelijk voor bent.
Jij houdt je bezig met de opvolging van de verkoop, je zorgt ervoor dat de juiste uitstraling gewaarborgd wordt. Denk hierbij aan de juiste opstelling van marketinguitingen (die je zelf bedenkt) maar het kan bijvoorbeeld ook betekenen dat je moet schakelen met de schoonmaakbedrijven.
Je sparringpartner is een supervisor waarmee jij samen deze mooie doelstellingen voor ogen hebt en behaald.
Daarnaast denk jij mee over de marketingplannen en houdt je bezig met het maken van concurrentieanalyses. Je zorgt ervoor dat je jouw lokale markt door en door kent!
Tot slot draag je zorg voor de juiste administratieve afhandeling die bij deze werkzaamheden komen kijken. Je bent daarom advanced in het Office pakket en je hebt kennis van SAP.
Het is een breed pakket van taken waarbij jij de vrijheid krijgt om hier eigen invulling aan te geven.
Jouw Profiel?
Je bent voor ons een geschikte kandidaat indien je een opleiding op HBO niveau of een bachelor WO hebt genoten. Het liefst in de richting van Commerciële Economie of Bedrijfskunde. Dit is voor ons een harde eis. Je staat aan het begin van je carrière maar je hebt al wel wat ervaring opgedaan (+/- 2 jaar), als vertegenwoordiger of als accountmanager. Of je hebt als Business Developer gewerkt bij een multinational.
Je hebt de ambitie om door te groeien binnen de organisatie, je hebt dat groeipotentieel in je!
Verder ben je in het bezit van een rijbewijs. Je kunt namelijk gebruik maken van een poolwagen waarmee je jouw markt naar eigen invulling kunt gaan verkennen! Je bent in staat om zowel zelfstandig als in een team te functioneren en je beschikt over een flexibele en dienstverlenende instelling.
Jij hebt een hands on mentaliteit, je bent analytisch, je bent kritisch en je beschikt over de welbekende helikopter view.
Ben jij of ken jij dé kandidaat die voldoet aan dit profiel en/of wil jij meer weten? Bel mij gerust op. Ik kom graag met jou in contact!
Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

contact

Mónica Pérez Martínez
DH@nl.randstad.com
0703704728
   » print
   » verstuur via email
   »
   »
   »
   »

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 03/25/2020 / Viewed 12 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: DH@nl.randstad.com


Solliciteer online