MENU
  • Gebruikers online : 11
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 345
  • Geregistreerde bedrijven : 52 687
  • Jobs : 13 357
  • CV : 3 181


    Vacature details


Gelegenheid: Medewerker klantenservice met specialisme Social Media:

Functie-omschrijving:


vacature (70 van 2.868)

vorige
vacature (70 van 2.868) volgende

Detail banen

   » 14 januari 2020
   » vacaturenummer: 182004

Webcare medewerker / Social media expert | 24-32 uur | Apeldoorn | Remeha
Ben jij behulpzaam, sociaal en graag in contact met klanten? Dan wordt dit wellicht jouw nieuwe baan!
Waar kom je te werken? Remeha is een begrip in en rondom Apeldoorn, maar ook internationaal! Remeha produceert en levert Hervatten-ketels en doet dit alles volledig in eigen beheer. Ze staan voor duurzame oplossingen en een schoner milieu. De ketels worden dan ook vaak bekroond als beste in de top 3 van Hervatten-ketels.
De klantenserviceafdeling ligt op de derde etage van het moderne kantoor gevestigd in Apeldoorn. Het is een relatief kleine afdeling waar circa 25 mensen werken en waar een prettige, informele werksfeer hangt.
Wat ga je doen? Na je kopje koffie of thee start je de systemen op (o.a. Mitel) en log je in. Als webcare medewerker ben jij het digitale visitekaartje van Remeha. Jij beantwoordt klantvragen die zijn gesteld via sociale media. Denk hierbij aan Whatsapp, Facebook, Twitter en Linkedin. Op het moment dat deze vragen zijn afgehandeld help je jouw collega's met de afhandeling klantvragen per telefoon en e-mail.  
Wie ben jij?
Jij hebt ervaring als webcare medewerker;
Jij kunt virtueel een klik maken met de klant d.m.v. het geven van een helder, vriendelijk antwoord en verrast de klant met jouw creatieve schrijfwijze waarin je een persoonlijke touch op neemt;
Jouw Nederlands is uitstekend, zowel in woord als geschrift;
Je beschikt over een afgeronde MBO4 of HBO opleiding.
 
Wat bieden wij?
Een ontzettend leuke baan in een team met een fijne, open en informele werksfeer.
Inzet vanaf maart 2020 en als het van beide kanten bevalt kans op een vast contract;
Inzet van minimaal 24 en maximaal 32 uur per week;
Gunstige werktijden van maandag t/m vrijdag tussen 08.00-18.00 (dienst 1: 08.00-16.30 | dienst 2: 09.00-17.30 | dienst 3: 09.30-18.00). Let op: je dient voor alle diensten beschikbaar te zijn. Je kunt bijv. niet alleen in dienst 2 of 3 weken en niet in 1;
Salaris in overleg;
8% vakantietoeslag bovenop het uurloon;
Tegemoetkoming in reiskosten v.a. 10 km.
 
Het sollicitatieproces
Nadat jouw motivatie bij ons is binnengekomen nemen wij telefonisch contact met jou op. Onderdeel van de sollicitatieprocedure is het maken van een online test die jouw klantenservice-vaardigheden meet. Als de test goed is gemaakt zullen we jou uitnodigen voor een kennismaking bij ons op kantoor. Zien we een match, dan gaan we je voorstellen bij de klant. Ziet de klant ook de match? Dan word je uitgenodigd op gesprek bij de klant. Blijkt dit van beide kanten te bevallen? Dan kun jij per 25 september instromen!
 
Ben jij enthousiast geworden? Dan zien we jouw motivatie graag tegemoet! Heb je nog vragen, bel ons (Anja en Monique) dan gerust via 026-3536125 of mail ons op remeha.callflex@nl.randstad.com.
Hopelijk tot snel!
Zoekwoorden: klantenservice, klantenservice medewerker, klantenservice medewerkster, klantenservice functie, klantenservice profiel, klantenservice vacature, klantcontactcentrum, klanten helpen, klanten adviseren, klantadviseur, customer service, callcenter, first line, 1st line, support, customer support, contact center, callcenteragent, callagent, contactcenteragent, medewerker klantenservice, klantadvies, frontoffice, frontline, servicemedewerker, helpdesk, helpdeskmedewerker, Apeldoorn, Omgeving Apeldoorn, Regio Apeldoorn.
Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

contact

Wiersma, Anja
remeha.callflex@nl.randstad.com
026-3536125
   » print
   » verstuur via email
   »
   »
   »
   »

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 01/14/2020 / Viewed 2 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: remeha.callflex@nl.randstad.com


Solliciteer online