MENU
  • Gebruikers online : 29
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 345
  • Geregistreerde bedrijven : 52 543
  • Jobs : 14 122
  • CV : 3 182


    Vacature details


Vacature: Commercieel Manager Benelux - Apeldoorn:Vertrouwelijk

Functie-omschrijving:

Commercieel Manager Benelux

Plaats

Apeldoorn

Publicatiedatum

19-11-2019

Publish end date

18-01-2020

Naam werkgever, of naam intermediair

Vertrouwelijk

werkgever

Wie is Bredenoord?
Bredenoord levert betrouwbare stroom. Dit doen we via internationale verhuur en verkoop van stroomaggregaten en toebehoren, maar ook met innovatieve oplossingen die zich richten op niet fossiele brandstoffen, verhoging van rendement en emissiereductie.

Vanuit die energievisie ontwikkelen wij in eigen huis en in samenwerking met partners, verschillende slimme en innovatieve oplossingen. Sinds onze oprichting in 1937 combineren we onze passie voor techniek met ondernemerschap. Onze vakmensen met een unieke mentaliteit van pragmatiek, betrouwbaarheid en een oog voor duurzame technologie werken aan de verdere ontwikkeling van energiesystemen en voorzien op die manier vele partijen van innovatieve en duurzame oplossingen.

Functie omschrijving van de Commercieel Manager Benelux

Wat houdt de functie van Commercieel Manager Rental Benelux in?
Op jou kun je bouwen. Jij biedt als gezicht van Bredenoord onze klanten betrouwbare energie en weet met jouw enthousiasme, nieuwsgierigheid en duidelijke presentaties vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Klanten vinden in jou een prettige, strategische gesprekspartner die luistert, meedenkt en doorvraagt. Je begrijpt goed wat jouw klanten nodig hebben en welke uitdagingen voor hen spelen; nu en in de toekomst. Je maakt een vertaalslag naar onze producten en service door een passend, professioneel voorstel te presenteren dat verwachtingen overtreft.

Hoewel je focus grotendeels extern bij klanten ligt, is jouw interne netwerk minstens zo belangrijk. Als vanzelfsprekend bouw je goede relaties op, weet je support te krijgen en heb je oog voor de dynamiek en interne processen binnen de cultuur van Bredenoord. Je hecht waarde aan efficiënt werken en komt als vanzelfsprekend je afspraken na.

Binnen onze afdeling Commercie Rental richten jouw werkzaamheden zich op het ontwikkelen van commerciële afdelingsplannen, marktbenadering, prijsbeleid, leidinggeven en key-accounts. Daarnaast heb je ervaring met het schrijven van tenders. Doelen behaal je samen met een team van 20 collega's, waarbij jij als Commercieel Manager Rental Benelux verantwoordelijk bent voor de afdelingen Front & Back Office en geeft direct leiding aan de Area en Event Managers. Je rapporteert rechtstreeks aan onze Manager Rental Divisie.

Wij vragen van de Commercieel Manager Benelux

Wat vragen we van je?

   » Minimaal HBO opleiding in een commerciële richting;
   » minimaal 5 tot 8 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie; een leidinggevende rol in verkoop of verhuur;
   » affiniteit met techniek;
   » leidinggevende cursussen en opleidingen;
   » aanvullende commerciële cursussen (bijv. NIMA-SALES B);
   » aanvullende ervaring met Elektrotechnische installaties is een pre;
   » gewenste competenties: Klantgerichtheid, organisatiesensitiviteit, resultaatgerichtheid, proactief, leiderschap.
   » goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Voor communicatie met klanten, interne internationale collega's over afstemming van werkzaamheden. Duits is een pre.
   » een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Wij bieden de Commercieel Manager Benelux

Wat biedt Bredenoord jou?
Kom jij Bredenoord versterken, dan stap je binnen bij een groeiende organisatie met een sterke focus op internationalisatie en innovatie. Je vertegenwoordigt een sterk merk met een gedegen reputatie. Je werkplek is uitdagend en bevindt zich binnen een ambitieuze onderneming waar passie voor techniek een belangrijke rol speelt. We bieden je veel ruimte om de functie zelfstandig vorm te geven en er is ruimte voor groei en ontplooiing. Als Commercieel Manager Benelux kun je bij ons rekenen op een marktconform salaris, goede aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een reiskostenregeling en opleidingsmogelijkheden. Verder werk je in een informeel team met een prettige werksfeer.

AanvraagprocedureContact:
Meer weten over de vacature van Commercieel Manager Benelux? Bel of mail met Steffie Bosch, Recruiter, tel 0618299682 mail recruiter@bredenoord.com. Zij staat je graag te woord!
Toepassing

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Apeldoorn Gelderland
Adres: Apeldoorn
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 11/19/2019 / Viewed 7 times
Contact Informatie
Bedrijf: Vertrouwelijk
E-mail: recruiter@bredenoord.com


Solliciteer online