MENU
  • Gebruikers online : 14
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 345
  • Geregistreerde bedrijven : 52 514
  • Jobs : 15 198
  • CV : 3 182


    Vacature details


Werkgelegenheid: Secretaresse , Nationale Nederlanden:

Functie-omschrijving:


vacature (71 van 3.344)

vorige
vacature (71 van 3.344) volgende

Detail banen

   » 19 november 2019
   » vacaturenummer: 172805

Ben jij iemand die het leuk vind om allerlei verschillende werkzaamheden te doen, commercieel bezig te zijn en als secretaresse jouw managers te ondersteunen in hun taken? Nationale Nederlanden biedt jou nu de mogelijkheid om deze kans te benutten. Meer weten? Lees dan snel verder.
Het is een nieuwe werkdag bij Nationale Nederlanden in Rotterdam. Jij komt binnen op de afdeling Hypotheken en Consumptief Krediet en kijkt naar de dagindeling die je voor jezelf hebt gemaakt. Vandaag hebben jouw 3 senior managers allerlei afspraken staan, maar ze willen dat je ook afspraken inpland voor de rest van de week. Je gaat hiermee aan de slag, maar ziet ook dat er een aantal belangrijke mails binnenkomen, waar jouw managers wel van op de hoogte moeten worden gebracht. Op dat moment komt één van jouw managers bij jou langs om te vertellen dat hij een zakenreis gepland heeft staan en dat jij dit moet regelen qua hotel en vliegtickets. Hij heeft daarnaast een belangrijk overleg staan en jij gaat met hem mee om tijdens dit overleg alles te notuleren en registeren. Nadat je dit hebt gedaan staat er alweer iets nieuws op de planning. Er is een evenement bij Nationale Nederlanden waar een lunch ook bij zit inbegrepen. Jij zorgt dat de lunch goed geregeld is en schakelt met de catering dat er lekkere broodjes en drankjes beschikbaar zijn. Als je op de klok kijkt, zie je dat het alweer tijd is om naar huis te gaan.
Wie ben jij:
Jij hebt een afgerond secretariële opleiding op MBO+ niveau, goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift en goede beheersing van Outlook, Word, Excel en PowerPoint. Jij bent daarnaast klantgericht, sterk in planning en organiseren, stressbestendig, hebt een proactieve houding, kan zelfstandig werken en bent flexibel inzetbaar. Tevens ben je goed in staat om verschillende zaken tegelijk op te pakken en te bewaken.
Wat krijg jij:
   » Een bruto startsalaris van 12,56 euro per uur.
   » Een functie voor 36 uur in het mooie Nationale Nederlanden-kantoor in Rotterdam.
   » Doorontwikkelingsmogelijkheden doordat je via Randstad WFT-certificaten kan halen.
Klinkt deze vacature jou interessant? Solliciteer dan snel met een goede motivatie en jouw Hervatten en dan nemen Defne en Casper contact met jou op!
Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

contact

Defne en Casper
werkenbijnn@nl.randstad.com
   » print
   » verstuur via email
   »
   »
   »
   »

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 11/19/2019 / Viewed 5 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: werkenbijnn@nl.randstad.com


Solliciteer online