MENU
  • Gebruikers online : 15
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 448
  • Jobs : 16 614
  • CV : 3 182


    Vacature details


Vacature: Medewerker klantenservice (Key accounts):

Functie-omschrijving:


vacature (69 van 3.528)

vorige
vacature (69 van 3.528) volgende

Detail banen

   » 08 november 2019
   » vacaturenummer: 171000

Heb jij ervaring met klantcontact? En wil jij aan de slag als medewerker klantenservice bij TNT? Vind je het interessant om de grote klanten van TNT tevreden te houden én spreek je naast Nederlands ook goed Engels? Dan is dit jouw baan!
Jouw functie
De functie van medewerker klantenservice (grote klanten) is afwisselend en biedt jou de mogelijkheid je te ontwikkelen in je functie.
Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag bij TNT en maakt onderdeel uit van een afdeling waar een informele maar professionele sfeer heerst. Je staat de hele dag in contact met de grote klanten binnen TNT, ook wel "keyaccounts" genoemd. Voornamelijk per e-mail maar ook per telefoon. Jouw contacten zijn business tot business en je schakelt met jouw klanten in het Nederlands en in het Engels. Intern leg je alles vast in het Engels.
Wat ga je doen?
Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de grotere klanten van TNT. Deze klanten bieden zendingen aan of hebben vragen over zendingen. Telefonisch en per e-mail neem je vragen van hen in behandeling. Dit doe je op een klantvriendelijke en professionele manier.Je verstrekt de informatie waar jouw klant behoefte aan heeft.
Zijn er problemen met een zending dan informeer je jouw klant proactief hierover. Ook signaleer je problemen die zich mogelijk voor kunnen doen. Je komt snel  in actie om dit te voorkomen of naar een oplossing te zoeken. Jouw klant is altijd op de hoogte van de status. Het is jouw doel je klant tevreden te stellen zodat deze loyaal blijft aan TNT.

Heeft jouw klant toch een klacht? Jij gaat op zoek naar een passende oplossing en zorgt ervoor dat je deze klacht naar tevredenheid van de klant oplost.
Wat heb je nodig?
Om deze functie goed te kunnen uitvoeren beschik je minimaal over een afgeronde MBO opleiding op niveau 4 (met relevante werkervaring als medewerker klantenservice) of een HBO opleiding.
De contacten met klanten gaan letterlijk over de grens. Hiervoor is het belangrijk dat je de Engelse taal goed beheerst in woord en geschrift. Telefonisch en per e-mail schakel je veel in de Engelse taal. Alles wat jij vast legt in de systemen van TNT is in het Engels. De belangrijkste taal binnen het bedrijf is Nederlands. Het is dus ook van belang dat je goed Nederlands spreekt én schrijft. Beheers je ook nog de Franse taal dan is dat een pré.
   » De klantenservice is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 - 18.00 uur.
   » Jouw werklocatie is in Eindhoven.
   » Jouw startsalaris bedraagt €12,56 bruto per uur. Doorgroei in de schaal is mogelijk én je maakt kans op een contract bij TNT.
Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Klik dan direct op onderstaande button zodat wij je z.s.m. kunnen voorstellen bij TNT!
Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

contact

Jaleesia Pinas & Karen Stolwijk
jaleesia.pinas@nl.randstad.com
0402606374
   » print
   » verstuur via email
   »
   »
   »
   »

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 11/08/2019 / Viewed 5 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: jaleesia.pinas@nl.randstad.com


Solliciteer online