MENU
  • Gebruikers online : 17
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 443
  • Jobs : 16 529
  • CV : 3 182


    Vacature details


Werkgelegenheid: pedagogisch medewerker A:

Functie-omschrijving:


vacature (68 van 3.528)

vorige
vacature (68 van 3.528) volgende

Detail banen

   » 08 november 2019
   » vacaturenummer: 171001

Heb jij een hart voor kinderen? En wil jij op flexibele basis aan de slag als pedagogisch medewerker? Solliciteer dan direct op deze vacature en kom te werken in en rondom Amsterdam.
wat ga je doen?
Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen. Je zorgt voor een huiselijke sfeer, zodat de kinderen zich veilig voelen. Daarnaast houd je de ontwikkeling van de kinderen en de groep goed in de gaten, want je bent als pedagogisch medewerker verantwoordelijk voor de opvoeding van deze kinderen. Ook houd je contact met de ouders over de ontwikkeling van hun kind(eren) en dit koppel je regelmatig terug. Dit maakt dat je een cruciale rol speelt in de opvoeding en de ontwikkeling van kinderen!
waar doe je dit?
Voor verschillende organisaties in Amsterdam en omgeving zijn we op zoek naar flexibele pedagogisch medewerkers. Je kunt gaan werken in een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of naschoolse opvang. Je wordt ingedeeld op diensten op basis van de beschikbaarheid die jij doorgeeft. Dit kun je wekelijks aanpassen aan het aantal uren dat je wilt werken. Je hebt dus helemaal zelf in de hand hoeveel je werkt!
wie ben je?
   » je hebt een hart voor kinderen
   » je bent flexibel inzetbaar
   » je hebt een diploma als pedagogisch medewerker (bijvoorbeeld SPW 3/4, onderwijsassistent, Pabo, SPH of HBO pedagogiek)
wat bieden wij?
   » een flexibele en betekenisvolle baan
   » de mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen
   » je wordt wekelijks uitbetaald
   » een uurloon tussen de €13,12 en €17,90, afhankelijk van jouw ervaringsjaren (conform CAO in de kinderopvang)
Wij vinden het belangrijk om met jou mee te denken in jouw functie. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om op een vaste basis bij een locatie aan de slag te gaan. Wil je dit liever? Geef dit vooral aan! Dan gaan we hierover met jou in gesprek en kijken we wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast zul je begeleid worden door een jobcoach, zodat je je kunt blijven ontwikkelen in je werk.
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij bij ons als pedagogisch medewerker aan de slag? We leren je graag kennen! Solliciteer direct door op onderstaande knop te drukken en ons een heldere (korte) motivatiebrief en Hervatten op te sturen. Belangrijk: voor ons sollicitatieproces is het verplicht om een referentie in te winnen en een VOG aan te vragen.
Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

contact

Shanice Justus en Pomme van Maren
vacaturesindezorg@nl.randstad.com
020-5042035
   » print
   » verstuur via email
   »
   »
   »
   »

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 11/08/2019 / Viewed 5 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: vacaturesindezorg@nl.randstad.com


Solliciteer online