MENU
  • Gebruikers online : 12
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 424
  • Jobs : 15 733
  • CV : 3 182


    Vacature details


Vacature: Jurist onderwijs- en bestuursrecht Nieuw:

Functie-omschrijving:


Terug naar resultaten
   » Vorige
   » Volgende

Jurist onderwijs- en bestuursrecht

OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Bedrijf
   . Universiteit van Amsterdam (UvA)
Plaats
   . Amsterdam
Begint
   . 04 nov 2019
Online via JBB t/m
   . 04 dec 2019
Functie type
   . Jurist
Bedrijfssector
   . Juridisch, Universiteit/HBO Onderwijs
Solliciteren (de link wordt geopend in een nieuw venster)

De afdeling Juridische Zaken ondersteunt en adviseert het College van Bestuur en het management van faculteiten en centrale eenheden. Zij organiseert de behandeling van bezwaar- en beroepschriften van medewerkers en studenten van de universiteit. Zij adviseert de zeer diverse onderdelen van de UvA bij de implementatie en interpretatie van wet- en regelgeving en jurisprudentie op uiteenlopende gebieden. Het team bestaat uit tien juristen en drie juridisch assistenten. De vacature ontstaat vanwege het vertrek van een van de huidige juristen.

Werkzaamheden


   » De behandeling van bezwaar- en beroepschriften van studenten en ambtelijke ondersteuning als secretaris van het College van Beroep voor de Examens (CBE) en, in voorkomende gevallen, van de Geschillenadviescommissie studentenbezwaren van de universiteit. In het eerste jaar van indiensttreding zal de nadruk liggen op dit onderdeel van de functie en het concipiëren van uitspraken en beslissingen op bezwaar;
   » vertegenwoordiging van het College van Bestuur en het College van Beroep voor de Examens in beroep en hoger beroep, zelfstandig uit te voeren na voldoende ervaring te hebben opgedaan in ondersteuning van de senior onderwijsrecht juristen;
   » adviseren en ondersteunen van het College van Bestuur, de faculteiten en andere eenheden bij onderwijsjuridische vraagstukken;
   » onderhouden van functionele contacten met betrokken functionarissen van faculteiten en eenheden.

Profiel


Je beschikt over een uitstekende schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, bent inhoudelijk en analytisch sterk en zoekt naar oplossingen. Je bent een overtuigende gesprekspartner. Je hebt een coöperatieve en proactieve instelling. Je doorziet het krachtenveld in de organisatie en kan hierop anticiperen. Je hebt een hoog werktempo en weet ook onder druk je werk te plannen en de beoogde resultaten te behalen. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent leergierig en in staat nieuwe materie snel eigen te maken. Je hebt de ambitie om te groeien en je verder te ontwikkelen in de dynamische universiteitswereld.
Daarnaast beschik je over:
   » een afgeronde universitaire opleiding Nederlands recht (mr);
   » aantoonbare kennis van en ervaring met relevante wet- en regelgeving, waaronder in elk geval de Algemene wet bestuursrecht (Awb); kennis van de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW) is een pre;
   » aantoonbaar relevante werkervaring (min. 3 jaar), waaronder in elk geval proceservaring in het bestuursrecht en het opstellen van beslissingen op bezwaar en/of beroep.

Aanstelling


De aanstelling is in tijdelijke dienst voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid volgt een aanstelling voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt, afhankelijk van relevante werkervaring, minimaal €2.709 tot maximaal €4.978 per maand (salarisschaal 10-11) bij een fulltime aanstelling van 38 uur per week. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.
De UvA heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de UvA uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en worden medewerkers gestimuleerd om zich blijvend te professionaliseren.

Inlichtingen


Voor informatie over de functie kun je terecht bij:
   » mevrouw mr. drs. A.R. (Antje) Kuilboer-Noorman, hoofd Juridische Zaken a.i.
T: +31 (0)20 525 4748

Sollicitatie


Als werkgever handhaaft de UvA een beleid van gelijke kansen. We vinden diversiteit belangrijk en zetten ons volledig in om een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt. We koesteren de onderzoekende geest en het doorzettingsvermogen en laten de ruimte om door te vragen. Bij ons vormen nieuwsgierigheid en creativiteit de heersende cultuur.
Je kunt via de gele solliciteerbutton online solliciteren. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op een andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt. 
Wij stellen acquisitie niet op prijs 

Vergelijkbare zoekopdrachten:Jurist,Juridisch,Universiteit/HBO OnderwijsDelen

Delen

Solliciteren (de link wordt geopend in een nieuw venster)
OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Meer zoekresultaten

   »

(Senior) Legal Counsel Real Estate and Constructi?

Interxion via Major, Lindsey & Africa
   »

Advocaat-Medewerker Transactiepraktijk Energy & U?

Bird & Bird LLP via Major, Lindsay & Africa
   »

Schadebehandelaar Zwaar Letsel

Nationale-Nederlanden
   »

Advocaat medewerker Corporate/M&A

HVG Law
   »

Advocaat medewerker Arbeidsrecht

HVG Law

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 11/08/2019 / Viewed 2 times
Contact Informatie
Bedrijf:


Solliciteer online