MENU
  • Gebruikers online : 18
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 439
  • Jobs : 16 117
  • CV : 3 182


    Vacature details


Werkgelegenheid: Magazijnmedewerker:

Functie-omschrijving:


vacature (75 van 3.481)

vorige
vacature (75 van 3.481) volgende

Detail banen

   » 08 november 2019
   » vacaturenummer: 170879

Voor een klant in Den-Bosch zijn wij op zoek naar een logistieke medewerker voor in- en uitgaande goederen. De klant is actief in de bouwmaterialen sector. Zij staan iedere dag klaar voor de professionele vakman om met advies en een uitgebreid assortiment bij te dragen aan slimmer bouwen. 
 
Op de afdeling in - en uitgaande goederen ben jij de spin in het web. Als de klant een bestelling heeft gedaan begint voor jou het echte werk. Je maakt de goederen klaar voor verzenden en bent verantwoordelijk voor de uitgifte hiervan. Maar je begint natuurlijk bij het begin. Jij zorgt dat inkomende goederen gelost worden en controleert of je de juiste goederen hebt ontvangen. De klantbestellingen weet jij overzichtelijk in het magazijn klaar te zetten. Het overige deel zet je klaar om de winkel in te gaan, het is belangrijk dat deze tijdig in de schappen komt te liggen. 
 
Orders gereedmaken is jou niet onbekend. De bezorg, retour en afhaalorders staan al klaar en als een klant jouw hulp nodig heeft, help je ze met het inladen. Naast dat het magazijn er netjes bij staat, is het natuurlijk ook belangrijk dat de gehele administratie kloppend is. 
 
Een schone werkplek is fijne werkplek en een prettige omgeving om voor klanten te komen. Daarom houd jij de afvalstromen in de gaten en zorg je dat het binnen en buitenterrein er netjes uitziet. Ook de uitgifte van pallets en aanhangwagens vallen onder jou verantwoordelijkheid. 
 
Kortom hebben wij een functie voor een echte multi-tasker die warm loopt voor het regelen en organiseren van de werkzaamheden in en rondom het magazijn. Logistieke kennis is een vereiste. Verder ben je van nature een perfectionist die zorgvuldig te werk gaat en zich verantwoordelijk voelt voor het gehele proces. 
 
Voor deze functie is een heftruck certificaat een vereiste! Ze zijn opzoek naar iemand met een mbo-2 richting de logistiek. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar, je kunt werken van maandag t/m zaterdag voor minimaal 24 uur per week/ max 40 uur per week.. Passende arbeidsvoorwaarden conform de cao Hibin  Boven de 21 jaar €9,44 op basis van ervaring kan dit meer worden. 
 
Ben jij de logistiek medewerker die ik zoek? Dan nodig ik jou uit om te solliciteren. Dit kan door op de knop solliciteren te drukken, maar je mag ook altijd bellen naar 0736903370. Je kan ook een email sturen naar  Petry.vorselaars@nl.randstad.com of Ritchie.van.ooijen@nl.randstad.com en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op .
Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

contact

Ooijen, Ritchie van
ritchie.van.ooijen@nl.randstad.com
073-6903370
   » print
   » verstuur via email
   »
   »
   »
   »

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 11/08/2019 / Viewed 3 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: Petry.vorselaars@nl.randstad.com


Solliciteer online