MENU
  • Gebruikers online : 24
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 408
  • Jobs : 15 695
  • CV : 3 182


    Vacature details


Vacature: Employment Counsel bij ACT Commodities (via DPA Legal) Nieuw:

Functie-omschrijving:

Employment Counsel bij ACT Commodities (via DPA Legal)

OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

 

Bedrijf
   . DPA Legal
Plaats
   . Amsterdam
Ref
   . 14214
Begint
   . 10 okt 2019
Online via JBB t/m
   . 09 nov 2019
Functie type
   . Bedrijfsjurist
Bedrijfssector
   . Bedrijfsleven
Solliciteren (de link wordt geopend in een nieuw venster)

 

Ben jij een ervaren Employment Counsel met een sterke internationale focus? Ben jij een échte advisor en kun je het aan om op strategisch niveau mee te denken? Lijkt het je bovendien een uitdaging om voor één van de meest vooraanstaande Global Trading Companies te werken? Dan is ACT Commodities op zoek naar jou!
Je werkomgeving

ACT Commodities is een in 2009 opgerichte Global Trading Company. Het bedrijf is sindsdien enorm gegroeid en telt in Amsterdam inmiddels bijna 100 werknemers. Naast het kantoor in Amsterdam, opereert ACT inmiddels ook vanuit New York, Parijs en Shanghai en groeit de organisatie zowel in Europa, als wereldwijd razendsnel.
ACT Commodities richt zich hoofdzakelijk op de handel in environmental commodities, waarbij je kunt denken aan de handel in certificaten voor renewable energy en carbon emissions. Daarnaast wordt gehandeld in fysieke producten, zoals feedstock voor biofuels.
Het legal team van ACT Commodities in Amsterdam bestaat - naast deze vacature - momenteel uit een General Counsel en twee Legal Counsels.
Wat je gaat doen

Als Employment Counsel bij ACT Commodities word je onderdeel van het ambitieuze legal team in Amsterdam, waarbij je komt te werken vanuit een prachtig pand aan de Zuidas. Je wordt een belangrijke sparring partner voor o.a. de afdeling Human Resources en werkt nauw samen met de HR Director. Je wordt verantwoordelijk voor alles op het gebied van arbeidsrecht in de breedste zin van het woord. Je focus ligt hierbij niet alleen op de Nederlandse vestiging van ACT. Je krijgt namelijk tevens de kans om internationaal te opereren en mee te denken over de HR strategie voor bestaande - en toekomstige - vestigingen van ACT wereldwijd. Naast het arbeidsrechtelijke component, krijg je de kans om jezelf te verbreden en word je het aanspreekpunt voor juridische kwesties op het gebied van IT/IP en Privacy. Je kunt hierbij o.a. denken aan advies over IT-contracten, het beheren van domeinnaam- en merkenregistraties en de bescherming van persoonsgegevens. Je zult hiervoor nauw samenwerken met de CTO. Je rapporteert rechtstreeks aan de General Counsel.
Jouw profiel

Je bent een proactieve, gedreven jurist die denkt in oplossingen. Je voelt je prettig binnen een dynamische, internationale organisatie en bent communicatief vaardig. Je hebt een sterk strategisch inzicht en bent commercieel ingesteld. Bovendien heb je:
   » Een Master degree in Law;
   » Tussen de 5 en 8 jaar werkervaring bij een internationaal advocatenkantoor en/of een internationale organisatie;
   » Gedegen ervaring met Arbeidsrecht;
   » Ervaring met IP/IT en/of Privacy is een pré;
   » Vloeiend in Engels (en bij voorkeur in Nederlands) in woord en geschrift.
Wat je van ons kunt verwachten

Als Employment Counsel bij ACT Commodities krijg je de mogelijkheid om met veel eigen verantwoordelijkheid aan de slag te gaan. Je krijgt de kans het juridische vak op het hoogste niveau uit te oefenen samen met professionele, ambitieuze collega's. Bovendien krijg je:
   » Een competitief salaris;
   » Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
   » Een uitdagende rol binnen een snelgroeiende werkomgeving;
   » Zeer goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
   » Heel gezellige teamuitjes en wekelijkse vrijdagmiddagborrels.

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 10/15/2019 / Viewed 2 times
Contact Informatie
Bedrijf:


Solliciteer online