MENU
  • Gebruikers online : 16
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 408
  • Jobs : 15 695
  • CV : 3 182


    Vacature details


Gelegenheid: Verkoop & Service Adviseur Bedrijven:

Functie-omschrijving:


vacature (70 van 3.756)

vorige
vacature (70 van 3.756) volgende

Detail banen

   » 15 oktober 2019
   » vacaturenummer: 166057

Werken als binnendienst medewerker verkoop en service bij een mooie dynamische werkgever in Breda?
Wat ga je doen?
Wij zoeken per januari een Cliënt Service Employee. In deze rol bouw je continue aan de relatie et klanten en berijders. Je adviseert en begeleidt (nieuwe) leaserijders bij de selectie van een nieuwe lease auto en adviseert hun in diverse vraagstukken omtrent mobiliteit. Daarnaast breng je offertes uit en volgt deze op. Je draagt zorg voor de uitvoer van klant specifieke leaseregelingen en vragen beantwoord je via telefoon en mail. Daarnaast ben je continue bezig om de klanttevredenheid te borgen. Concreet betekent dit dat je veel klantcontact hebt zowel telefonisch als per mail. Je adviseert de klant, ondersteunt de klant bij het gebruik van onze online tool en komt met oplossingen op vraagstukken.
Wat neem je mee?
Ten eerste heb je een positieve instelling en denk je in kansen en oplossingen want daar ga jij van stralen. Je werkt planmatig om al jouw klanten regelmatig te spreken en dat geeft je energie. Je bent in staat om zelfstandig bezig te zijn en maakt graag en gemakkelijk verbinding. Jouw gedrag, enthousiasme en ideeën inspireren anderen. Je behandelt mensen op een manier waarop je zelf behandeld wilt worden. Een gemotiveerd team om je heen geeft jou vleugels en jij op jouw beurt draagt graag bij aan het grotere geheel. Jouw sterke communicatieve vaardigheden stellen je in staat om optimaal mensen te bedienen en daar haal jij je plezier uit.
Verder heb je MBO+ werk- en denkniveau en neem je enkele jaren relevante werkervaring mee. Maar ook starters zijn welkom om te reageren.
Het bedrijf
De manier waarop we denken over mobiliteit verandert snel. Vertrouwen vormt de kern van onze klantrelaties. Er is een team van gepassioneerde ambassadeurs voor nodig om op basis van dat vertrouwen onze organisatie te laten groeien. Ben jij op zoek naar een rol waarin je het vertrouwen krijgt om je commerciële vaardigheden in te zetten en verder te ontwikkelen? Zoek je een uitdagende rol waarbij succes altijd wordt erkend en beloond, waarbij je bouwt aan mobiliteit van de toekomst? Dan hebben wij een mooie rol in onze organisatie voor jou.
 
Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

contact

Jong, Cathelijne de
susanne.schat@nl.randstad.com
076-5333737
   » print
   » verstuur via email
   »
   »
   »
   »

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 10/15/2019 / Viewed 4 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: susanne.schat@nl.randstad.com


Solliciteer online