MENU
  • Gebruikers online : 12
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 211
  • Jobs : 14 708
  • CV : 3 182


    Vacature details


Gelegenheid: Projectleider Gebiedsontwikkeling:

Functie-omschrijving:


Projectleider Gebiedsontwikkeling

 

   » Naaldwijk
   » 32 - 36 uur
   » 2795 - 4859
   » HBO

 

32 - 36 uur

Informatie
Als projectleider gebiedsontwikkeling ben je integraal verantwoordelijk voor het realiseren van projecten op het gebied van woningbouw, bedrijfsterreinen, groen, recreatie en infrastructuur. Ook zullen projecten die in een verkenning en studie zijn, tot je werkpakket horen.

Je onderhandelt met marktpartijen, overlegt met inwoners en stakeholders in je project en je zorgt ervoor dat overeenkomsten met marktpartijen gesloten worden. Verder stuur je en draag je zorg voor de voortgang, het resultaat, het budget, de kwaliteit, het omgevingsmanagement en de informatievoorziening van je project. Je geeft leiding aan projectmedewerkers. Het zorgen voor planningen, begrotingen en diverse rapportages en het opstellen van nota's voor B&W en de gemeenteraad horen ook tot je werkzaamheden. Hierin initieer, communiceer, coördineer en evalueer je alle werkzaamheden die nodig zijn om een project te laten slagen.

Dit alles doe je door het toepassen van projectmatig werken: dit draag je uit naar je collega's zowel binnen het team als daarbuiten.

Eisen van de banen
   » Je beschikt over een HBO werk en denkniveau.
   » Je hebt een opleiding gevolgd op het gebied van planologie, projectmanagement en/of locatie- en gebiedsontwikkeling. De opleiding heb je afgerond met een diploma;
   » Je kunt uitstekend projectmatig werken;
   » Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar aantoonbare werkervaring met projectmatig leidinggeven aan gebieds- /locatieontwikkelingen; Door je sterke communicatieve vaardigheden en energieke karakter denk je in oplossingen. Je zoekt - organisatie breed - samenwerking op, vindt het vanzelfsprekend om betrokken te zijn en bereikt doelen en resultaten daardoor (ogenschijnlijk) moeiteloos. Je bent tactisch goed onderlegd en je beschikt over politieke sensitiviteit. Daarnaast ben je gewend in een complexe bestuurlijke omgeving te werken, waardoor je voor je projecten gaat staan en zelfstandig werkt.


   » flexibele werktijden.
   » mogelijkheid om thuis te werken.
   » een goede pensioenregeling.
   » uitgebreide faciliteiten op het gebied van opleiding (waaronder de Westlandse School)
   » het individueel keuzebudget met o.a. de mogelijkheid tot koop van vakantie-uren en aanschaf van een fiets.
   » laptop en telefoon van de zaak.
   » goede werkomstandigheden. Bij gebleken geschiktheid kan het salaris oplopen tot € 4.859,00 bruto per maand bij een dienstverband van 36 uur. Het betreft een functie voor 32 - 36 uur per week voor de periode van een jaar. Bij goed functioneren is er na 1 jaar uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.


Wil je meer informatie, neem dan contact op met Sandra Smits, senior projectleider bij team Gebiedsontwikkeling via Telefoon nummer (0174) 67 2576 of (06) 5050 3721.

De gesprekken worden op een nader te bepalen tijdstip ingepland.

Interesse in deze functie, solliciteer dan voor 11 oktober 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie, wordt niet op prijs gesteld.

Over Gemeente Westland
Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit Concern control en eenheid Bureau gemeentesecretaris.

Cluster Ruimte
De collega's die werkzaam zijn binnen dit cluster houden zich bezig met het ontwikkelen, initiëren en invulling geven aan ruimtelijke ontwikkelingen. Zij zorgen voor het tot stand brengen én op peil houden van een kwalitatief hoogwaardige leefomgeving. Dit is inclusief beheer, onderhoud, toezicht, handhaving en omgevingsmanagement. Deze veelzijdige werkzaamheden zijn verdeeld over 7 teams. De sturingsprincipes van het cluster zijn lijnmanagement, procesmanagement, projectmanagement en programmamanagement.

Team Gebiedsontwikkeling
Bij het team Gebiedsontwikkeling werken projectleiders, projectondersteuners, planeconomen en aan- en verkopers. Het gaat hierbij om o.a.:
   » Woningbouwprojecten;
   » Projecten om bedrijventerreinen te realiseren;
   » Projecten met een gemeentelijke grondexploitatie;
   » Grotere projecten van marktpartijen waarbij de gemeente faciliteert;
   » Projecten die met gemeentelijke middelen worden gefinancierd. Dit zijn onder andere projecten op infrastructureel gebied. Het team stuurt deze projecten aan en draagt actief bij aan de verbetering van de interne en externe samenwerking in gebiedsontwikkeling en projectmanagement.

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: >Naaldwijk Ander
Adres: >Naaldwijk
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 10/10/2019 / Viewed 10 times
Contact Informatie
Bedrijf:


Solliciteer online