MENU
  • Gebruikers online : 12
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 211
  • Jobs : 14 715
  • CV : 3 182


    Vacature details


Vacature: HR consulent met recruitmentkwaliteiten:

Functie-omschrijving:


HR consulent met recruitmentkwaliteiten

 

   » Bilthoven
   » 32 - 36 uur
   » 2411 - 3485
   » HBO, MBO

 

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan waarin je een bijdrage aan de samenleving kunt leveren en nieuwe carrièrestappen kunt maken? Een functie waarin je zelfstandig én samen met enthousiaste collega's aan de slag gaat? Waarbij je zelf jouw balans tussen werk en privé kunt organiseren? Dat kan in De Bilt! Wij zoeken per 1 november een:

HR consulent
met recruitmentkwaliteiten
voor 32 - 36 uur per week

Zó werkt het in De Bilt
Bij de gemeente De Bilt werk je aan uitdagende maatschappelijke opgaven in een ambitieuze regio. Samen met zo'n 250 collega's lever je een relevante bijdrage aan de samenleving. Daar zet je je 100% voor in. Je kunt tegen een stootje en ziet uitdaging in het werken in een politiek-bestuurlijke omgeving. Je werkt vanuit een team met verschillende disciplines, dicht bij je klanten: de medewerkers en leidinggevenden.
Wat ga je doen?
Je biedt ondersteuning bij alle activiteiten die op een HR-afdeling plaatsvinden en fungeert als vraagbaak voor de medewerkers en leidinggevenden. Samen met de andere twee HR consulenten ondersteun je de 3 HR adviseurs en zorg je ervoor dat de werkzaamheden van de personeels- en salarisadministratie vlekkeloos verlopen. Dat betekent accuraat en efficiënt (samen) werken in een organisatie die volop in beweging is en waar met minder middelen de kwaliteit van de dienstverlening op een goed niveau moet blijven.
Het is een brede functie waarbij je op alle terreinen van het HR-vlak je bijdrage kunt leveren. Gezien de krapte op de arbeidsmarkt zal het accent de eerste tijd vooral liggen op ondersteuning bij werving en selectie van nieuwe medewerkers. Nieuw talent benader je via verschillende kanalen zoals LinkedIn en Hervatten-databases, of via indirecte kanalen als vakbeurzen en netwerkbijeenkomsten en je enthousiasmeert ze over de vacatures bij de gemeente. Je hebt een rol bij de arbeidsvoorwaardengesprekken met nieuwe medewerkers en je zorgt ervoor dat de aanstelling van de nieuwe medewerker administratief verwerkt wordt.
Per 1 januari 2020 wordt een nieuw E-hrm systeem geïmplementeerd, dus is het belangrijk dat jij energie krijgt van het verbeteren van werkprocessen.
Ook op het gebied van opleidingen, personeelsgesprekken en functiewaardering kun je je steentje bijdragen. Deze functie is dan ook een mooie kans om in het HR-vak te groeien. Met een goed opleidingsniveau en de juiste mentaliteit kun je je bij onze organisatie uitstekend ontwikkelen en wie weet op termijn doorgroeien naar een zwaardere HR-rol.
Wat verwachten we?
Je bententhousiast, dienstverlenenden houdt van aanpakken. Je bouwt graag mee aan een professioneel HR team. Je bent proactief en als je ergens tegen aanloopt ga jij op zoek naar de juiste oplossing. Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent een team player, maar je kunt ook prima zelfstandig werken. Je bent iemand die met druk kan omgaan en gewend is aan deadlines. Je hebt cijfermatig inzicht, bent accuraat en integer in het omgaan met vertrouwelijke informatie.

Je hebt een afgeronde opleiding op MBO+ of HBO niveau richting P&O en ervaring met (digitale) werving en arbeidsmarktcommunicatie. Ervaring met personeelsadministratie is een pré.

Wat bieden we?
De gemeente De Bilt is een organisatie waarbinnen we elkaar waarderen en inspireren. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden helpen bij het bewaken van de balans tussen werk en privé. Je kunt je bij ons verder ontwikkelen. Er is veel vrijheid om je werk in te vullen. Je kunt tijd- en plaats-onafhankelijk werken, al ontmoeten we elkaar ook graag in het goed bereikbare en toegankelijke gemeentekantoor.
Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden we een salaris van maximaal € 3.485,- (schaal 8) bruto per maand. Bedragen gelden bij een 36-urige werkweek (salarispeil 1 oktober 2019). De aanstelling is in eerste instantie tijdelijk voor één jaar, met perspectief op een vaste aanstelling.
Naast het salaris krijg je een individueel keuzebudget (IKB) (17,05% van je salaris) dat je kunt besteden voor de aankoop van verlofuren, de aanschaf van een fiets, het volgen van een opleiding of de uitruil van vakbondscontributie. Je kunt het keuzebudget uiteraard ook laten uitbetalen.

Vragen over de functie en procedure?
De eerste gespreksronde zal plaatsvinden in week 42.
Nadere informatie kun je inwinnen bij Monique Hoogduin, Sr. HR adviseur (030-2289605)

Heb je interesse?
Solliciteer direct online, je sollicitatiebrief en Hervatten kun je tot en met 9 oktober 2019 sturen naar t.a.v. Monique Hoogduin, sr. HR adviseur.

Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op: www.debilt.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: >Bilthoven Ander
Adres: >Bilthoven
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 10/09/2019 / Viewed 8 times
Contact Informatie
Bedrijf:


Solliciteer online