MENU
  • Gebruikers online : 13
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 229
  • Jobs : 14 364
  • CV : 3 182


    Vacature details


Gelegenheid: Administratief medewerker:

Functie-omschrijving:


vacature (66 van 3.687)

vorige
vacature (66 van 3.687) volgende

Detail banen

   » 09 oktober 2019
   » vacaturenummer: 165178

Voor een groot internationaal bedrijf in Ijsselstein zijn wij per direct op zoek naar een Archiefmedewerker! Ben jij kritisch, staat secuur werken bij jou hoog in het vaandel en houd je er van om met een informele werksfeer te werken? Klik dan op de sollicitatie button!
ARCHIEFMEDEWERKER - 32-40 UUR - OPDRACHT TOT EINDE JAAR- V.A. €11,- PER UUR - IJSSELSTEIN
Voor een grote internationale opdrachtgever in dataverwerking voor bedrijven in de olie- en gaswinning, zijn wij op zoek naar een flexibele en toegewijde archiefmedewerker voor 32 tot 40 uur per week. De opdrachtgever streeft naar een duurzame manier van werken waarbij veiligheid en integriteit belangrijk zijn. In de functie Data Entry kom je te werken bij de afdeling ‘Indexing Service' waar je een onmisbare rol speelt en met vijf collega's komt te werken. Je zal daarnaast ook veel zelfstandig aan de slag gaan. De organisatie is niet hiërarchisch verdeeld, wat resulteert in een fijne informele werksfeer en laagdrempelige samenwerking. 
 
Wat ga je doen?
Je zult in deze functie onderdeel zijn van de Indexing Service, waarbij je snel moet kunnen schakelen. Er wordt gewerkt met meerdere systemen, waaronder Sharepoint. In deze functie zal je via de systemen documenten inscannen, documenteren en archiveren. Er wordt veelal gecommuniceerd via Outlook en via dit middel zal je intensief samenwerken met andere afdelingen en (externe) aanvragers. De service die je biedt is continue in ontwikkeling, dus het is van belang om flexibel om te gaan met eventuele veranderingen in de spelregels hiervan.
Ben jij de perfecte kandidaat?
Jij bent de ideale Data Entry medewerker met minimaal MBO werk- en denkniveau en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je staat stevig in je schoenen en weet te levelen met de verschillende niveaus die je tegenkomt in jouw functie. Het werken in een team vind je leuk, maar je kunt ook prima zelfstandig aan de slag gaan. Je bent ook bekend met het werken met Outlook en Word (Excel is een pré). Er gelden specifieke veiligheidsmaatregelen en om deze reden worden er twee integriteitstesten afgenomen. De werktijden zijn van 08:00 tot 16:30 uur.

Wat bieden wij jou?
Ten eerste zal deze ervaring natuurlijk een mooie toevoeging zijn voor je Hervatten. Naast de fijne informele sfeer en de vrijheid die je krijgt bij goed functioneren staat er natuurlijk ook een financiële vergoeding tegenover; je ontvangt een salaris van  €11,- per uur (in overleg). Ook ontvang je een kilometervergoeding van 19 cent per km (vanaf 10 km).

Hoe kun je solliciteren? Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en lijkt de vacature je leuk? Reageer dan direct via de 'solliciteren' button. Ben je nog niet helemaal overtuigd of heb je nog aanvullende vragen? Neem dan gerust contact op met Linda of Yannick op 030-6078020 of via houten.nieuwegein@nl.randstad.com.
Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

contact

Lisa, Linda en Yannick
houten.nieuwegein@nl.randstad.com
030-6078020
   » print
   » verstuur via email
   »
   »
   »
   »

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 10/09/2019 / Viewed 7 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: houten.nieuwegein@nl.randstad.com


Solliciteer online