MENU
  • Gebruikers online : 10
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 229
  • Jobs : 14 364
  • CV : 3 182


    Vacature details


Gelegenheid: Technisch Specialist - Son - Son:Van den Udenhout Groep

Functie-omschrijving:

Technisch Specialist - Son

Plaats

Son

Werkgever

Van den Udenhout Groep

Vacature Technisch Specialist - SonHeb jij passie voor auto's en kun jij als geen ander ingewikkelde storingen oplossen?

Detail banen
Voor onze vestiging in Son zijn wij op zoek naar een Eerste monteur/Eerste autotechnicus (niveau 4) of Technisch Specialist (met APK bevoegdheid). Bij gebleken geschiktheid is er een mogelijkheid voor een opleidingstraject tot Diagnose Specialist bij de Volkswagen importeur.

Zomaar een werkdag bij
Je komt 's ochtends aan in de werkplaats en klokt in dat je aanwezig bent. Je meldt je bij je voorman en samen nemen jullie door welke klussen er vandaag voor jou op de planning staan. Jij bent de specialist in de Volkswagen werkplaats als het gaat om het oplossen van ingewikkelde storingen en technische problemen die net een stapje verder gaan. Je pakt je gereedschapskist en begint met een VW Passat waar meerdere storingslampjes branden. Vakkundig ga jij op onderzoek uit. Hierbij gebruik je de nodige test- en meetapparatuur. Als je alles weer goed hebt afgesteld en ingeregeld kan de klant weer met een veilig gevoel de weg op. Wanneer de klant de auto op komt halen vraagt de service adviseur jou om nog wat vragen van de klant te beantwoorden. Zo verlaat er mede dankzij jou weer een tevreden klant de garage. Daarna ga je bij een VW Golf GTE een apk keuring verrichten. Zorgvuldig inspecteer je de auto op alle voorgeschreven punten en breng je advies uit. De service adviseur overlegt de punten met de klant, waarna jij overgaat tot reparatie en vervolgens de apk afmeldt. Je ruimt je werkplek netjes op, want na de lunch vertrek je naar de importeur voor jouw trainingsprogramma.

Kortom, een dag vol hectiek en dynamiek en waarbij je een wezenlijk onderdeel vormt van de bedrijfsvoering van een bourgondisch autobedrijf metruim 600 medewerkers.

Profiel Technisch Specialist - SonEisen van de banen
   » Een opleiding tot eerste automonteur / eerste autotechnicus of technisch specialist (niveau 4)
   » APK bevoegdheid, STEK en/of andere diploma's is een pré
   » Enkele jaren werkervaring in reparatie en onderhoud aan auto's, bij voorkeur binnen een dealerbedrijf
   » Rijbewijs B
Persoonlijke vaardigheden
   » Leergierig en ambitieus
   » Doorzettingsvermogen
   » Een Flexibele instelling
   » Geen 9 tot 5 mentaliteit
   » Goede communicatieve en sociale vaardigheden
   » Een teamplayer-mentaliteit

AanbodVan den Udenhout als werkgever
Van den Udenhout is De Nieuwe Dealer. Wij bieden een baan in een dynamische organisatie met een team van ruim600 medewerkers. Wij hebben gezamenlijk één doel, de klantbeloften Veiligheid, Zekerheid, Ontzorgen, Voordeel en Gastvrij verwezenlijken! Van den Udenhout geeft jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen, op persoonlijk én werkinhoudelijk vlak. Met behulp van Pon Academy faciliteren wij allerlei producttrainingen en persoonlijke online ontwikkelprogramma's. Met VDU Fit zorgen wij ervoor dat onze medewerkers met nog meer energie aan het werk gaan. Tot slot vinden wij naast hard werken, plezier heel belangrijk en wij vieren in ons bourgondische bedrijf dan ook alle successen met elkaar. VDU Talents biedt de mogelijkheid om vanuit je persoonlijke ambitie een actieve bijdrage te leveren aan de organisatie. Wij bieden daarnaast een marktconforme beloning met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Opleiding en ontwikkeling vinden wij erg belangrijk en daarom bieden wij daar vele mogelijkheden voor:
   » Als je doorgroeit vanuit Eerste Monteur naar Diagnose Specialist dan stellen we een budget van bijna 8.000 beschikbaar waarmee we in een periode van ongeveer 1,5 jaar wordt opgeleid.
   » Als je doorgroeit vanuit Diagnose Specialist naar Master Technician dan stellen we een budget van bijna € 10.000 beschikbaar waarmee je in een periode van 2 jaar wordt opgeleid.

Aanvraagprocedure

Heb je interesse in deze functie, of wil je eens vrijblijvend een kijkje komen nemen in onze werkplaats in Son. Kom gerust eens langs. Je kunt vragen naar Frans van Kaathoven.
Je kunt ook bellen of appen naar 0630484027 of mail je contactgegevens naar solliciteren@udenhout.nl. Dan nemen wij contact met je op!

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Frans van Kaathoven, op Telefoon nummer 073-6464444.

Kijk ook eens bij onze andere vacatures op: www.werkenbijvandenudenhout.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt zeker niet op prijs gesteld.

werkgever


Van den Udenhout Groep is de Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, ?KODA, Cupra en Kalkhoff dealer van Zuid-Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Den Bosch, Son, Oss, Veghel, Helmond en Veldhoven. Gastvrijheid, vakmanschap, klantvriendelijkheid en servicegerichtheid zijn belangrijke pijlers voor de tot dusver behaalde successen. Naast de verkoop en het onderhoud van onze merken biedt de Van den Udenhout Groep een scala aan diensten zoals autoverhuur, schadeherstel, Fleetsales, Finance & Insurance, alsmede lease. Daarnaast hebben wij een universele garage voor onderhoud, te weten De Garage Boxtel.

 

Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Snel zoeken
Trefwoord

 
titelomschrijvingprofiel cultuursalariskorte omschrijvingreferentienummerBedrijfsnaam
Regio
------DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord -HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-HollandRandstadLandelijkBeneluxInternat ionaal
Meer zoekopties

Uitgebreid zoeken

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Son Ander
Adres: Son
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 10/09/2019 / Viewed 2 times
Contact Informatie
Bedrijf: Van den Udenhout Groep
E-mail: solliciteren@udenhout.nl


Solliciteer online