MENU
  • Gebruikers online : 15
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 215
  • Jobs : 15 277
  • CV : 3 182


    Vacature details


Vacature: Voorbewerker / Spuiter UAS Eindhoven - EINDHOVEN:UAS Schadeherstel

Functie-omschrijving:

Voorbewerker / Spuiter UAS Eindhoven

Plaats

EINDHOVEN

Werkgever

UAS Schadeherstel

Vacature Voorbewerker / Spuiter UAS EindhovenBinnen onze vestiging vervult de voorbewerker/spuiter een essentiŽle rol. Daarom zoeken wij een flexibele, gemotiveerde persoon. Jouw werkzaamheden bestaan uit:
• Het zelfstandig voorbewerken van de te spuiten auto' s en onderdelen, zoals schuren, reinigen en afplakken.
• Het zelfstandig kleur bepalen van de te spuiten delen.
• Het zelfstandig spuiten van auto's en onderdelen.
• Het bijhouden en controleren van de spuitinventaris, waaronder het spuitgereedschap, de spuitcabine en voorraden zoals filters, lakken, schuurmiddelen, etc.
• Het in de grondverf spuiten van auto's en onderdelen.
• Het uitpakken van gespoten auto's en onderdelen.
• Het signaleren en doorgeven van eventueel meerwerk aan de leidinggevende.
• Zorgen voor orde en netheid in de werkplaatsafdeling, het onderhouden en schoonmaken van eigen gereedschap en werkplaatsgereedschap.

Profiel Voorbewerker / Spuiter UAS EindhovenVoor de functie van voorbewerker/spuiter zoeken wij een proactieve en klantgerichte kandidaat. Je beschikt over een MBO-opleiding niveau 3 of je hebt aantoonbare werkervaring. Je steekt graag de handen uit de mouwen en je gaat creatief en oplossingsgericht te werk. Je staat altijd op voor nieuwe methodes, volgt graag trainingen en werk je graag in teamverband.

AanbodWij bieden jou de cultuur van een professionele regionale schadeketen in een internationaal sterke organisatie. Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers de kansen te bieden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Daarbij bieden wij jou een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij hebben een team van professionals die onze klanten begrijpen.

AanvraagprocedureBen jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met Hervatten naar Helga Beerten, h.beerten@uas-schadeherstel.nl Als u meer informatie wilt en vragen over de functie kun je bellen met 040-2122565.

werkgeverUAS Eindhoven voert autoschadeherstelwerkzaamheden uit voor klanten van alle verzekeraars. Op de vestiging zorg jij samen met je collega's voor een vlotte afhandeling van de schadestroom door duurzaam en kwalitatief hoogwaardig schadeherstel. UAS is onderdeel van Emil Frey Nederland N.V. , ťťn van de grootste Automotive dealerholdings van Nederland. UAS Eindhoven werkt dan ook veel samen met Nefkens Brabant, de grootste Peugeot dealer van het zuiden. Emil Frey Nederland is naast Nefkens Peugeot ook bekend van Ekris BWM & Mini, Pouw Volkswagen & Audi, Hyundai Wittenberg, Honda De Bois, Terwolde Renault & Dacia en Emerpark CitroŽn & DS.

 

Zoek en vind jouw Automotive baan

De meeste keus, de beste baan

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive?

De meeste keus, de beste baan

Snel zoeken
Trefwoord

 
titelomschrijvingprofiel cultuursalariskorte omschrijvingreferentienummerBedrijfsnaam
Regio
------DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord -HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-HollandRandstadLandelijkBeneluxInternat ionaal
Meer zoekopties

Uitgebreid zoeken

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: EINDHOVEN Noord-Brabant
Adres: EINDHOVEN
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 10/09/2019 / Viewed 1 times
Contact Informatie
Bedrijf: UAS Schadeherstel
E-mail: h.beerten@uas-schadeherstel.nl


Solliciteer online