MENU
  • Gebruikers online : 17
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 229
  • Jobs : 14 364
  • CV : 3 182


    Vacature details


Vacature: Juridisch medewerker Handhaving:

Functie-omschrijving:

Juridisch medewerker Handhaving

OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

 

Bedrijf
   . Gemeente Krimpenerwaard
Plaats
   . Stolwijk
vergoeding
   . N.O.T.K
Ref
   . 143493
Begint
   . 02 okt 2019
Online via JBB t/m
   . 30 nov 2019
Functie type
   . Juridisch medewerker
Bedrijfssector
   . Gemeente, Juridisch
Solliciteren (de link wordt geopend in een nieuw venster)

 

Gemeente Krimpenerwaard heeft een vacature voor een
 
Juridisch medewerker Handhaving
 
 
28 uur

Zie je het al voor je?
Je hebt een handhavingstraject van voor tot achter succesvol begeleid. De betrokken partijen zijn tevreden over de uitkomst en dan met name op de manier waarop je het hebt aangepakt.

Algemeen
De gemeente Krimpenerwaard is een gemeente met 55.666 inwoners, bestaande uit elf kernen en een oppervlakte van ruim 164 km². Een gemeente die staat voor ruimte, rust en groen met een hoog voorzieningenniveau. De gemeente wil zich stevig positioneren in de regio en een sterke verbinding aangaan met de omgeving. Dit betekent dat wij de samenwerking zoeken met onze inwoners, het bedrijfsleven, het maatschappelijk middenveld, buurgemeenten en medeoverheden.

Binnen de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling zijn wij op zoek naar een juridisch medewerker handhaving.

Hoe ziet de afdeling eruit?
De afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling is een grote brede afdeling waarin de huidige dynamiek van de samenleving is terug te vinden. De afdeling is verdeeld in vier teams: Beleid, Toezicht en Handhaving, Vergunningen en RO&projecten. Deze vacante functie valt binnen het team Toezicht en Handhaving.

Wat doe je
Als juridisch medewerker handhaving binnen de afdeling RO lever je primair een bijdrage aan een veilige en leefbare (woon)omgeving.
Je hanteert daarbij als strategie inwoners en instellingen te overtuigen van het nut en de noodzaak van de regels waardoor deze regels ook worden nageleefd. Dit doe je zowel binnen het vakgebied Omgevingsrecht, APV, bijzondere wetten, als binnen de overige beleidsterreinen van de afdeling.

Je adviseert de afdeling en het bestuur over het te voeren handhavingsbeleid en de uitvoering ervan. Dit doe je door ontwikkelingen te volgen binnen het vakgebied en deze te vertalen naar gedragen oplossingen voor zowel het bestuur als voor de inwoners en instellingen van Krimpenerwaard. Je coördineert integrale handhaving en toezicht, zorgt ervoor dat verschillende vakdisciplines nauwer samenwerken en de geplande resultaten zichtbaar worden gehaald.

Wie ben je
Je hebt een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van Bestuursrecht, Wet op de Ruimtelijke Ordening en Omgevingsrecht of WO rechten, specialisatie Bestuursrecht. Je hebt minimaal twee jaar ervaring in het vakgebied Omgevingsrecht. Een opleiding in mediationvaardigheden is een pré.

Je staat met veel plezier en toewijding voor je vak en bent iemand die dit overdraagt aan anderen. In overlegsituaties met uiteenlopende gesprekspartners als bestuur, inwoners, instellingen, overheden, regionale projectgroepen en dergelijke, val je terug op jouw uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent ondernemend en positief ingesteld. Iemand met organisatorische kwaliteiten en creatief in het bedenken van vernieuwende oplossingen.

Wie je verder bent, lezen we graag in jouw motivatie voor deze sollicitatie. Geef hierbij aan welke eigenschappen en vaardigheden je voor deze functie geschikt maken.

vergoeding
Naast inhoudelijke uitdagingen bieden we jou een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.362,- bruto per maand (functieschaal 10) bij een 36-urige werkweek.

Daarnaast kent de gemeente het Individueel Keuze Budget (IKB). Over het bruto maandsalaris wordt maandelijks 17,05% IKB opgebouwd (vakantiegeld, eindejaarsuitkering, levensloopbijdrage). Je kunt dit bijvoorbeeld (maandelijks) uit laten betalen, gebruiken om extra verlof te kopen of inzetten voor een opleiding of je vakbondscontributie.

Meer informatie
Als u meer informatie wilt over de functie kun je contact opnemen met Marieke Schep, coördinator Ruimtelijke Ontwikkeling. Zij is bereikbaar via het Klantcontactcentrum, op Telefoon nummer 14 0182.

Solliciteren op de functie Juridisch Medewerker Handhaving
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur je Hervatten en motivatie vóór 16 oktober 2019 via de button - Toepassing - naar de afdeling P&O van gemeente Krimpenerwaard. Wij reageren dan zo snel mogelijk!
 
 
Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
 

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 10/09/2019 / Viewed 2 times
Contact Informatie
Bedrijf:


Solliciteer online