MENU
  • Gebruikers online : 17
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 229
  • Jobs : 14 364
  • CV : 3 182


    Vacature details


Werkgelegenheid: Junior juridisch adviseur Nieuw:

Functie-omschrijving:

Junior juridisch adviseur

OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

 

Bedrijf
   . DPA Legal
Plaats
   . Den Haag
Ref
   . 14191
Begint
   . 08 okt 2019
Online via JBB t/m
   . 07 nov 2019
Functie type
   . Jurist
Bedrijfssector
   . Overheid
Solliciteren (de link wordt geopend in een nieuw venster)

 

In deze rol ben je het juridische aanspreekpunt binnen KOOP voor uiteenlopende juridische vraagstukken.
Je werkomgeving

DPA verbindt professionals met de wereld van werk. In de expertisedomeinen waar wij op focussen en in excelleren. Beursgenoteerd, maar nog steeds eigenzinnig en vol karakter. Ons vakgebied overheidsjuristen is gespecialiseerd in de bemiddeling van tijdelijke en vaste juridische professionals voor de overheid in de breedste zin van het woord.Onze hardwerkende, loyale, no-nonsense professionals werken doorlopend op mooie uitdagende opdrachten door heel Nederland waarin zij bijdragen aan de maatschappij en ruimte om ons heen.
Past deze functie niet helemaal bij jou, maar ben jij wel een echte overheidsjurist? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken die bij jouw toekomstplannen passen. Zzp'ers zijn natuurlijk ook van harte welkom om te reageren.
Wat je gaat doen

In deze rol ben je het juridische aanspreekpunt binnen KOOP voor uiteenlopende juridische vraagstukken. De nadruk ligt op het adviseren rondom het wijzigingsvoorstel voor de Bekendmakingswet. Je maakt onderdeel uit van het projectteam Wijziging Bekendmakingswet en hebt hierbinnen een belangrijke rol in het vertalen van juridische teksten naar de techniek. Denk hierbij aan het vertalen van wet- en regelgeving naar functionele eisen in de KOOP-systemen en het opstellen van praktische en begrijpelijke teksten ten behoeve van handleidingen, communicatie naar decentrale overheden en burgers. In deze rol neem je deel in verschillende werkgroepen over specifieke onderdelen van de wet, zoals digitale ter inzage, anonimiseren en metadata. Daarnaast ben je de link tussen KOOP en de wetgever. Je legt vraagstukken voor aan de wetgever met suggesties voor interpretatie vanuit de praktijk. Ook denk je mee en lever je input voor de wet- en regelgeving. Voor al je werkzaamheden is het belangrijk je goed te kunnen verplaatsen in decentrale overheden en burgers. Je staat open voor iedereen en denkt mee in mogelijkheden en oplossing en niet in de juridische beperkingen.
Jouw profiel
   »
Je beschikt over een afgeronde Master Staats- en Bestuursrecht;
   »
Je beschikt over de benodigde kennis t.b.v. het adviseren over wet- en regelgeving aanpassingen;
   »
Je beschikt over minimaal 1 jaar werkervaring.
Wat je van ons kunt verwachten

DPA biedt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze professionals worden door ons enthousiaste team van recruiters, accountmanagers en HR-officers intensief begeleid gedurende hun loopbaan. Zo organiseren wij diverse trainingen, workshops en kennisbijeenkomsten waarbij persoonlijk contact voorop staat. Ook kun je je vakinhoudelijke kennis verdiepen door middel van het volgen van bijv. een Grotius opleiding.
Onze juridische professionals bieden wij uitdagende en afwisselende opdrachten bij de Rijksoverheid, provincies, gemeentes, waterschappen en omgevingsdiensten. Opdrachtgevers waarmee wij nauwe banden hebben. Zo vinden wij voor iedere professional de ideale werkplek!Samen met professionele en ambitieuze collega's draag jij bij aan de maatschappij en ruimte om je heen. DPA biedt je daarbij ook:
   » Een uitstekend primair- en secundair arbeidsvoorwaardenpakket;
   » Een netwerk van juristen in jouw vakgebied waarmee je kunt sparren;
   » (Digitale) kenniscommunity;
   » Carrièrebegeleiding;
   » Informele borrels/ teamuitjes;
   » Een niet-ziek-zijn bonus.

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 10/09/2019 / Viewed 2 times
Contact Informatie
Bedrijf:


Solliciteer online