MENU
  • Gebruikers online : 13
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 211
  • Jobs : 14 693
  • CV : 3 182


    Vacature details


Vacature: medewerker klantenservice telefonisch , Gemeente Den Haag SZW:

Functie-omschrijving:


vacature (71 van 3.676)

vorige
vacature (71 van 3.676) volgende

Detail banen

   » 09 oktober 2019
   » vacaturenummer: 165056

Ben jij die efficiënte en flexibele medewerker die begrijpt hoe je een klant tevreden kan stellen? Dan is de Frontoffice Klantenservice SZW van de gemeente Den Haag op zoek naar jou! Als Medewerker Frontoffice verzorg je de optimale eerstelijns informatievoorziening aan de Haagse burgers en instellingen over producten en diensten van de afdeling Klantenservice SZW.

Wat ga je doen?
Je zorgt voor een goede bereikbaarheid van de klantenservice en je zorgt ervoor dat klanten op een efficiënte, klantvriendelijke en positieve manier te woord worden gestaan. Het maken van afspraken met klanten, het doorverwijzen of doorverbinden naar de juiste specialisten van de mid-office zijn concrete voorbeelden van de soort gesprekken die je zult voeren. Veel werkzaamheden hebben een ‘multitasking' karakter, tijdens het gesprek moet je goed luisteren en analyseren, in verschillende systemen kijken om de echte klantvraag te achterhalen. Daarnaast zoek je informatie op in de kennisbank of op de internetsite en registreer je ieder gesprek.Let op, er komen hier vragen binnen met betrekking tot sociale zaken en werkgelegenheid, dus het kunnen soms emotioneel zware gesprekken zijn.

Naar wie zijn wij op zoek?
Jouw instelling is zeer dienstverlenend, jij zet in elk gesprek de klant centraal en vindt het een uitdaging om klanten tevreden te houden of te maken. Je kan goed omgaan met weerstand en weet een goede balans te creëren tussen de belangen van de klant en die van onze eigen organisatie.
Klantgerichtheid, dienstbaarheid, flexibiliteit, luistervaardigheid, omgevingsbewustzijn, kunnen de-escaleren en analytisch vermogen zijn hierbij een must en je herkent dit ook in jezelf.
   » Je bent minimaal in het bezit van een MBO 3 of 4 diploma en/of HBO propedeuse
   » Je hebt minimaal één jaar recente ervaring binnen een telefonische klantcontactomgeving.
   » Heb je kennis van de Sociale Kaart van Den Haag is dit een pré.
   » Naast een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, beheers je ook de Engelse taal goed
De afdeling Frontoffice Klantenservice SZW
Sinds maart 2009 beschikt de Gemeente Den Haag over de Klantenservice SZW; het loket voor onder andere financiële dienstverlening, sociaal juridische dienstverlening, voorzieningen voor gehandicapten, huishoudelijke verzorging, armoedevoorzieningen en uiteraard vragen van uitkeringsgerechtigden.
De Klantenservice SZW is een bundeling van voorzieningen die voorheen apart werden aangeboden binnen de Dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheidsprojecten. Klantenservice SZW maakt onderdeel uit van de Frontoffice van de dienst SZW. Wanneer een klant telefonisch contact zoekt met de Klantenservice SZW is dit de ingang voor informatie, advies aanvragen of contact met zijn/haar contactpersoon.

Hoe ziet de sollicitatie procedure eruit?
Enthousiast geworden? Reageer dan snel via de sollicitatieknop, want vol=vol. De startdatum voor de functie is 11 november. Let op: de eerste 7 weken zal je ingewerkt worden 5 dagen in de week van 09.00 tot 16.00 uur, je hebt geen vakantie gepland rond Kerst en Oud en Nieuw. Daarna kan je in overleg één standaard dag per week vrij zijn. Het uurloon staat vast op €13,50 (dit stijgt naar mate je meer ervaring op doet). Je krijgt een reiskostenvergoeding van €0,09 per km (met een max 30 km enkele reis). Je werkt 32 uur per week, waarbij je in een rustige periode 25 uur ingezet zal worden. De eerste 3 maanden kan je geen vakantiedagen opnemen.
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan zo snel mogelijk met jouw motivatie!
Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

contact

Angela den Dulk-de Jong
gemeentedenhaag@nl.randstad.com
070-3704769
   » print
   » verstuur via email
   »
   »
   »
   »

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 10/09/2019 / Viewed 2 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: gemeentedenhaag@nl.randstad.com


Solliciteer online