MENU
  • Gebruikers online : 21
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 229
  • Jobs : 14 364
  • CV : 3 182


    Vacature details


Vacature: Chauffeur bestelauto:

Functie-omschrijving:


vacature (65 van 3.676)

vorige
vacature (65 van 3.676) volgende

Detail banen

   » 09 oktober 2019
   » vacaturenummer: 165154

Een beetje cruisen, touren met de bedrijfsbak van A naar B, dat ligt jou wel! Met jouw favoriete radiotunes door de speakers is leveren een feestje! Daarnaast kan jij goed schema's in de gaten houden en bestellingen controleren waardoor je nooit gestrest bent en met de juiste lading altijd perfect op tijd aankomt! Dat is mooi, want wij zoeken een vrolijke chauffeur bestelauto met spierballen!

Chauffeur bestelauto | 25 - 35 uur per week | €10,88 per uur | tot het einde van 2019, mogelijk voor langere tijd | reiskosten vanaf 10 kilometer enkele reis

Wat ga je doen?
Als reddende engel scheur jij heen en weer tussen het distributiecentrum en verschillende locaties in Nederland waar jij vele bestellingen in korte tijd aflevert. Daarom is het ook belangrijk dat jij je niet laat misleiden door smalle polderweggetjes of gekken op de weg. Als bandenleverancier is onze opdrachtgever op zoek naar een betrouwbare chauffeur die zich op de weg niet laat provoceren en ervaring heeft met voorraadbeheer en leveren. Een groot gedeelte van de bestellingen vraagt om een spoedlevering en dat legt behoorlijk wat druk op jouw schouders als chauffeur. Maar jij houdt je hoofd koel en bent die steady koerier waardoor de zware producten op tijd geleverd worden!

Je gaat 3 routes per dag rijden, om 10:00 uur, 12:00 uur en 14:00 uur. De werktijden zijn elke dag van 9:30 uur totdat je terug bent van je laatste route. De bestelbus krijg je niet mee naar huis.

De ideale kandidaat
Je hebt direct contact met de klant en bent zodoende representatief en sociaal vaardig. Namens het bedrijf lever jij de bestellingen en als visitekaartje komt het op jou aan om een goede indruk achter te laten!

Niet onbelangrijk is te weten dat je in een bestelbus rijdt, wat natuurlijk net wat anders manoeuvreert op de weg dan bijvoorbeeld een kleine Up! Jij hebt echter ervaring met het rijden van bestelwagens en kunt deze verantwoordelijkheid zeker aan.

Tot slot schrijf, lees en spreek je goed Nederlands in verband met communicatie met de klant en het lezen van routekaarten.

Bedrijfsinformatie
De bedrijfscultuur is informeel, wat betekent dat je niet in das en nette pantalon naar werk hoeft, en dat een grapje op zijn tijd zeker gewaardeerd wordt! Het belangrijkste echter is nauwkeurig te werken waarbij je rekening houdt met schema's, bestellingen kunt controleren en juist afleveren en goed kunt communiceren met de depothouder in het geval van oponthoud. Wanneer jij je kunt neerzetten als goede en betrouwbare collega zijn doorgroeimogelijkheden aanwezig.

Solliciteren?
Ben je daar echter al van overtuigd en schakel je graag meteen door in de hoogste versnelling, solliciteer dan direct door op de sollicitatiebutton links op de pagina te klikken. Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust via de onderstaande contactgegevens.
Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

contact

Groot, Dennis de
dennis.de.groot@nl.randstad.com
0182-591995
   » print
   » verstuur via email
   »
   »
   »
   »

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 10/09/2019 / Viewed 3 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: dennis.de.groot@nl.randstad.com


Solliciteer online